Hossein505
کاربر سایت
اه اه اه اه
بابا تو این استوریش:
چرا این سکتور و سایرکسو نمیشه کشت!!!هی با نامردی میبرن!
یه چیزی!استوری اوتو سیو داره؟
بله سیو میشه
بعد از اینکه هر مبارزه رو بردی سیو میشه بازی
اه اه اه اه
بابا تو این استوریش:
چرا این سکتور و سایرکسو نمیشه کشت!!!هی با نامردی میبرن!
یه چیزی!استوری اوتو سیو داره؟
محمد رضا دقیقا کجاشو مشکل داری؟شاید بازیت خرابهدوستان من به اون سایت سر زدم ولی سر در نیاورم چطوری باید فیتالیتی زد چه کنم؟
محمد رضا دقیقا کجاشو مشکل داری؟شاید بازیت خرابه
توی تمرینیش رفتی؟اونجا همرو بهت آموزش میده
آهان حالا شدنه مشکل اینجاست من تازه مورتال باز شدم بلد نیستم فیتالیتی بزنم همینالبته اگه قسمت آموزشی داره شاید فیتالیتی رو اونجا یاد بده.
![]()
تو قسمت Fatality Training به طور کامل یاد میدهنه مشکل اینجاست من تازه مورتال باز شدم بلد نیستم فیتالیتی بزنم همینالبته اگه قسمت آموزشی داره شاید فیتالیتی رو اونجا یاد بده.
![]()
اره کند بودنشو قبول دارم ولی بعد از یک مدت حسابی امارش دستت میاد قدرت دست و پاهش خیلی بالاست :d:d:dحسین من Sub-Zero رو تست کردم. به نظرم یک کند هست و نمیتونم باهاش راحت بازی کنم. بهترین شخصیت هایی که من تا حالا باهاشون بازی کردم و خیلی راحت همه رو زدم به ترتیب زیر هستند
Noob
باهاش بیشتر کار کن دستت میادکمبو زدن باهاش خیلی راحته ! فن هاشم راحت تره نسبت به ساب زیرو ! لامصب ساب زیرو هم کند ِ هم فناش یه خرده سخته ! احتمال خطا بالاتره ...![]()
Raiden رو هم عجیب ضعیف ساختن !![]()
منظورت اقای جلاد هست :d خیلی خطر ناک هستمن با kabal فوق العاده بازی میکنم.
Scorpion هم که به بقالی سز خیابون هم بدی میزنه بیچارت میکنه![]()
ایول شهاب داداش زدی تو هدف مثل خود من چشم بسته برات فن میزنم الان :dکلا اکثر نسخه ها اسکورپیون قوی تر از ساب زیرو بوده. ولی خب یه سری که از اولین MK ها با ساب زیرو بودن براشون راحته.
18 تا فکر کنم.
کمبو زدن باهاش خیلی راحته ! فن هاشم راحت تره نسبت به ساب زیرو ! لامصب ساب زیرو هم کند ِ هم فناش یه خرده سخته ! احتمال خطا بالاتره ...![]()
Raiden رو هم عجیب ضعیف ساختن !![]()
منم وقتی اسكورپين رو انتخاب می کنم همه رو داغون می کنم ! :dولي با اسكورپين نميدونم چرا اعتماد خاصي بش دارم ، همرو ميزنم باش