Move بهترین سخت افزار و GT5 بهترین بازی Gamescom

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

GAMESCOM_2010.jpg

به نظر می رسد سونی به یکه تاز Gamescom 2010 تبدیل شده است. ابن نمایشگاه که بزرگ تربن رویداد صنعت بازی های رایانه ای در قاره سبز محسوب می شود همه ساله در آلمان برگزار می شود. امسال سونی بهترین نمایش را داشت و توانست با خبرهای بزرگ نظرات را به خود جلب کند. در این میان PlayStation Move کنترار حرکتی سونی تواسنت عنوان بهترین سخت افزار را از آن خود کند، همچنین سونی توانست برای سومین سال متوالی لقب بهترین نمایش و بازی نمایشگاه را در انحصار خود نگاه دارد. سال 2008 LittleBigPlanet سال 2009 Uncharted 2 عنوان بهترین بازی انتخاب شدند و امسال شاهکار یامائوچی، بازیساز شهیر ژاپنی یعنی Gran Turismo 5 تواسنت به این مهم دست پیدا کند.

Source

• Like
Reactions: S.V.R
درسته ما پولدار نیستیم ولی از دم به عشق بازی به هر نحوی هر کنسول و بازی رو که دوست داشتم رو تهیه کردم بچه مایه دار ...

lol
هر کسی که تا کلاس دو دبستان درس خونده باشه با معرفی و شناختی که امروزه از هر دو محصول کینکت و move هست میتونه راحت تشخیص بده که هم سخت افزاری پیشرفته تر و هم نوآوری بیشتری داره ....
اصلا هم کاری ندارم حالا این سخت افزار و نو آوری توی بازیها چقدر تاثیر گذار میگذاره ...شاید اصلا توی بازیها بدرد لای جرز دیوار هم نخوره .... ولی اینو با خودت با صدای بلند تکرار کن :
کینکت از لحاظ سخت افزار و نوآوری از move سرتره ...ا

lol نمایشگاه !!!
شما خبر رو خونی که هی lol رو بکر می بری؟؟؟؟

چه به سخت افزار چه به نوآوری Kinect خیلی سرتره از move ...

دقیقا به خاطر همین نکات هم بود که برترین سخت افزار Move انتخاب شد.

پ.ن: اه، یادم نبود سونی همه رو خریده!

پ.ن.2: من خیلی خوشحال میشم ان مواردی رو که Kinect توش خیلی سرتر هست رو به من نشون بدید. البته در عمل و با یک نمایش زنده.

Cloud Strife
دقیقا به خاطر همین نکات هم بود که برترین سخت افزار Move انتخاب شد.
جالبه !
از تکنولوژی این سخت افزار کینکت هم چیزی خوندی حتما !!! بازم این حرف رو میزنی ؟ نمایشگاه رو چسبیدی و ول کن معامله هم نیستی ...بابا برو نقدشون ... برو نظر سایتهای مختلف ... شاید همه توی یه چیز خوش بین باشن که move کارایی بهتری داره ولی کینکت از لحاظ تکنولوژی بکار رفته و نو آوری بسیار سرتره خیلی هم سرتره ...
شاید هم تکنولوژی هم نوآوریش بدرد لای جرز دیوار هم نخوره ولی سخت افزاری و نوآوریش بسیار سرتره... بسیار ....

پ.ن.2: من خیلی خوشحال میشم ان مواردی رو که Kinect توش خیلی سرتر هست رو به من نشون بدید. البته در عمل و با یک نمایش زنده.
خوشحال نشو حوصله توضیح ندارم چون دوستان توی فروم مخصوص این سخت افزار مفصل ( خیلی مفصل) توضیح دادن ...
XagroX
صد در صد درسته اما بحث کارایی از این دو تا جداست
درسته
mohammd007
شما خبر رو خونی که هی lol رو بکر می بری؟؟؟؟
مطمعن شدم شما اصلا نخوندی علتش رو ....
100 درصد خبر رو خوندم ....
فکر کردی واقعا علتش سخت افزار پیچیدش بوده نه ؟
از دید کارشناسای نمایشگاه فکر میکنی میان به قطعات و تکنولوژی یه دستگاه بسنده میکنن ... لاین آپ و بقیه چیزا کشک ....
========================================================================================
==============================================================
=================================
اگه یه روز دیدیم توی یک نمایشگاه از بین xbox3 و ps4 یهو psp2 بهترین سخت افزار انتخاب شد یعنی psp2 قدرتمندترین و بهترین تکنولوژی رو داره نه ؟
باید بگم lol
PlayStation Move wurde zur besten Hardware der Gamescom 2010 gekürt
اینو خوندم

. Der neue PlayStation Move Motion-Controller wurde von der Jury, die aus namhaften Fachleuten aus dem Publishing- und Medienbereich besteht, in der Kategorie "Bestes Hardware Zubehör" als Sieger gekürt

به قول نویسنده کارشناسای سرشناسی هم این انتخابو کردن که حتما بهتر از من و شما میدونن ولی اینو 100 درصدم که صرفا مبنای انتخاب تکنولوژی بکار رفته در این دو نبوده.
میتونی مقایسه سخت افزاریش رو توی بازیسنتر بخونی ...

آخرین ویرایش:
جالبه !
از تکنولوژی این سخت افزار کینکت هم چیزی خوندی حتما !!! بازم این حرف رو میزنی ؟ نمایشگاه رو چسبیدی و ول کن معامله هم نیستی ...بابا برو نقدشون ... برو نظر سایتهای مختلف ... شاید همه توی یه چیز خوش بین باشن که move کارایی بهتری داره ولی کینکت از لحاظ تکنولوژی بکار رفته و نو آوری بسیار سرتره خیلی هم سرتره ...
شاید هم تکنولوژی هم نوآوریش بدرد لای جرز دیوار هم نخوره ولی سخت افزاری و نوآوریش بسیار سرتره... بسیار ....

خوشحال نشو حوصله توضیح ندارم چون دوستان توی فروم مخصوص این سخت افزار مفصل ( خیلی مفصل) توضیح دادن ...

درسته

مطمعن شدم شما اصلا نخوندی علتش رو ....
100 درصد خبر رو خوندم .... شما هم شک داری ؟
فکر کردی واقعا علتش سخت افزار پیچیدش بوده نه ؟
از دید کارشناسای نمایشگاه فکر میکنی میان به قطعات و تکنولوژی یه دستگاه بسنده میکنن ... لاین آپ و بقیه چیزا کشک ....

حالا منافع شما به خطر افتاده انقد به خودت فشار ميآری؟

Move هم همه پسند تره يعنی هاردکور و کژوال ميتونن ازش لذت ببرن! لاين آپ قوی داره،نمايشاش نقص فنی و لگ به اون صورت نداره!
در ضمن sony نيومد عمليات ژانگولر پارسال واسه معرفی بازيش راه بندازه و آخرشم همش نقش بر آب بشه پس اون ديد منفی که روی kinect هست هم تأثير داشته رو اين انتخاب و لاين آپ ضعيف و لگ شديد هم مزيد بر علت شده که Move برتری خودش رو نشون بده!

Move هم همه پسند تره يعنی هاردکور و کژوال ميتونن ازش لذت ببرن! لاين آپ قوی داره،نمايشاش نقص فنی و لگ به اون صورت نداره!
در ضمن sony نيومد عمليات ژانگولر پارسال واسه معرفی بازيش راه بندازه و آخرشم همش نقش بر آب بشه پس اون ديد منفی که روی kinect هست هم تأثير داشته رو اين انتخاب و لاين آپ ضعيف و لگ شديد هم مزيد بر علت شده که Move برتری خودش رو نشون بده!
کلا منافعی وجود نداره ... واقعیته ....
نکاتی که گفتی 100 درصد علت اصلی این انتخاب بوده ....
ولی دوستان چسبیدن به نوآوری و تکنولوژی پیشرفته ! بکار رفته در سخت افزار move !

آخرین ویرایش:
دوستان انقدر به خاطر یک مسئله به این سادگی خودتون رو عذاب ندید!
اصلا معیار های انتخاب ممکنه متفاوت باشه اگه گفته شده که Move جایزه بهترین سخت افزار رو برده این دلیل نمیشه که بگیم Move از لحاظ تکنولوژی و نو آوری از Kinect بهتره(یا نیست).
مطمئنا برای چنین نمایشگاهی کارشناس های معتبری نقد ها رو انجام میدند که خیلی مسائل و جنبه ها رو در نظر میگیرند و در نهایت بهترین های رو انتخاب میکنند.
بعدشم این بحث فقط مربوط به این نمایشگاه(و نمایش های درونش) بوده و شاید توی نمایشگاه بعدی قضیه عوض بشه!
این وسایلی که شما خیلی راحت درباره نقاط ضعف و قوتشون صحبت میکنید حاصل تلاش و زحمت سالیانه افراد متخصص بسیاری هست و خیلی جالب نیست خیلی راحت یکی رو(حالا هر کدام) بدون بررسی دقیق از دیگری کاملا برتر دانست چون تا حدودی اصلا تکنولوژی بکار رفته در این دو فرق میکنه.
در نهایت باید در عمل دید که کدام موفق تر خواهد بود . زمان همه چیزو مشخص میکنه.
درباره Kinect زیاد صحبت شده بد نیست اینجا هم یه سری بزنید و بفهمید تکنولوژی بکار رفته در Move چی هست و چطور کار میکنه(بزودی در تایپک اخبار روز تکنولوژی )

در همین رابطه:
Best of Gamescom: Gran Turismo 5 (Sony Computer Entertainment)
Best Hardware Accessories: PlayStation Move (Sony Computer Entertainment)
Best Console Game: Gran Turismo 5 (Sony Computer Entertainment)
Best Handheld/Mobile Game: Super Scribblenauts (Warner Bros. Interactive Entertainment)
Best Online Game: Guild Wars 2 (NCsoft)
Best PC Game: Crysis 2 (EA/Crytek)
Best Family Entertainment: Kirby’s Epic Yarn (Nintendo)

یه نکته دیگه کلمه جرز به معنی دیوار هست و در ترکیب "جرز دیوار" دیوار حشو محسوب میشه و بهتره بکار برده نشه.

موفق باشید

آخرین ویرایش:
GT5 که واقعا حقش بود.:x ولی move ...؟ (حالا نریزید سرم!:d) مگه 3DS توی نمایشگاه نبود؟
تا وقتی 3DS باشه بقیه سخت افزارها باید بوق بزنن!:d

اقا تو رو پیغمبر بی خیال شین بزارین یه تاپیک در مورد این 2 تا اسباب بازی دور از دعوا و خشونت جلو بره!
قرص اعصاب میخورم دیگه این قدر اینجا دعواد دیدم!:دی

اقا تو رو پیغمبر بی خیال شین بزارین یه تاپیک در مورد این 2 تا اسباب بازی دور از دعوا و خشونت جلو بره!
قرص اعصاب میخورم دیگه این قدر اینجا دعواد دیدم!:دی
خوبه اتفاقا، تماشای مبارزات سهامداران دو طرف تو رینگ های بوکس زیر باد کولر اساسی حال میده :دی

حوصله ندارید چون چیزی برای گفتن ندارید! من الان چند وقت هست که از جمیع شما طرفداران متعصب X360 دارم میپرسم مگه Kinect چه کار خاصی انجام میده، چه برتری داره، از چه تکنولوژی خاصی استفاده میکنه که از PS Eye خیلی سر تر هست؟ اما یکنفرتون هیچ جوابی ندارید و از دم دارید طفره میرید! وقتی هیچ کدومتون هیچ جوابی ندارید خیلی راحت مشخص میشه که خودتون هم به چیزی که دارید میگید اعتقاد ندارید و فقط و فقط از روی تعصب محض دارید یه چیز اشتباه و غلط رو تکرار میکنید!

Kinect تا به الان اثبات کرده که یه دوربین (یا هر چیزی که شما میگید، بحث نمیکنیم) هست که میتونه در آینده حرکات خیلی ساده بدن رو اسکن کنه و بدون تاخیر یا با تاخیر کم انهارو توی بازی ها پیاده سازی کنه. هیچ ویژگی دیگه ای غیر از این هم نداره. نه میتونه بر عکس ان چیزی که دوستان میگفتن انگشت های دست رو تشخیص بده، نه عینن حرکات رو اسکن میکنه (من یادمه دوستان Kinect رو با موشن کپچر فیلم آواتار مقایسه میکردن!)، نه میتونه بر اساس ان چیزی که مایکرو نشون داد پشت دست رو اسکن کنه و چندین موارد دیگه.

کینکت ان چیزی هست که دارن نشون میدن، جذابیت های خودش رو داره، مخاطبین خودش رو هم خواهد داشت. خواهشا در موردش افسانه سازی نکنید!

حوصله ندارید چون چیزی برای گفتن ندارید! من الان چند وقت هست که از جمیع شما طرفداران متعصب X360 دارم میپرسم مگه Kinect چه کار خاصی انجام میده، چه برتری داره، از چه تکنولوژی خاصی استفاده میکنه که از PS Eye خیلی سر تر هست؟ اما یکنفرتون هیچ جوابی ندارید و از دم دارید طفره میرید! وقتی هیچ کدومتون هیچ جوابی ندارید
شما توی هر تاپیکی که میری میگی تفاوت های کینکت رو با PS Eye به صورت زنده نشون بدین.من فکر نکنم کسی توی این سایت توی مایکروسافت کار کنه و بتونه به کینکت دسترسی داشته باشه...
خیلی راحت مشخص میشه که خودتون هم به چیزی که دارید میگید اعتقاد ندارید و فقط و فقط از روی تعصب محض دارید یه چیز اشتباه و غلط رو تکرار میکنید!
:|

شاید بعضیها بگن کینکت بهتره ولی من فکر کنم چون یه مقدار واکنش کینکت پایینتره این باعث شد که Move ازش جلو بزنه. من که چند تا فیلم از Move دیدم خیلی باهاش حال کردم ولی در عوض کینکت حداکثر 1 ثانیه تاخیر داشت.
در رابطه با GT5 هم فکر کنم حقش بود. با وجود اینکه طرفدار سونی و PS3 نیستم ولی GT5 حقش بود که بشه بهترین بازی.

من فکر نکنم کسی توی این سایت توی مایکروسافت کار کنه و بتونه به کینکت دسترسی داشته باشه...

اگه کسی از کینکت خبر نداره پس چطور ادعا میکنید که تفاوتش از زمین تا آسمون هست؟

الان هم واقعا دیگه من نمیدونم چرا دارید اصرار میکنید؟ gamescome به مکان خیلی خوب برای رقابت بین Move و Kinect بود تا مشخص بشه کدوم بهتر هست. هر دو شون تا سه ماه دیگه منتشر میشن و بدون شک هر چی در توان داشتن رو کردن.

وقتی ده ها کارشناس خبره و منتقد که از نزدیک جفتشون رو امتحان کردن و ارزیابی کردن تشخیص میدن Move بهتر از Kinect بوده، در بدترین شرایط ممکن میشه نتیجه گرفت که دیگه نه خبری از اختلاف از زمین تا آسمون هست و نه از بیل و بیل مکانی خبری! البته مگه اینکه فرض کنیم کارشناسان بازی سنتر که از راه دور و توی رویا فقط به وسیله ها دست رسی دارن نظرشون مهم تر هست که حداقل برای من یکی نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or