Multi Platform Mortal Shell II

1785601341127.png

MORTAL SHELL II

سازنده: Cold Symmetry
ناشر: Playstack
سبک: Action RPG / Soulslike
پلتفرم‌ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: August 20, 2026 (29 مرداد 1405)

مقدمه و اعلام رسمی
ناشر بازی Playstack و استودیوی Cold Symmetry به طور رسمی از بازی Mortal Shell II برای PlayStation 5، Xbox Series X|S و PC (Steam) رونمایی کردند. این عنوان قرار است در تاریخ August 20, 2026 (29 مرداد 1405) عرضه شود.

بازی Mortal Shell II یک Standalone Sequel برای نسخه اول محسوب می شود که با ارائه سیستم مبارزات پر سرعتی که محدودیتی برای بازیکن ایجاد نمی کند، طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های ارتقای گسترده و تأکید روی کاوش آزادانه، نسخه اصلی را به شکل قابل توجهی گسترش می دهد. این اثر Action RPG یک دنیای Open World به هم پیوسته، متراکم و در عین حال هدفمند را ارائه می دهد که بدون اتلاف وقت بازیکن، ساختارهای مخفی و مناظر عجیب خود را رو می کند.

داستان و دنیای بازی
شما در نقش Harbinger قرار می گیرید؛ موجودی که طبق پیش گویی ها باید تخم های دزدیده شده Undermether را از چنگال موجودات بی رحمی که از آن ها محافظت می کنند پس بگیرد.

دنیای Open World و متراکم Mortal Shell II از طریق مسیرهای پیچ در پیچی که توسط دشمنان متعصب نگهبانی می شوند به هم متصل شده است. کسانی که در محیط کاوش کنند با عناصر داستانی جدید، Shellها، سلاح های قدرتمند و عجیب، آیتم های ارتقا و اشیای نایاب پاداش می گیرند. دنیای بازی شامل معابدهای متروکه، جنگل های ممنوعه، گورستان های یخ زده و قلعه هایی است که از استخوان تراشیده شده اند. همچنین در میان این مناطق، بیش از 60 Dungeon قرار دارد که چالش های سختی برای مهارت ها و تجهیزات شما خواهند بود.

جزییات Gameplay و سیستم مبارزات
پیکرهای خفته جنگجویان فراموش شده در سراسر دنیای ویران شده بازی پراکنده شده اند. با پیدا کردن هر Shell، می توان آن را بیدار و تسخیر کرد تا قدرت ها و قابلیت های منحصر به فرد آن آزاد شود. بازیکنان می توانند با استفاده از توانایی های هر Shell و کشف خاطرات گمشده آن ها، سبک مبارزه اختصاصی خود را بسازند.

سیستم مبارزات در Mortal Shell II چابک و در عین حال سنگین است. این سیستم بدون محدودیت Stamina طراحی شده تا بازیکنان بتوانند با استفاده از تاکتیک های مختلف، Posture دشمنان را بشکنند و ضربات مهلک (Critical) وارد کنند.

ویژگی‌های کلیدی بازی
* دنیای Open World به هم پیوسته و متراکم: کاوش آزادانه در محیط های تاریک همراه با بیش از 60 Dungeon چالش برانگیز.
* مبارزات بدون محدودیت Stamina: مکانیک نبرد چابک با امکان شکستن Posture دشمنان و اجرای ضربات Critical.
* سیستم تسخیر Shellها: امکان استفاده از بدن جنگجویان کهن و آزاد کردن قابلیت ها و خاطرات منحصر به فرد هر کدام.
* ارتقای عمیق سلاح‌ها: طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های شخصی سازی و ارتقای بسیار گسترده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلرها

تریلر اعلام بتای Mortal Shell II روی کنسول‌ها

تریلر رسمی تاریخ عرضه (Official Release Date Trailer)

تریلر زمان عرضه بتای عمومی (Open Beta Launch Trailer)

تریلر رسمی معرفی گیم‌پلی (Official Gameplay Reveal)

تریلر رسمی رونمایی (Official Announcement Trailer)

آخرین ویرایش:
دوستان استودیوی اینها کلا 30 نفر به زور باشن.
همینکه اینقدر تحویل گرفتیمش و داریم تو این تعداد تجربش میکنیم یعنی واقعا کارشون رو درست انجام دادن.

بازی قطعا نقص داره و با آپدیتهایی که میگیره خیلی از این موارد فیکس میشه.
مهم اینه که باید به این استودیوی ایندی فرصت داد.

يه مشكل رو اعصاب بازى اينه كه گوشه كنار محيط ممكنه كاركترت گير كنه به خصوص وسط كامبت و مشخصا وقتى شل رو از دست ميدى پرتاب ميشى.

يه جاهاييم نقشه زيادى شلوغه و انمى ها خوب توزيع نشدن.

قدرت انمى ها هم حتى با اپديت هنوز يكم زياديه.

الانم من به اون مرحله ايي از سولز لايك رسيدم كه نميدونم بايد چه غلطى بكنم و از هر طرف ميرم پاره ميشم :D

هم‌موسس استودیو (Andrew McLennan-Murray) در مورد Slayer's Seal و غیرفعال شدن اچیومنتها توضیح داده.

خلاصش اینه که از ابتدا قرار بود که این مود Slayer's Seal اچیومنتهای جدا از بازی اصلی داشته باشه و پلیرهایی که یکبار بازی رو تموم میکنن همچنان انگیزه داشته باشن که روی این حالت هم بازی رو تموم کنن.
این مورد رو گذاشته بودن تو مراحل بعدی توسعه که کارهای اداریش رو انجام بدن ولی نزدیک به انتشار که شدن میبینن به دلیل اینکه بازیشون روی دیسک هم منتشر میشده و بخش اچیومنتهای اون رو از چندماه پیش نهایی کرده بودن و از سونی/مایکرو تایید گرفته بودن و... فایلهای بازی نهایی شده بوده.
دیگه مثل نسخه استیم که این امکان رو داره که تو لحظه میشه تغییرات رو داد ندارن و مجبورن که نسخه دیجیتالی رو دقیقا مثل نسخه فیزیکی کنسولی دربیارن.
پس اچیومنت مود Slayer's Seal کاملا از همه نسخه ها حذف شد.

"We ended up kind of cornered there": Mortal Shell 2 devs say they didn't intend to "lock everybody out" by disabling achievements for Slayer Seal "easy mode" users

نتیجه گیری اینکه مشکلات انتشار نسخه های فیزیکی فقط محیط زیست نیست و مواردی از این دست هم باهاشه که دست سازنده رو میبنده.
پس دوستان تو تاپیکهای آینده که در مورد "نسخه فیزیکی خر است" زده میشه به یه همچین موردی هم اشاره کنن که اینقدر بحثهاشون تکراری و محیط زیستی نشه :D
==========
==========
با این حال به نظرم میتونن در ادامه با یکی از این DLCهای رایگان یا اکسپنش بازی این رو تغییر بدن و اچیومنت این بخش هم اضافه بشه که کسی که از ابتدا این مود رو بازی میکنه هم از اچیومنت بهمره مند باشه.

منطقه اول رو Mamon که نرفتی؟
اول رفتی شمال دیگه؟

بقیه چی میگن رو ول کن.
وقتی رفتی بالای مپ از سمت شرق نقشه شروع کن به پاکسازی و خلاف جهت عقربه های ساعت همینطوری بگرد برو سمت جنوب غربی و ادامه بده تا برسی به Mamon

View attachment 418918

البته این اولش رو میتونی از Tiel بری به Proxima و بعد بری Gragu و ادامه بدی.
ولی صورت کلی یه همچین چیزیه.
چرا اتفاقا از Mamon شروع کردم:D
من اونور رو چک نکرده بودم فکر می کردم دو طرف یه جا میره
الان اونور وضعیت بهتره و 2 تا شل پیدا کردم ولی بازم به نظرم هنوز بالانس بازی جای کار داره
تا حالا انقدر تو سولزلایکی خوار و خفیف نشده بودم:))

چرا اتفاقا از Mamon شروع کردم:D
من اونور رو چک نکرده بودم فکر می کردم دو طرف یه جا میره
الان اونور وضعیت بهتره و 2 تا شل پیدا کردم ولی بازم به نظرم هنوز بالانس بازی جای کار داره
تا حالا انقدر تو سولزلایکی خوار و خفیف نشده بودم:))
Mamon تو لول بالا هم وحشی بازیه.
احسنت.

آره همچنان بازی چالشیه ولی خیلی متفاوته اگه از اون مسیر بری.
بیچاره اونهایی که از Mamon شروع کردن و درجا شیفت دیلیت یا ریفاند کردن :D

• Smile
Reactions: prometheus
هم‌موسس استودیو (Andrew McLennan-Murray) در مورد Slayer's Seal و غیرفعال شدن اچیومنتها توضیح داده.

خلاصش اینه که از ابتدا قرار بود که این مود Slayer's Seal اچیومنتهای جدا از بازی اصلی داشته باشه و پلیرهایی که یکبار بازی رو تموم میکنن همچنان انگیزه داشته باشن که روی این حالت هم بازی رو تموم کنن.
این مورد رو گذاشته بودن تو مراحل بعدی توسعه که کارهای اداریش رو انجام بدن ولی نزدیک به انتشار که شدن میبینن به دلیل اینکه بازیشون روی دیسک هم منتشر میشده و بخش اچیومنتهای اون رو از چندماه پیش نهایی کرده بودن و از سونی/مایکرو تایید گرفته بودن و... فایلهای بازی نهایی شده بوده.
دیگه مثل نسخه استیم که این امکان رو داره که تو لحظه میشه تغییرات رو داد ندارن و مجبورن که نسخه دیجیتالی رو دقیقا مثل نسخه فیزیکی کنسولی دربیارن.
پس اچیومنت مود Slayer's Seal کاملا از همه نسخه ها حذف شد.

"We ended up kind of cornered there": Mortal Shell 2 devs say they didn't intend to "lock everybody out" by disabling achievements for Slayer Seal "easy mode" users

نتیجه گیری اینکه مشکلات انتشار نسخه های فیزیکی فقط محیط زیست نیست و مواردی از این دست هم باهاشه که دست سازنده رو میبنده.
پس دوستان تو تاپیکهای آینده که در مورد "نسخه فیزیکی خر است" زده میشه به یه همچین موردی هم اشاره کنن که اینقدر بحثهاشون تکراری و محیط زیستی نشه :D
==========
==========
با این حال به نظرم میتونن در ادامه با یکی از این DLCهای رایگان یا اکسپنش بازی این رو تغییر بدن و اچیومنت این بخش هم اضافه بشه که کسی که از ابتدا این مود رو بازی میکنه هم از اچیومنت بهمره مند باشه.
من بتا رو رفتم و الان یادم نیست این همون seal ای بود که parry رو سخت تر می کرد؟ یعنی با این که سخت تره بری تروفی هات آنلاک نمی شه؟!

من بتا رو رفتم و الان یادم نیست این همون seal ای بود که parry رو سخت تر می کرد؟ یعنی با این که سخت تره بری تروفی هات آنلاک نمی شه؟!
نه این همون ایزی مودست.
خیلی OP.
دشمن رو میشه قیمه کرد و جون رو هم پر کرد.

• Like
Reactions: jdepp
اقا من رفتم سمت چپ نقشه یه چند نفر روی زمین نشسته بودن یکی هم روی یه صندلی سنگی نشسته بود باهاش صحبت کردم بهم گفت تو هم بشین خلاصه بعد چند بار نشستن بلند شدن و حرف زدن با این طرف یه دفعه یه دمو نشون داد و بعد اسم سازندگان بازی اومد و در اخر هم اومد توی منوی بازی و منو میگی شکه شده بودم که چی شد بازی تموم شده در حالی که کلی از بازی مونده هنوز و وقتی روی continue زدم منو از اخرین جایی که سیو کرده بودم اورد حالا من رفتم همونجای که طرف رو دیده بودم و اون دیگه اونجا نبود. الان چی شد این یکی از پایانای بازی بوده یا نه؟کسی اطلاعی داره از این موضوع؟

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: m.d.makan
اقا من رفتم سمت چپ نقشه یه چند نفر روی زمین نشسته بودن یکی هم روی یه صندلی سنگی نشسته بود باهاش صحبت کردم بهم گفت تو هم بشین خلاصه بعد چند بار نشستن بلند شدن و حرف زدن با این طرف یه دفعه یه دمو نشون داد و بعد اسم سازندگان بازی اومد و در اخر هم اومد توی منوی بازی و منو میگی شکه شده بودم که چی شد بازی تموم شده در حالی که کلی از بازی مونده هنوز و وقتی روی continue زدم منو از اخرین جایی که سیو کرده بودم اورد حالا من رفتم همونجای که طرف رو دیده بودم و اون دیگه اونجا نبود. الان چی شد این یکی از پایانای بازی بوده یا نه؟کسی اطلاعی داره از این موضوع؟
جوک اندینگ

• Like
Reactions: m.d.makan
دقیقا این بود.تو این لحظه دیدم بازی تموم شد.خیلی برام جالب و شکه کننده بود که وسط بازی کردن اینجوری شد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or