Multi Platform Mortal Shell II

1785601341127.png

MORTAL SHELL II

سازنده: Cold Symmetry
ناشر: Playstack
سبک: Action RPG / Soulslike
پلتفرم‌ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: August 20, 2026 (29 مرداد 1405)

مقدمه و اعلام رسمی
ناشر بازی Playstack و استودیوی Cold Symmetry به طور رسمی از بازی Mortal Shell II برای PlayStation 5، Xbox Series X|S و PC (Steam) رونمایی کردند. این عنوان قرار است در تاریخ August 20, 2026 (29 مرداد 1405) عرضه شود.

بازی Mortal Shell II یک Standalone Sequel برای نسخه اول محسوب می شود که با ارائه سیستم مبارزات پر سرعتی که محدودیتی برای بازیکن ایجاد نمی کند، طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های ارتقای گسترده و تأکید روی کاوش آزادانه، نسخه اصلی را به شکل قابل توجهی گسترش می دهد. این اثر Action RPG یک دنیای Open World به هم پیوسته، متراکم و در عین حال هدفمند را ارائه می دهد که بدون اتلاف وقت بازیکن، ساختارهای مخفی و مناظر عجیب خود را رو می کند.

داستان و دنیای بازی
شما در نقش Harbinger قرار می گیرید؛ موجودی که طبق پیش گویی ها باید تخم های دزدیده شده Undermether را از چنگال موجودات بی رحمی که از آن ها محافظت می کنند پس بگیرد.

دنیای Open World و متراکم Mortal Shell II از طریق مسیرهای پیچ در پیچی که توسط دشمنان متعصب نگهبانی می شوند به هم متصل شده است. کسانی که در محیط کاوش کنند با عناصر داستانی جدید، Shellها، سلاح های قدرتمند و عجیب، آیتم های ارتقا و اشیای نایاب پاداش می گیرند. دنیای بازی شامل معابدهای متروکه، جنگل های ممنوعه، گورستان های یخ زده و قلعه هایی است که از استخوان تراشیده شده اند. همچنین در میان این مناطق، بیش از 60 Dungeon قرار دارد که چالش های سختی برای مهارت ها و تجهیزات شما خواهند بود.

جزییات Gameplay و سیستم مبارزات
پیکرهای خفته جنگجویان فراموش شده در سراسر دنیای ویران شده بازی پراکنده شده اند. با پیدا کردن هر Shell، می توان آن را بیدار و تسخیر کرد تا قدرت ها و قابلیت های منحصر به فرد آن آزاد شود. بازیکنان می توانند با استفاده از توانایی های هر Shell و کشف خاطرات گمشده آن ها، سبک مبارزه اختصاصی خود را بسازند.

سیستم مبارزات در Mortal Shell II چابک و در عین حال سنگین است. این سیستم بدون محدودیت Stamina طراحی شده تا بازیکنان بتوانند با استفاده از تاکتیک های مختلف، Posture دشمنان را بشکنند و ضربات مهلک (Critical) وارد کنند.

ویژگی‌های کلیدی بازی
* دنیای Open World به هم پیوسته و متراکم: کاوش آزادانه در محیط های تاریک همراه با بیش از 60 Dungeon چالش برانگیز.
* مبارزات بدون محدودیت Stamina: مکانیک نبرد چابک با امکان شکستن Posture دشمنان و اجرای ضربات Critical.
* سیستم تسخیر Shellها: امکان استفاده از بدن جنگجویان کهن و آزاد کردن قابلیت ها و خاطرات منحصر به فرد هر کدام.
* ارتقای عمیق سلاح‌ها: طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های شخصی سازی و ارتقای بسیار گسترده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلرها

تریلر اعلام بتای Mortal Shell II روی کنسول‌ها

تریلر رسمی تاریخ عرضه (Official Release Date Trailer)

تریلر زمان عرضه بتای عمومی (Open Beta Launch Trailer)

تریلر رسمی معرفی گیم‌پلی (Official Gameplay Reveal)

تریلر رسمی رونمایی (Official Announcement Trailer)

آخرین ویرایش:
گیمر پر تسترون به تو میگن :D
وایستادن برایچ شدن سولزبورن/لایکها مال سوسولاست:))

به دوستان توصيه ميكنم با شل ساريل برن واسه باس فايت.
اينجورى ميتونن با ضربات متعدد خط hp رو بعد دميج خوردن پر كنن.
حتما هم ٣ تا gland رو ببرن تو forgotten tower و آيتمى كه باهاش curse رو ميشه هيل كرد رو بگيرن.

آخرین ویرایش:
گیمر پر تسترون به تو میگن :D
وایستادن برایچ شدن سولزبورن/لایکها مال سوسولاست:))
دکتر یه تنه داره پنجاه و یک درصد از فروش و پشتیبانی بازی های سولز بورن رو توی بازی سنتر جلو میبره ! :D
الان خود من فقط به خاطر توصیه ها و اموزش های دکتر میخوام برم سراغ الدن رینگ و گرنه همون ووکانگ اعصاب من رو بهم میریخت! سر اون گرگ بالان ندیده دهنم اسفالت شد تا زدمش حالا فرض کن بخوام برم سراغ الدن :| البته مقداری دیمون سولز رفتم ولی سر یه یاروی سامورایی دو شمشیر دم در یکی از باس ها که یهو پرید بیرون و زد دو ضربم کرد، ریج کوییت زدم و بعدش هم پلاسم تموم شد !

دکتر یه تنه داره پنجاه و یک درصد از فروش و پشتیبانی بازی های سولز بورن رو توی بازی سنتر جلو میبره ! :D
الان خود من فقط به خاطر توصیه ها و اموزش های دکتر میخوام برم سراغ الدن رینگ و گرنه همون ووکانگ اعصاب من رو بهم میریخت! سر اون گرگ بالان ندیده دهنم اسفالت شد تا زدمش حالا فرض کن بخوام برم سراغ الدن :| البته مقداری دیمون سولز رفتم ولی سر یه یاروی سامورایی دو شمشیر دم در یکی از باس ها که یهو پرید بیرون و زد دو ضربم کرد، ریج کوییت زدم و بعدش هم پلاسم تموم شد !

الدن رينگ يجوريه ممكنه همون اول بگى اين چه چيز بيخوديه و ولش كنى،همون طور كه من اين كارو كردم و بعد يه سال با اصرار دوستان بهش برگشتم و ديد خودمو عوض كردم :D
براى الدن رينگ در تاپيك مربوطه بياى يه دالى كنى بچه ها ميريزن ميان كمك :D

آقا به نظرم بیخیال این بازیها شو ، به خودت و اطرافیانت و همینطور کنسول و گیم پد رحم کن:D
اون Hell is us یک دهم این بازیها هم اعصاب خوردی و نیاز به وقت نداره ها ، از ما گفتن بود:-"
به دوستان توصيه ميكنم با شل ساريل برن واسه باس فايت.
اينجورى ميتونن با ضربات متعدد خط hp رو بعد دميج خوردن پر كنن.
حتما هم ٣ تا gland رو ببرن تو forgotten tower و آيتمى كه باهاش curse رو ميشه هيل كرد رو بگيرن.
من با Axe و Dagger که Bloodcurse زدم روشون زدمش ، شل رو هم Gragu داشتم.
این باس خیلی به Bloodcurse ضعف داره.
برای کمبوهاش هم Magdalena که iframe خوبی میده و میشه در رفت از دستش.

• Sad
Reactions: NERO 7
آقا به نظرم بیخیال این بازیها شو ، به خودت و اطرافیانت و همینطور کنسول و گیم پد رحم کن:D
اون Hell is us یک دهم این بازیها هم اعصاب خوردی و نیاز به وقت نداره ها ، از ما گفتن بود:-"

یعنی به نظرت سه گانه دارک سولز و نایت رین الدن رینگ رو از لیست خریدم خط بزنم !؟ :D :-?;))

من كلا چون خيلى raw بازى ميكنم اصلا ازين چيزا نه استفادع ميكنم نه سر در ميارم و پوستم كنده ميشه :D

یعنی به نظرت سه گانه دارک سولز و نایت رین الدن رینگ رو از لیست خریدم خط بزنم !؟ :D :-?;))

نايت رين رو بله.

• Like
Reactions: m.d.makan
نایترین کلا بحثش جداس و بازی فان و راحتیه. این دیگه تنها سختیش یادگیری بیلد بستن برای هر کاراکتر و یادگیری جاهای روی نقشه اس که بتونی سریع پا به پای 2تا پلیر دیگه توی اون تایم محدودی که هر روز بهت میده لول اپ و لوت کنی برای زدن باسها. اونقدری کمک باشی که پدر 2تا پلیر دیگه درنیاد! :D

• Like
Reactions: jdepp
به نظرم اینطور میرسه.
نهایتش یکدونه رو بگیر ، اگه دیدی میتونی باهاش ارتباط بگیری برو دنبال مابقی.
نایترین که اصلا متفاوته ، تقریبا سادست و وقت گیر هم نیست ، هر بازی حول و حوش 40 دقیقه کمتر بیشتر طول میکشه و تمام.
میتونی بعدش بری پی زندگیت.

ولی خب اصلا سبک سولزبورن/لایک رو نمایندگی نمیکنه.
میگم یکی از اینها رو بازی کن ، اگه ارتباط گرفتی (که فعععععععععکر نکنم :D ) بعد برو سراغ مابقی.

اینقدر بازی خوب وجود داره ، اصلا اجباری نیست هممون بتونیم همه بازیها رو تجربه کنیم و بتونیم زندگی واقعیمون رو هم ازش عقب نیفتیم.
به هیچ کس هم هیچ ربطی نداره که ما از چه سبکی خوشمون میاد یا نیماد که بخواد قضاوتمون کنه.

• Like
Reactions: jdepp
به نظرم اینطور میرسه.
نایترین که اصلا متفاوته ، تقریبا سادست و وقت گیر هم نیست ، هر بازی حول و حوش 40 دقیقه کمتر بیشتر طول میکشه و تمام.

میگم یکی از اینها رو بازی کن ، اگه ارتباط گرفتی (که فعععععععععکر نکنم :D ) بعد برو سراغ مابقی.

اینقدر بازی خوب وجود داره ، اصلا اجباری نیست هممون بتونیم همه بازیها رو تجربه کنیم و بتونیم زندگی واقعیمون رو هم ازش عقب نیفتیم.
به هیچ کس هم هیچ ربطی نداره که ما از چه سبکی خوشمون میاد یا نیماد که بخواد قضاوتمون کنه.

سگانه دارك سولز به نظرم اگه با دارك سولز ٣ شروع كنه بهتره.
دارك سولز ١ اذيتش ميكنه.
البته من به نظرم بهترين نقطه شروع ديمونز سولزه :D

دارك سولز ١ اذيتش ميكنه.
ولی خب من باز میگم همین مورتال شل 1 از همشون بهتره.
اون بازیها برای کسی که خیلی حوصله و وقت برای بازی کردن نداره و... خیلی سنگین ترن.

به نظرم اینطور میرسه.

خوب معرفی کن اقا جان معرفی کن :D
یه بازی خوب که قابلیت تکرار بالا هم داشته باشه، به درد بخور و جذاب باشه، مثلا الان crimson desert هم‌تو لیستم هست ولی پولش جور نشده !

دارك سولز ١ اذيتش ميكنه.
البته دکتر‌چندان هم صفر نیستم :D
همون دیمون‌سولز رو هم بازی کردم و فکر کنم یکی از پنج دنیاش رو تموم‌ کرده باشم، همونی که اژدهای بزرگ رو تهش میزنی :D
ولی خوب مصیبت اینه من از اینکه زارتی سریع بمیرم بعد پرت شم شونصد کیلومتر اونورتر روز از نو‌ خوشم نمیاد :|
سر همین یه جاش توی همون محیط قلعه نموری که بارون می اومد یه از پشت یه ستونی یه دو کاتانا به دست اومد بیرون در‌حالی که داشتم میرفتم باس رو‌بزنم و یهو پودرم کرد و منم ریج کوییت کردم :|
ولی خب من باز میگم همین مورتال شل 1 از همشون بهتره.
اون بازیها برای کسی که خیلی حوصله و وقت برای بازی کردن نداره و... خیلی سنگین ترن.
جالبیش اینه باز که خودم مورتال شل یک رو بازی کردم تا حدودی :D ولی هم پلاسم تموم شد هم کلی رفتم فارم کردم یه شاتگان چولاخی از اون یارو صاحب فروشگاه کریح اش خریدم ولی اندازه پشم هم زور نداشت :| نقشه مقشه و راهنما هم که نبود هر جا میرفتم میدیدی بی فایده است، ادم نمیدونه باید بره کجا و سر از چی دربیاره :|

یه بازی خوب که قابلیت تکرار بالا هم داشته باشه، به درد بخور و جذاب باشه، مثلا الان crimson desert هم‌تو لیستم هست ولی پولش جور نشده !

همين بيابان پسر كريم رو برو ظ٢ بخر.
فروشنده هم يكى امروز ديدم.

• Smile
Reactions: NERO 7 and jdepp
خب منم ده ساعتی بازی رو بازی کردم راحت میتونم بگم mortal shell 2 جای lies of p رو به عنوان بهترین سولز لایک میگیره برام :D
نسبت به شماره یک از همه لحاظ بهتر شده جهشی مثل انچارتد ۱ به ۲ داشته دیزاین و طراحی محیطش عالیه exploration رو خیلی خوب توش دروردن و تا اینجا نه محیط ها نه دشمن ها خسته کننده و تکراری نشدن ، از لحاظ کامبت هم که مهم ترین بخش سولز لایکه بازم عالی دروردنش انیمیشن های بازی عالیه کامل سنگینی impact رو روی دشمن میتونی حس کنی تنها ایرادی که کامبتش داره اینه تعداد کمبو های کمی میتونی بسازی ، کاشکی بقیه سولز لایک ها هم stamina رو کلا حذف کنن مثل این خیلی خوبه :Dگرافیکش هم مثل شماره یک عالیه و با اینکه با انجین زباله ue5 ساخته شده برخلاف بقیه بازی ها ue5 هم پرفورمنسش خوبه هم image quality ( روی ps5 معمولی بازی میکنم ) , تو این ده ساعت هم فقط به دوتا باگ برخوردم که نیاز بوده بازی ری استارت کنی .
راحت میشد روی این بازی تگ ۷۰ دلار زد اینقدر کامل و خوبه و اینکه یه تیم ۴۰ نفره تونسته همچین بازی ای با این کیفیت بسازه دست کمی از معجزه نداره برای مقایسه میتونید به انیمیشن های fable در برابر این نگاه کنید پشماتون میریزه این انیمیشن ها و ترزیشن ها یه تیم ۴۰ نفره ساخته .

یه تیپ هم هست ندیدم بهش تو تاپیک اشاره کنید اگر نزدیک به مرگی یا حوصله نداری مسافت طولانی برگردی میتونی استارت بزنی بعد quit to main menu مثل homeward bone دارک سولز عمل میکنه وقتی دوباره میای تو بازی با تمام گلومت توی اخرین beacon ای که بودی اسپاون میشی .

اگر کسی میخواد بازی راحت بشه براش این کار رو بکنه. من توی همون نقشه اول بازی هستم و بازی به شدت اسون شده برام یعنی در حد خیلی خیلی اسون شده .بخاطر این که میتونم grisha رو در حد بسیار زیادی احضار کنم برای مبارزه.شما فقط باید در حد 40 تا از این grisha رو بکشین و بعد روی پسیو بزارید با چند تا ضربه همینجوری احضار میشن و دشمنارو پاره و پوره میکنن.

• Like
Reactions: MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or