Move بهترین سخت افزار و GT5 بهترین بازی Gamescom

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

GAMESCOM_2010.jpg

به نظر می رسد سونی به یکه تاز Gamescom 2010 تبدیل شده است. ابن نمایشگاه که بزرگ تربن رویداد صنعت بازی های رایانه ای در قاره سبز محسوب می شود همه ساله در آلمان برگزار می شود. امسال سونی بهترین نمایش را داشت و توانست با خبرهای بزرگ نظرات را به خود جلب کند. در این میان PlayStation Move کنترار حرکتی سونی تواسنت عنوان بهترین سخت افزار را از آن خود کند، همچنین سونی توانست برای سومین سال متوالی لقب بهترین نمایش و بازی نمایشگاه را در انحصار خود نگاه دارد. سال 2008 LittleBigPlanet سال 2009 Uncharted 2 عنوان بهترین بازی انتخاب شدند و امسال شاهکار یامائوچی، بازیساز شهیر ژاپنی یعنی Gran Turismo 5 تواسنت به این مهم دست پیدا کند.

Source

• Like
Reactions: S.V.R
سلام
ارش از دید videogameszone.de ؟!
تو لینک زده رای گیری منظورش رای گیری که خودشون انجام دادن؟!
نه بابا Videogameszone چیه ! این سایت آلمانیه و خوب طبعا نزدیکی به نمایشگاه و اخبار اون. اینا رو نمایشگاه اعلام کرده، حالا یا یه هئیت داوری وجود داشته یا رای گیری از ژورنالیست ها و حاضرین در نمایشگاه.

واقعا باید به سونی تبریک ګفت!!!
توی این نمایشګاه به نظرم خیلی خوب عمل کرد!!!
اګه tgs هم خوب کار کنه می تونه به روند خوب خودش توی ۱ سال ګذشته ادامه بده!!
به نظرم موفقیت move خیلی می تونه به سونی کمک کنه!!!

اینجور که آقا هومن گفته بودن بهترین سخت افزارش کینکت هست:d
GT5 آره واقعا حقشه!
ولی Move:^o
اقا هومن !!!!؟ شما حرف کی رو بیشتر قبول می کنی ؟ حرف اقا هومن ( دوستتون یا هر شخص دیگه ای ) یا حرف نمایشگاه رو !؟ :)

مشخصا کارایی move بسیار بیشتر از کینکت خواهد بود .

اقا هومن !!!!؟ شما حرف کی رو بیشتر قبول می کنی ؟ حرف اقا هومن ( دوستتون یا هر شخص دیگه ای ) یا حرف نمایشگاه رو !؟ :)

مشخصا کارایی move بسیار بیشتر از کینکت خواهد بود .
دوست عزیز من نه تایید می کنم که کینکت خوبه یا بد چون باید خودم تجربه کنم. اما آقا هومن تو آلمان زندگی می کنند و خودشون از نزدیک با کینکت توی این نمایشگاه کار کردند پس حداقل تا یک حد کمی هم میشه حرفشون رو قبول داشت. البته به نظر من گاهی اوقات لگ داره و کاملا هم واضح هست.

راستش من هم یه کمی تعجب میکنم که چرا Move بهترین شده، درسته که خیلی باحاله ولی خب یه طورایی دسته Wii رو پورت کردن روی PS3 ولی Kinect یه نوآوری محسوب میشه، من که خیلی باهاش حال کردم.
این موضوع رو من الان توی فرومهای آلمانی هم که میخواندم، همه همین نظر را داشتند و میبینم که همه از این داوری تعجب کردن.

به نظر من اینکه لگ داره و نداره، اگر داره اذیت میکنه و یا میشه باهاش کنار آمد و اصلا کل موضوع چطوری هستش،چیزهایی هست که هرکسی تجربه متفاوتی با آن داره، برای مثال کسانی هستند که بازی شوتر مثل Call Of Duty با دسته برای آنها مسخره است و باید حتما با کی برد و ماوس بازی بشه. من خودم با دسته XBox360 خیلی راحتتر اون رو بازی میکنم و خوراکم هم هدشات هستش.

من که دیروز رفتم توی آمازون پیش خرید کردم، به نظر خودم واقعا ارزش 150 یورو را داره.

چه به سخت افزار چه به نوآوری Kinect خیلی سرتره از move ...
کارایی رو دیگه باید دید کدوم سرتره ....
=======================================================================
عنوان تایپک هم بقیه رو به اشتباه میندازه ... حداقل بنویسید از نظر کدوم منبع ...

آخرین ویرایش:
راستش من هم یه کمی تعجب میکنم که چرا Move بهترین شده، درسته که خیلی باحاله ولی خب یه طورایی دسته Wii رو پورت کردن روی PS3 ولی Kinect یه نوآوری محسوب میشه، من که خیلی باهاش حال کردم.
این موضوع رو من الان توی فرومهای آلمانی هم که میخواندم، همه همین نظر را داشتند و میبینم که همه از این داوری تعجب کردن.

به نظر من اینکه لگ داره و نداره، اگر داره اذیت میکنه و یا میشه باهاش کنار آمد و اصلا کل موضوع چطوری هستش،چیزهایی هست که هرکسی تجربه متفاوتی با آن داره، برای مثال کسانی هستند که بازی شوتر مثل Call Of Duty با دسته برای آنها مسخره است و باید حتما با کی برد و ماوس بازی بشه. من خودم با دسته XBox360 خیلی راحتتر اون رو بازی میکنم و خوراکم هم هدشات هستش.

من که دیروز رفتم توی آمازون پیش خرید کردم، به نظر خودم واقعا ارزش 150 یورو را داره.

مشکل بازی هم هست!!
مشکل ساپورت هم هست!!
چند تا بازی برای move می یاد و در عوض چند تابازی برای کینکت می آید؟؟؟
این ها خیلی مهمه!!!!
کینکت بازی هاش خیلی خیلی کم هست.move لاین آپ فوق العاده ای داره!!!
در ضمن کسایی که می ګن move تقلید wii هست آیا به اون pseye توجه ندارند؟؟؟بعضی از امکانات move رو همین pseye انجام می ده!!!
در ضمن کارشناس نظرش با یه انسان معمولی فرق داره .اون شاید بشینه مدت بیشتری بازی رو انجام بده و اون رو تست کنه اما به فرد معمولی شاید ۱۰ دقیقه توی صف و خیلی سریع اون رو تست کنه!!
البته باید دید این نظر چقدر کارشناسی شده هست!!

چه به سخت افزار چه به نوآوری Kinect خیلی سرتره از move ...
کارایی رو دیگه باید دید کدوم سرتره ....
عنوان تایپک هم بقیه رو به اشتباه میندازه ... حداقل بنویسید از نظر کدوم منبع ...
ببخشید جسارته شما به خاطر علاقه زیادتون به بازی های 3 هزار تومنی انقدر به کینکت علاقه دارید و قاطعانه میگید که کینکت سرتره یا نه عوامل دیگه ای هم دخیل هست تو نظرتون؟نکنه مایکروسافت زود تر یه باندل کینکت به همراه 2 تا بازیه کینکتیه 2 هزار تومنی واستون فرستاده و شما قبل از این که این پستتون رو بدید در حال رقص جلو تلوزیون بودید؟ نمایشگاه move رو سرتر معرفی کرده دیگه ناراحتی نداره که دوست عزیز

ببخشید جسارته شما به خاطر علاقه زیادتون به بازی های 3 هزار تومنی انقدر به کینکت علاقه دارید و قاطعانه میگید که کینکت سرتره یا نه
درسته ما پولدار نیستیم ولی از دم به عشق بازی به هر نحوی هر کنسول و بازی رو که دوست داشتم رو تهیه کردم بچه مایه دار ...
عوامل دیگه ای هم دخیل هست تو نظرتون؟نکنه مایکروسافت زود تر یه باندل کینکت به همراه 2 تا بازیه کینکتیه 2 هزار تومنی واستون فرستاده و شما قبل از این که این پستتون رو بدید در حال رقص جلو تلوزیون بودید؟
lol
هر کسی که تا کلاس دو دبستان درس خونده باشه با معرفی و شناختی که امروزه از هر دو محصول کینکت و move هست میتونه راحت تشخیص بده که هم سخت افزاری پیشرفته تر و هم نوآوری بیشتری داره ....
اصلا هم کاری ندارم حالا این سخت افزار و نو آوری توی بازیها چقدر تاثیر گذار میگذاره ...شاید اصلا توی بازیها بدرد لای جرز دیوار هم نخوره .... ولی اینو با خودت با صدای بلند تکرار کن :
کینکت از لحاظ سخت افزار و نوآوری از move سرتره ...ا

نمایشگاه move رو سرتر معرفی کرده دیگه ناراحتی نداره که دوست عزیز
lol نمایشگاه !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or