Move بهترین سخت افزار و GT5 بهترین بازی Gamescom

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

GAMESCOM_2010.jpg

به نظر می رسد سونی به یکه تاز Gamescom 2010 تبدیل شده است. ابن نمایشگاه که بزرگ تربن رویداد صنعت بازی های رایانه ای در قاره سبز محسوب می شود همه ساله در آلمان برگزار می شود. امسال سونی بهترین نمایش را داشت و توانست با خبرهای بزرگ نظرات را به خود جلب کند. در این میان PlayStation Move کنترار حرکتی سونی تواسنت عنوان بهترین سخت افزار را از آن خود کند، همچنین سونی توانست برای سومین سال متوالی لقب بهترین نمایش و بازی نمایشگاه را در انحصار خود نگاه دارد. سال 2008 LittleBigPlanet سال 2009 Uncharted 2 عنوان بهترین بازی انتخاب شدند و امسال شاهکار یامائوچی، بازیساز شهیر ژاپنی یعنی Gran Turismo 5 تواسنت به این مهم دست پیدا کند.

Source

• Like
Reactions: S.V.R
بابا چرا دعوا میکنید؟ این انتخابا توسط هیئت ژوری نمایشگاه انجام شده که کلا شامل 6 نفر آدمه این 6 نفرم نه نماینده خدان نه نظرشون نظر همه ملته شاید اینام مثل بعضی از اعضای همین سایت فن بوی باشن.
دیگه بیخیال بشید.

آقایون خواهشا یکم با انصاف باشین.
طرفدارای سونی که این کینکت رو هیچ کردن رفت و بعدش هم move رو ...
این انتخاب هم به دو دلیل میتونه باشه
1-بازیهای بیشتر move که خودش دودلیل داره:
1-اولش اینکه که سازنده ها برای بازی ساختن با Move لازم نیست چیز جدیدی یاد بگیرن یا ایده ی جدید بکار ببرند چون همه چیز قبلا با WII تجربه شده.
2- خیلی از بازیها میتونن Move رو ساپورت کنن حتی با آبدیت ولی Kinect به بازهای کاملا جدید نیاز داره و کلا باید خیلی نوآوری به خرج بدن برای ساختن بازی واسش.
2- سرعت بیشتر و لگ کمتر و کلا عملکرد سخت افزاری بهتر Move که اون رو هم باز میشه با تجربه قبلی و تکنولوژی کمتر ساخت Move توجیه کرد.(الان میان میگن از کجا فهمیدی؟براساس شواهد)
پس خواهشا با یک انتخاب اینقدر Move رو بزرگ نشون ندین و Kinect رو هیچ.فعلا فکر نکنم تا یکسال دیگه kinect کل پتانسیلش رو نشون بده ولی Move از الان با ماکسیمم پتانسیل و توانایش تو نمایشگاه حاضره.
یک مورد دیگه هم که من تو بعضی از یازیها دیدم که امیدوار کننده بود این بود که میشه تقریبا کاربری Move رو از Kinect گرفت(حالا تا حدودی) ولی برعکسش تقریبا غیر ممکنه.
در ضمن من طرفدار هیچکدوم از شرکت های ماکرو وسونی نیستم(طرفدار سرسخت sega)
ولی در کل با kinect بیشتر حال میکنم.

• Like
Reactions: Isildur
خیلی از بازیها میتونن Move رو ساپورت کنن حتی با آبدیت ولی Kinect به بازهای کاملا جدید نیاز داره و کلا باید خیلی نوآوری به خرج بدن برای ساختن بازی واسش.

این حرف شما درست نیست...چند وقت پیش بود که خود مولینیو..گفت ابتدای عرضه ی FableIII این بازی از کینکت پشتیبانی نمیکنه و بعدا با آپدیتی این قابلیت به بازی اضافه میشه...پس با آپدیت هم میشه بازی هارو با کینکت سازگار کرد.....و این موضوعِ آپدیت فقط برای Move نیست...

آقایون خواهشا یکم با انصاف باشین.
طرفدارای سونی که این کینکت رو هیچ کردن رفت و بعدش هم move رو ...
این انتخاب هم به دو دلیل میتونه باشه
1-بازیهای بیشتر move که خودش دودلیل داره:
1-اولش اینکه که سازنده ها برای بازی ساختن با Move لازم نیست چیز جدیدی یاد بگیرن یا ایده ی جدید بکار ببرند چون همه چیز قبلا با WII تجربه شده.
2- خیلی از بازیها میتونن Move رو ساپورت کنن حتی با آبدیت ولی Kinect به بازهای کاملا جدید نیاز داره و کلا باید خیلی نوآوری به خرج بدن برای ساختن بازی واسش.
2- سرعت بیشتر و لگ کمتر و کلا عملکرد سخت افزاری بهتر Move که اون رو هم باز میشه با تجربه قبلی و تکنولوژی کمتر ساخت Move توجیه کرد.(الان میان میگن از کجا فهمیدی؟براساس شواهد)
پس خواهشا با یک انتخاب اینقدر Move رو بزرگ نشون ندین و Kinect رو هیچ.فعلا فکر نکنم تا یکسال دیگه kinect کل پتانسیلش رو نشون بده ولی Move از الان با ماکسیمم پتانسیل و توانایش تو نمایشگاه حاضره.
یک مورد دیگه هم که من تو بعضی از یازیها دیدم که امیدوار کننده بود این بود که میشه تقریبا کاربری Move رو از Kinect گرفت(حالا تا حدودی) ولی برعکسش تقریبا غیر ممکنه.
در ضمن من طرفدار هیچکدوم از شرکت های ماکرو وسونی نیستم(طرفدار سرسخت sega)
ولی در کل با kinect بیشتر حال میکنم.

انصافا پست زیبایی بود و کلا یکی از معدود پستهای درست و حسابی این تاپیک.....چون همه دارن با هم دعوا می کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or