Multi Platform Mortal Shell II

1785601341127.png

MORTAL SHELL II

سازنده: Cold Symmetry
ناشر: Playstack
سبک: Action RPG / Soulslike
پلتفرم‌ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: August 20, 2026 (29 مرداد 1405)

مقدمه و اعلام رسمی
ناشر بازی Playstack و استودیوی Cold Symmetry به طور رسمی از بازی Mortal Shell II برای PlayStation 5، Xbox Series X|S و PC (Steam) رونمایی کردند. این عنوان قرار است در تاریخ August 20, 2026 (29 مرداد 1405) عرضه شود.

بازی Mortal Shell II یک Standalone Sequel برای نسخه اول محسوب می شود که با ارائه سیستم مبارزات پر سرعتی که محدودیتی برای بازیکن ایجاد نمی کند، طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های ارتقای گسترده و تأکید روی کاوش آزادانه، نسخه اصلی را به شکل قابل توجهی گسترش می دهد. این اثر Action RPG یک دنیای Open World به هم پیوسته، متراکم و در عین حال هدفمند را ارائه می دهد که بدون اتلاف وقت بازیکن، ساختارهای مخفی و مناظر عجیب خود را رو می کند.

داستان و دنیای بازی
شما در نقش Harbinger قرار می گیرید؛ موجودی که طبق پیش گویی ها باید تخم های دزدیده شده Undermether را از چنگال موجودات بی رحمی که از آن ها محافظت می کنند پس بگیرد.

دنیای Open World و متراکم Mortal Shell II از طریق مسیرهای پیچ در پیچی که توسط دشمنان متعصب نگهبانی می شوند به هم متصل شده است. کسانی که در محیط کاوش کنند با عناصر داستانی جدید، Shellها، سلاح های قدرتمند و عجیب، آیتم های ارتقا و اشیای نایاب پاداش می گیرند. دنیای بازی شامل معابدهای متروکه، جنگل های ممنوعه، گورستان های یخ زده و قلعه هایی است که از استخوان تراشیده شده اند. همچنین در میان این مناطق، بیش از 60 Dungeon قرار دارد که چالش های سختی برای مهارت ها و تجهیزات شما خواهند بود.

جزییات Gameplay و سیستم مبارزات
پیکرهای خفته جنگجویان فراموش شده در سراسر دنیای ویران شده بازی پراکنده شده اند. با پیدا کردن هر Shell، می توان آن را بیدار و تسخیر کرد تا قدرت ها و قابلیت های منحصر به فرد آن آزاد شود. بازیکنان می توانند با استفاده از توانایی های هر Shell و کشف خاطرات گمشده آن ها، سبک مبارزه اختصاصی خود را بسازند.

سیستم مبارزات در Mortal Shell II چابک و در عین حال سنگین است. این سیستم بدون محدودیت Stamina طراحی شده تا بازیکنان بتوانند با استفاده از تاکتیک های مختلف، Posture دشمنان را بشکنند و ضربات مهلک (Critical) وارد کنند.

ویژگی‌های کلیدی بازی
* دنیای Open World به هم پیوسته و متراکم: کاوش آزادانه در محیط های تاریک همراه با بیش از 60 Dungeon چالش برانگیز.
* مبارزات بدون محدودیت Stamina: مکانیک نبرد چابک با امکان شکستن Posture دشمنان و اجرای ضربات Critical.
* سیستم تسخیر Shellها: امکان استفاده از بدن جنگجویان کهن و آزاد کردن قابلیت ها و خاطرات منحصر به فرد هر کدام.
* ارتقای عمیق سلاح‌ها: طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های شخصی سازی و ارتقای بسیار گسترده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلرها

تریلر اعلام بتای Mortal Shell II روی کنسول‌ها

تریلر رسمی تاریخ عرضه (Official Release Date Trailer)

تریلر زمان عرضه بتای عمومی (Open Beta Launch Trailer)

تریلر رسمی معرفی گیم‌پلی (Official Gameplay Reveal)

تریلر رسمی رونمایی (Official Announcement Trailer)

آخرین ویرایش:
اون فروشنده چیز خاصی نمی‌فروشه که من فقط یکی دو سری ازش خرید کردم مهمترینش مواد برای آپگرید اسلحه بود که تو خود باز‌ی کمی سخت پیدا میشد
والا داره این سنگا رو میفروشه که برای اپگرید سلاح ها نیازه و قیمتها رو دوبرابر کرده و اینکه میخوام چیزی رو هم بفروشم نصف قیمت میخره.اون ایتمایی هم که جای خون رو افزایش میده اونم رو هم میفروشه.کلا تا اخر بازی ما کار داریم با این فروشنده.اینجوری که پیداس راهی نیست و باید از اول برم

والا داره این سنگا رو میفروشه که برای اپگرید سلاح ها نیازه و قیمتها رو دوبرابر کرده و اینکه میخوام چیزی رو هم بفروشم نصف قیمت میخره.اون ایتمایی هم که جای خون رو افزایش میده اونم رو هم میفروشه.کلا تا اخر بازی ما کار داریم با این فروشنده.اینجوری که پیداس راهی نیست و باید از اول برم
اگه خیلی برات مهمه ، هیچ راهی جز شروع از اول نداری.

• Like
Reactions: ps3_360_wii
اصلا واسه چی اونو کشتی که حالا بخوای این همه دردسر تحمل کنی؟
بنده خدا یه گوشه نشسته چیپس و ماستشو میخوره😁

ديگه همينكه طرف برگشته برو خدارو شكر كن :D

اصلا واسه چی اونو کشتی که حالا بخوای این همه دردسر تحمل کنی؟
بنده خدا یه گوشه نشسته چیپس و ماستشو میخوره😁
گفتم فروشندست درو برش پر ایتم هستش شاید یه چیزی انداخت برداشتم دیدم نه هیچی گیرم نیومد خیلیم شاکی شد. فروشنده زباله :D

ديگه همينكه طرف برگشته برو خدارو شكر كن :D
نه بخاطر اینکه زدم یه فروشنده بیگناه رو کشتم باید عذاب بکشم و عذاب اینکار هم اینکه از اول بازی کنم و این همه زحمتی که کشیدم به باد رفت:((

آخرین ویرایش:
@ps3_360_wii
معمولا بازیهای فرام می تونستی برای بعضیا absolution انجام بدی و NPC رو برگردونی به حالت قبل، این نداره؟
دقیقا من نمیدونم این بازی همچین چیزی داره یا نه بخاطر همین اینجا سوال کردم گفتم شاید یکی از بچه ها اطلاع داشته باشه

اقا اگه اون شمع رو روشن کنی شب میشه میگن بازی سخت میشه در این حالت اگه اینکار رو انجام بدم هر موقع دوست داشتم میتونم به حالت نرمال بازیو برگردونم یا نه دیگه نمیشه؟

دقیقا من نمیدونم این بازی همچین چیزی داره یا نه بخاطر همین اینجا سوال کردم گفتم شاید یکی از بچه ها اطلاع داشته باشه

اقا اگه اون شمع رو روشن کنی شب میشه میگن بازی سخت میشه در این حالت اگه اینکار رو انجام بدم هر موقع دوست داشتم میتونم به حالت نرمال بازیو برگردونم یا نه دیگه نمیشه؟

اره ميتونى برش گردونى.

گفتم فروشندست درو برش پر ایتم هستش شاید یه چیزی انداخت برداشتم دیدم نه هیچی گیرم نیومد خیلیم شاکی شد. فروشنده زباله :D

نه بخاطر اینکه زدم یه فروشنده بیگناه رو کشتم باید عذاب بکشم و عذاب اینکار هم اینکه از اول بازی کنم و این همه زحمتی که کشیدم به باد رفت:((
حالا جالبه که همچین مکانیزمی بازی داشته و هم خود npc هم سگش اینقدر کینه گرفتن از پلیر! خیلی فان شده قضیه شما.:D

آخرین ویرایش:
من اولین بار تو دارک سولز این مورد برام پیش اومد.
گیم پدم یکی از دکمه هاش مشکل داشت ، تو فایرلینک شراین زدم اونی که کنار بونفایر مینشست رو یه اتک دادم.
دیگه این مگه من رو ول میکرد ، با بدبختی تو اون لول پایین کشتمش.

تازه جلوتر فهمیدم میتونم سولز بدم به اونی که تو ناقوس کلیسا بود و گناهم رو پاک کنم ، اسمهاشون یادم نیست.
اما تو همون پلی ترو جلوتر دوباره یه آهنگری رو اتک دادم ، اگه اشتباه نکنم واموس بود تو catacombs :D
خلاصه این مسائل پیش میاد:))
@ps3_360_wii
معمولا بازیهای فرام می تونستی برای بعضیا absolution انجام بدی و NPC رو برگردونی به حالت قبل، این نداره؟
نه این نداره.
حالا خودش رو که کشت اشکالی نداره ولی برای اینکه سگش رو هم کشته باید جریمه بشه.
جا داره قوه قضاییه و خود اژه‌ای هم ورود کنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or