محمد رضا mr
کاربر سایت
برای فاتالیتی برو به این صفحه:سلام.
دوستان این دو چیز رو چه جوری میشه زد:
1.فینالیتی
2.x-ray
خب امیدوار شدم !از کاراکترهای دوست داشتنی من هست !
البته فکر نکنم باهاش بجنگیم ؟! ولی اگه فقط حضور داشته باشه هم کافیه چون داستانش جوریه که باید قاعدتآ توش باشه !
کلا یک چیز جالب که تو این بازی هست و همه را راضی میکنه این هست که هر کسی با یک شخصیتی حال میکنه و تقربیا همه شخصیت ها طرفدار های خاص خودشو دارن چیزی که تو کمتر بازی دیده بودیمضمنا فعلا با Smoke, Kitana و Kung Lao از بقیه بهتر بازی میکنم. حالا با بقیه هم باید بیشتر تمرین کنم![]()
اقایون یکی خواهشن جواب منم بده سخته برام دستگاه و بکشم ببرم اپدیت کنم بیخودی باشه زور داره جایی که من هستم این کار و نمیکنن باید برم یک شهره دیگه.سلام دوستان من بازیرو گرفتم ولی وقتی برای اجرا تو دستگاه میزارم بازی اجرا نمیشه و ارم 360 میادو تو بازی نمیره این بازی اپدیت جدید میخواد؟ اخرین بار دستگاه رو پارسال اپدیت کردم باiXtreme 1.61 و بازیه های جدیدم اجرا میشد ممنون میشم راهنمایی کنید دستگاه رو باید ببرم اپدیت یا احتمالا دیسک خرابه؟
این تاپیک سوال شما نیست ولی برای اجرای بازی حتما باید ابدیت 1262 داشبورد ریخته شده باشهاقایون یکی خواهشن جواب منم بده سخته برام دستگاه و بکشم ببرم اپدیت کنم بیخودی باشه زور داره جایی که من هستم این کار و نمیکنن باید برم یک شهره دیگه.
16 تاس!اطلاعات غلط پخش نکن18 تا فکر کنم.