Multi Platform Mortal Shell II

1785601341127.png

MORTAL SHELL II

سازنده: Cold Symmetry
ناشر: Playstack
سبک: Action RPG / Soulslike
پلتفرم‌ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: August 20, 2026 (29 مرداد 1405)

مقدمه و اعلام رسمی
ناشر بازی Playstack و استودیوی Cold Symmetry به طور رسمی از بازی Mortal Shell II برای PlayStation 5، Xbox Series X|S و PC (Steam) رونمایی کردند. این عنوان قرار است در تاریخ August 20, 2026 (29 مرداد 1405) عرضه شود.

بازی Mortal Shell II یک Standalone Sequel برای نسخه اول محسوب می شود که با ارائه سیستم مبارزات پر سرعتی که محدودیتی برای بازیکن ایجاد نمی کند، طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های ارتقای گسترده و تأکید روی کاوش آزادانه، نسخه اصلی را به شکل قابل توجهی گسترش می دهد. این اثر Action RPG یک دنیای Open World به هم پیوسته، متراکم و در عین حال هدفمند را ارائه می دهد که بدون اتلاف وقت بازیکن، ساختارهای مخفی و مناظر عجیب خود را رو می کند.

داستان و دنیای بازی
شما در نقش Harbinger قرار می گیرید؛ موجودی که طبق پیش گویی ها باید تخم های دزدیده شده Undermether را از چنگال موجودات بی رحمی که از آن ها محافظت می کنند پس بگیرد.

دنیای Open World و متراکم Mortal Shell II از طریق مسیرهای پیچ در پیچی که توسط دشمنان متعصب نگهبانی می شوند به هم متصل شده است. کسانی که در محیط کاوش کنند با عناصر داستانی جدید، Shellها، سلاح های قدرتمند و عجیب، آیتم های ارتقا و اشیای نایاب پاداش می گیرند. دنیای بازی شامل معابدهای متروکه، جنگل های ممنوعه، گورستان های یخ زده و قلعه هایی است که از استخوان تراشیده شده اند. همچنین در میان این مناطق، بیش از 60 Dungeon قرار دارد که چالش های سختی برای مهارت ها و تجهیزات شما خواهند بود.

جزییات Gameplay و سیستم مبارزات
پیکرهای خفته جنگجویان فراموش شده در سراسر دنیای ویران شده بازی پراکنده شده اند. با پیدا کردن هر Shell، می توان آن را بیدار و تسخیر کرد تا قدرت ها و قابلیت های منحصر به فرد آن آزاد شود. بازیکنان می توانند با استفاده از توانایی های هر Shell و کشف خاطرات گمشده آن ها، سبک مبارزه اختصاصی خود را بسازند.

سیستم مبارزات در Mortal Shell II چابک و در عین حال سنگین است. این سیستم بدون محدودیت Stamina طراحی شده تا بازیکنان بتوانند با استفاده از تاکتیک های مختلف، Posture دشمنان را بشکنند و ضربات مهلک (Critical) وارد کنند.

ویژگی‌های کلیدی بازی
* دنیای Open World به هم پیوسته و متراکم: کاوش آزادانه در محیط های تاریک همراه با بیش از 60 Dungeon چالش برانگیز.
* مبارزات بدون محدودیت Stamina: مکانیک نبرد چابک با امکان شکستن Posture دشمنان و اجرای ضربات Critical.
* سیستم تسخیر Shellها: امکان استفاده از بدن جنگجویان کهن و آزاد کردن قابلیت ها و خاطرات منحصر به فرد هر کدام.
* ارتقای عمیق سلاح‌ها: طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های شخصی سازی و ارتقای بسیار گسترده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلرها

تریلر اعلام بتای Mortal Shell II روی کنسول‌ها

تریلر رسمی تاریخ عرضه (Official Release Date Trailer)

تریلر زمان عرضه بتای عمومی (Open Beta Launch Trailer)

تریلر رسمی معرفی گیم‌پلی (Official Gameplay Reveal)

تریلر رسمی رونمایی (Official Announcement Trailer)

آخرین ویرایش:
حیف این پولی که سر این اشغال دادم :دی
یه مدت بود سولز خونم افتاده بود و با توجه به تریلر ها و متای بازی، این کثافت رو خریدم متاسفانه.
یکی دو ساعت بازی کردم.
به عنوان یه سولز باز حرفه ای که هر سولز لایکی رو جویده، بازی برام هیچ هویتی نداره! بازی انگار روح نداره. محیط بازی ترغیبت نمیکنه برای گشت و گذار! هیچ چیزی توی بازی هویت و روح نداره.
سبک مبارزه ی بازی فاجعس. انیمیشن اتک زدن کاراکتر، تاخیر داره و به شدت روی مخه.
جدای از اینها، بازی به طرز خنده داری آن بالانسه. همون اول بازی رفتم توی یه جایی که یه دشمن معمولی فقط با یه اتک ساده، منو وات شات کرد.
حالا اینا رو ترکیب کن با لودینگ روی مخ و run back های فاجعه.

اگه طرفدار سولزلایک هستید، به نظرم فعلا سمت این بازی نرید. بذارید تخفیف بخوره. یعنی خیلییییی بذارید تخفیف بخوره! :دی

واقعا زیاده! ساده ترین انمی یه ضربه میزنه ۵۰ درصد خونو راحت میبره. زیاده رویه این دیگه مخصوصا سر باسایی که اون وسط انمی عادی هم هستن روی مخ میره.

اگه طرفدار سبکش باشی قطعا منتهی بازی سخته. دموش رو بازی کن ببین اوکی هستی باهاش یا نه.
والا طرفدار این سبک که هستم بازیهای مثل. نیو.الدن رینگ. کازان.وچانگ.سکیرو اینارو هم 100 در 100 کردم.پس اوکی بازی.ممنون

• Like
Reactions: MyJinx
دوستان ایا گزینه ای داره داخل setting بازی که وقتی ضربه نمیزنی خط خون که توی صفحه هست ناپدید بشه و زمانی که شروع میکنی ضربه زدن دوباره ظاهر بشه. امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم ممنون میشم راهنمایی کنید

يكم بغزى اپديت واسه بالانس شدن سختى لازم داره به نظرم.

داج دادن و پرى كردن هم انگار لگ داره يا شايد من دستم نيومده.
نه خب لگ داره واقعا :)) انیمیشن اتک ها کلا خیلی بده. لشه یه جورایی. گویا بتا اسون تر بوده. ملت گفتن اسونه. اینا هم همه چیو وان هیت اش کردن توی نسخه اصلی.
من همون اول بازی یه جا رفتم یه خفاش از بالا درخت اومد پایین با یه ضربه کشت منو :))
کلا بازی میخواد سیستم parry رو تحمیل کنه.
منم از هر بازی ای که بخواد سیستم خودشو به گیمر تحمیل کنه در قالب مجازات، متنفرم.

صبر میکنم برای اپدیت که بازی رو بالاس کنه وگرنه احتمالا بیخیالش میشم. بازی بشدت قشنگ و جذابه ولی سختیش یجور مسخره ای شخماتیکه.
رسیدم به جایی که پر از پل هست و همش ارتفاعه. انمی از آسمون میاد و هیچ دیدی نداری بهش و بعد کلی اپگرید همون انمی درپیت وان شاتت میکنه! هرچی سولزلایک و نیوها بوده بازی کردم اینجوریشو دیگه ندیده بودم و اینکه بیای سختی رو به این معنی کنی که کاراکترت کلی اپگرید بشه ولی در برابر یه انمی درپیت هیچ مقاومتی نداشته باشه احمقانس. حالا اول بازی میگیم کاراکتر ضعیفه و اپگریدش نکردیم بعضیا ادامه میدن بعضیا ولش میکنن ولی اینکه کلی بیای جلو وقت بذاری ولی انگار نه انگار دیگه مسخرس واقعا و نمیذاره از بقیه بخشای بازی لذت ببری.
بعد جالبه باسی که توی دمو درجه سختیش اوکی و متعادل بود رو به حدی توی بازی اصلی سختش کردن که بدون هیچ منطقی ساده ترین ضربش اگه بگیره بهت رسما خودتو باید مرده بدونی. مقایسه بشه با Promised Consort Radahn (یا حتی ورژن اولیه رادان و مالنیا که زمان لانچ الدن رینگ بازیش کرده بودم و هنوز نرف نشده بودن) که داد پلیرای الدن رو دراورده بودن اونا یه منطقی داشتن یه بیلدی میتونست جلوشون واسته ولی اینجا خود باس و انمی سخت نیستن که حرکت خاصی بزنن فقط دمیجای شخمی تخیلی میزنن که روی اعصاب من رفته دیگه.

من خیلی از بازی رو رفتم و سر یه باس دارم پاره میشم.بازی زیادی سخت میشه.دهنتون سرویس .اون npc هم که برای باس سامون میکنی نقش شلغم داره.ولی گیم پلی بازی به شدت خوبه.تنها مشکلش سختیه بیش از حدشه

من خیلی از بازی رو رفتم و سر یه باس دارم پاره میشم.بازی زیادی سخت میشه.دهنتون سرویس .اون npc هم که قرای باس سامون میکنی نقش شلغم داره.ولی گیم پلی بازی به شدت خوبه.تنها مشکلش سختیه بیش از حدشه
میون بازیای سولزی که سامن npc داره با اختلاف این از همشون بدتره! حتی یک دقیقه هم دووم نمیاره که دلم خوش باشه حواس باس پرت اون الدنگ شده! :D

برای من لذت بخش ترین با 2026 بوده تا اینجا. یک سری مشکلات توی طراحی و بالانس داره و به جز این بازی زیاد کرش میکنه من یادم نمیاد انقدر تا حالا کرش دیده باشم تو یک بازی البته همون لودینگ اولیه سر اون کرش میکنه رد بشه اوکیه دیگه. فکر کنم یه 20 ساعتی بازی کردم، Level Design بازی عالیه، اما مشکلش شبیه هم بودن بیشتر مناطق بازیه که به حس پیشروی توی بازی ضربه میزنه به نظرم. گیمپلی بسیار رضایت بخش بوده برام شاید هیچ سولز-لایکی انقدر ضربات سلاح و برخوردش به بدن دشمن جذاب و خونین نبوده Shell ها همشون جذاب هستن و همگی ability های خفن خودشون رو دارن. تا الان 3 تا از باسهای اصلی بازی رو زدم که هر 3 تاش جالب بود برام مخصوصا The Nameless Captive برام یکی از جذابترین باسهایی بوده که این چند وقت دیدم. در کل بنظرم اثر ارزشمندی هست و با اینکه قسمت اول دوست نداشتم این رو سریع جذبش شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or