Multi Platform Mortal Shell II

1785601341127.png

MORTAL SHELL II

سازنده: Cold Symmetry
ناشر: Playstack
سبک: Action RPG / Soulslike
پلتفرم‌ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S
تاریخ عرضه: August 20, 2026 (29 مرداد 1405)

مقدمه و اعلام رسمی
ناشر بازی Playstack و استودیوی Cold Symmetry به طور رسمی از بازی Mortal Shell II برای PlayStation 5، Xbox Series X|S و PC (Steam) رونمایی کردند. این عنوان قرار است در تاریخ August 20, 2026 (29 مرداد 1405) عرضه شود.

بازی Mortal Shell II یک Standalone Sequel برای نسخه اول محسوب می شود که با ارائه سیستم مبارزات پر سرعتی که محدودیتی برای بازیکن ایجاد نمی کند، طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های ارتقای گسترده و تأکید روی کاوش آزادانه، نسخه اصلی را به شکل قابل توجهی گسترش می دهد. این اثر Action RPG یک دنیای Open World به هم پیوسته، متراکم و در عین حال هدفمند را ارائه می دهد که بدون اتلاف وقت بازیکن، ساختارهای مخفی و مناظر عجیب خود را رو می کند.

داستان و دنیای بازی
شما در نقش Harbinger قرار می گیرید؛ موجودی که طبق پیش گویی ها باید تخم های دزدیده شده Undermether را از چنگال موجودات بی رحمی که از آن ها محافظت می کنند پس بگیرد.

دنیای Open World و متراکم Mortal Shell II از طریق مسیرهای پیچ در پیچی که توسط دشمنان متعصب نگهبانی می شوند به هم متصل شده است. کسانی که در محیط کاوش کنند با عناصر داستانی جدید، Shellها، سلاح های قدرتمند و عجیب، آیتم های ارتقا و اشیای نایاب پاداش می گیرند. دنیای بازی شامل معابدهای متروکه، جنگل های ممنوعه، گورستان های یخ زده و قلعه هایی است که از استخوان تراشیده شده اند. همچنین در میان این مناطق، بیش از 60 Dungeon قرار دارد که چالش های سختی برای مهارت ها و تجهیزات شما خواهند بود.

جزییات Gameplay و سیستم مبارزات
پیکرهای خفته جنگجویان فراموش شده در سراسر دنیای ویران شده بازی پراکنده شده اند. با پیدا کردن هر Shell، می توان آن را بیدار و تسخیر کرد تا قدرت ها و قابلیت های منحصر به فرد آن آزاد شود. بازیکنان می توانند با استفاده از توانایی های هر Shell و کشف خاطرات گمشده آن ها، سبک مبارزه اختصاصی خود را بسازند.

سیستم مبارزات در Mortal Shell II چابک و در عین حال سنگین است. این سیستم بدون محدودیت Stamina طراحی شده تا بازیکنان بتوانند با استفاده از تاکتیک های مختلف، Posture دشمنان را بشکنند و ضربات مهلک (Critical) وارد کنند.

ویژگی‌های کلیدی بازی
* دنیای Open World به هم پیوسته و متراکم: کاوش آزادانه در محیط های تاریک همراه با بیش از 60 Dungeon چالش برانگیز.
* مبارزات بدون محدودیت Stamina: مکانیک نبرد چابک با امکان شکستن Posture دشمنان و اجرای ضربات Critical.
* سیستم تسخیر Shellها: امکان استفاده از بدن جنگجویان کهن و آزاد کردن قابلیت ها و خاطرات منحصر به فرد هر کدام.
* ارتقای عمیق سلاح‌ها: طراحی عمیق تر سلاح ها با گزینه های شخصی سازی و ارتقای بسیار گسترده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلرها

تریلر اعلام بتای Mortal Shell II روی کنسول‌ها

تریلر رسمی تاریخ عرضه (Official Release Date Trailer)

تریلر زمان عرضه بتای عمومی (Open Beta Launch Trailer)

تریلر رسمی معرفی گیم‌پلی (Official Gameplay Reveal)

تریلر رسمی رونمایی (Official Announcement Trailer)

آخرین ویرایش:
دو دل بودم که اینو بگم یا نه. نظر نامحبوبه به هر حال. ولی با این و Lords of the Fallen حال نکردم و دراپ شد. منی دارم میگم که عاشق فرام سافتور هستم و تمام سولزبورن هاش رو 100% کردم.
حس میکنم دارک سولز مناطق محرومه. یه کلون ضعیف از آثار بزرگ این ژانر. نتظیم بازار خلاصه. :D

پ.ن: البته خوشحالم که نمراتش قابل قبوله و دوستان حال میکنن باهاش.

دو دل بودم که اینو بگم یا نه. نظر نامحبوبه به هر حال. ولی با این و Lords of the Fallen حال نکردم و دراپ شد. منی دارم میگم که عاشق فرام سافتور هستم و تمام سولزبورن هاش رو 100% کردم.
حس میکنم دارک سولز مناطق محرومه. یه کلون ضعیف از آثار بزرگ این ژانر. نتظیم بازار خلاصه. :D

پ.ن: البته خوشحالم که نمراتش قابل قبوله و دوستان حال میکنن باهاش.
خب 100درصد همینه ، نباید هم در حد عناوین بزرگ سبک باشه.
کلا جمع و جورتر و خیلی در دسترس تره و منم چندباری اشاره کردم که AAست.

• Like
Reactions: jdepp and Tatsumaru
خب 100درصد همینه ، نباید هم در حد عناوین بزرگ سبک باشه.
کلا جمع و جورتر و خیلی در دسترس تره و منم چندباری اشاره کردم که AAست.
میخواستم تو پی نوشت اضافه کنم که "ماکان عاشق Lords of the Fallen هست و کوت میکنه احتمالا :D "
ولی بحث وسعت و ابعاد نیست برام. یعنی بازی های ایندی خوبم بازی میکنم. ووکانگ رو دوست داشتم مثلا. نوآورانه و جذاب بود. با اینکه اصلا در حد ساخته های فرام نیست. ولی مورتال شل و لرد چیزی برام نداره. یعنی ضعیفه به نظرم. البته سلیقه هست. دث استرندینگ رو هم خیلیا دوست دارن. من اصلا خوشم نمیاد.

پ.ن: البته الان دیدم که متای شماره اول 76 هست و مشخصه شماره دوم بهتر شده. ولی نمرات آی جی ان و گیم اسپات به هر دوتاش 8 هست و تغییری نکرده.

• Like
Reactions: jdepp and m.d.makan
میخواستم تو پی نوشت اضافه کنم که "ماکان عاشق Lords of the Fallen هست و کوت میکنه احتمالا :D "
ولی بحث وسعت و ابعاد نیست برام. یعنی بازی های ایندی خوبم بازی میکنم. ووکانگ رو دوست داشتم مثلا. نوآورانه و جذاب بود. با اینکه اصلا در حد ساخته های فرام نیست. ولی مورتال شل و لرد چیزی برام نداره. یعنی ضعیفه به نظرم. البته سلیقه هست. دث استرندینگ رو هم خیلیا دوست دارن. من اصلا خوشم نمیاد.

پ.ن: البته الان دیدم که متای شماره اول 76 هست و مشخصه شماره دوم بهتر شده. ولی نمرات آی جی ان و گیم اسپات به هر دوتاش 8 هست و تغییری نکرده.
:D :D
حقیقتش LOTF قبل از انتشار و حتی اون اوایلش خیلی بازی جذابتری برام بود ، اما زدن ترکوندنش.
بیش از حد به سولز اولیها و طرفدارهای گذرای این سبک گوش دادن و بازی رو تبدیل کردن به واکینگ سیم.
=======
=======
منظور منم همین بود که گفتی و خواستم تاییدت کنم.
اینکه قاعدتا این بازیها با استاندارد سبک و بازیهای تراز اولش خیلی فاصله دارن.
ولی با وجود ضعفها که به دلیل بودجه پایین بودنشون تو بازی طبیعیه... یه مواردی رو هم میتونن خوب در بیارن یا حتی متفاوت و باکیفیت که همچنان بتونن طرفدارها رو هم جذب کنن.
میخوام بگم این حسی که داری طبیعیه.

• Like
Reactions: jdepp and Tatsumaru
این نسخه اصلا قابل مقایسه با یکش نیست. من خودمم یک رو وقتی بازی کردم خوشم نیومد و بعد یه مدتی گذاشتمش کنار ولی نسخه دوم به حدی خوبه و کیفیتش بالائه از ساعتی که اومده داخلشم و نمیشه ازش دل کند. گیم پلی مبارزات باسها موسیقی همه چیش از فرش به عرش رسیده نسبت به بازی قبلی! :D
گیم پلیش که فوق العاده شده. ضربات رو میزنی به انمی قشنگ کیف میکنی اون حس نشستن شمشیر روی بدن طرف. کلیم از همون اول قابلیت بهت میده که دستتو باز میذاره چجوری پیش روی کنی. قطعا نسخه دوم یکی از بهترین سولزهای بازاره و حرف برای گفتن زیاد داره.

باساش چقدر گولاخ و عجیب و غریبن حتی با استانداردهای سولز! یکیش که ته طنز بود :D
باسه یه مشت بزغاله رو داشت کنترل میکرد و گاها اگه جادوش بهت میخورد اون وسط خودتم برای چند ثانیه تبدیل به بزغاله میشدی! :D
فسقلیا بدم دمیج میزدن بهت. رسیدن به خود باسه چالشی بود اون وسط.

باسه یه مشت بزغاله رو داشت کنترل میکرد و گاها اگه جادوش بهت میخورد اون وسط خودتم برای چند ثانیه تبدیل به بزغاله میشدی! :D
این بازی ساختش تو دست متال بازها هستش اونم از نوع خفنش

كلا به نظرم دميج باسا و بعضى انمى ها يكم زياديه يا شايد اول بازيم اينجوريه :D

فقط در وصف بزرگی نسخه دوم اینو بگم پیشرفت بازی از نسخه اول به دوم رو از منظر اسکیل، محتوا و گیم پلی همانند پیشرفت دارک سولز به الدن رینگ تشبیه کردن.
ظاهرا اسکیل بازی خیلی بزرگ تر شده و حتی میشه لقب semi open world بهش داد.
مکانیک shell عمیق تر و با جزئیات تر شده ، اکسپلوریشن عالی از آب دراومده و ریواردینگ هست هر منطقه به هزارتو ها و دانجن ها مختلف ختم میشه.
لول دیزاین پیشرفت چشمگیری داشته، طراحی ورتیکال بازی رو خیلی دوستدارم و از این جهت خیلی منو یاد الدن رینگ میندازه.
برداشتن نوار استامینا بار اکشن و مبارزات بازی رو بیشتر کرده و به نظرم حرکت جسورانه ای انجام دادن.
طراحی مریض انمی و باس ها هم عالی کار شدن.
ویژوال بازی هم بخاطر کوچ از موتور ue4 به ue5 پیشرفت بزرگی داشته نورپردازی بازی به لطف لومن Gi چشم نواز از آب دراومده، انعکاس ها هم واقعا تماشایی هستن.
اتمسفر دارک و گاتیک بازی بعلاوه رگه ها لاوکرفتی، هویت بصری یونیک به بازی بخشیده و در کنار lords of fallen نزدیکترین اتمسفر به سری دارک سولز دارن.

متا 84 هم برای این سبک خارق‌العاده محسوب میشه مقایسه کنید با lies of p که لقب بهترین سولزلایک داره و متاش هشتاد هست.
به نظرم mortal shell 2 یکی از شگفتی ها امسال به حساب میاد.

كلا به نظرم دميج باسا و بعضى انمى ها يكم زياديه يا شايد اول بازيم اينجوريه :D
واقعا زیاده! ساده ترین انمی یه ضربه میزنه ۵۰ درصد خونو راحت میبره. زیاده رویه این دیگه مخصوصا سر باسایی که اون وسط انمی عادی هم هستن روی مخ میره.
اقا باازی ارزش 50 دلار رو داره یا نه ؟
اگه طرفدار سبکش باشی قطعا منتهی بازی سخته. دموش رو بازی کن ببین اوکی هستی باهاش یا نه.

دمو چقدر به بیلد نهایی نزدیکه؟ منظورم اینه اگه کسی با دمو حال کنه پس با بازی هم اوکیه؟ یا برعکس؟
من شنیده بودم دمو رو یکم اسون تر کرده بودن. حالا نمیدونم چقدر معتبر بود حرفش :D
ولی خب دمو رو بازی کنی دستت میاد خود بازی چجوریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or