Mortal Kombat | Xbox 360

سلام.
دوستان این دو چیز رو چه جوری میشه زد:
1.فینالیتی
2.x-ray
برای فاتالیتی برو به این صفحه:
http://www.cheatcc.com/xbox360/mortalkombatcheatscodes.html
با اون فاصله ای که گفته کد رو بزن!دقیقا مثل مورتال کامبت های قبلی!!

برای x-ray هم پایین صفحه دو تا درجه سه قسمتی هست(یکی مال تو یکی مال دشمن)هر وقت اون خط مال تو کاملا پر شد برو نزدیک دشمن و LTوRT رو با هم بزن
فقط حواست باشه اگه دشمن دفاع کنه خطت خالی میشه و x-ray هم نمی زنه!!

• Like
Reactions: محمد رضا mr
خب امیدوار شدم ! :دی از کاراکترهای دوست داشتنی من هست ! :دی البته فکر نکنم باهاش بجنگیم ؟! ولی اگه فقط حضور داشته باشه هم کافیه چون داستانش جوریه که باید قاعدتآ توش باشه !
اره دیگه همونطوری که تو میگی هست دقیقا :d
:d
ضمنا فعلا با Smoke, Kitana و Kung Lao از بقیه بهتر بازی میکنم. حالا با بقیه هم باید بیشتر تمرین کنم:دی
کلا یک چیز جالب که تو این بازی هست و همه را راضی میکنه این هست که هر کسی با یک شخصیتی حال میکنه و تقربیا همه شخصیت ها طرفدار های خاص خودشو دارن چیزی که تو کمتر بازی دیده بودیم
فقط :d :d subzero

سلام دوستان من بازیرو گرفتم ولی وقتی برای اجرا تو دستگاه میزارم بازی اجرا نمیشه و ارم 360 میادو تو بازی نمیره این بازی اپدیت جدید میخواد؟ اخرین بار دستگاه رو پارسال اپدیت کردم باiXtreme 1.61 و بازیه های جدیدم اجرا میشد ممنون میشم راهنمایی کنید دستگاه رو باید ببرم اپدیت یا احتمالا دیسک خرابه؟
اقایون یکی خواهشن جواب منم بده سخته برام دستگاه و بکشم ببرم اپدیت کنم بیخودی باشه زور داره جایی که من هستم این کار و نمیکنن باید برم یک شهره دیگه.

اقایون یکی خواهشن جواب منم بده سخته برام دستگاه و بکشم ببرم اپدیت کنم بیخودی باشه زور داره جایی که من هستم این کار و نمیکنن باید برم یک شهره دیگه.
این تاپیک سوال شما نیست ولی برای اجرای بازی حتما باید ابدیت 1262 داشبورد ریخته شده باشه

خوب منم تازه دیروز وقت کردم بازی کنم . همین طور که انتظار داشتم عالی بود . به نظرمم تقریبا راحت میشد کمبو ها رو زد . ( منم خفن با ساب زیرو حال کردم . البته همه رو هنوز نرفتم . اما خیلی کمبو های عالیی داره :d ) فقط یه سوال قسمت داستانیش چند تا چپتره ؟:d

فقط :d :d subzero
حسین من Sub-Zero رو تست کردم. به نظرم یک کند هست و نمیتونم باهاش راحت بازی کنم. بهترین شخصیت هایی که من تا حالا باهاشون بازی کردم و خیلی راحت همه رو زدم به ترتیب زیر هستند:دی

Noob

Scorpion(این لامصب خیلی قوی هستش:دی عجیب ساختنش:دی)

Smoke

Scorpion(این لامصب خیلی قوی هستش:biggrin1: عجیب ساختنش:biggrin1:)
کمبو زدن باهاش خیلی راحته ! فن هاشم راحت تره نسبت به ساب زیرو ! لامصب ساب زیرو هم کند ِ هم فناش یه خرده سخته ! احتمال خطا بالاتره ... :|
Raiden رو هم عجیب ضعیف ساختن ! :|

کلا اکثر نسخه ها اسکورپیون قوی تر از ساب زیرو بوده. ولی خب یه سری که از اولین MK ها با ساب زیرو بودن براشون راحته.

again, Ermac is the best!
فقط یه سوال قسمت داستانیش چند تا چپتره ؟
18 تا فکر کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or