vahid_ba کاربر سایت Mar 28, 2011 #211 نوشته شده توسط koorosh sh: اقا همين؟ 26 تا كاراكتر؟ بیشتر... مگه 26 تا کاراکتر کمه ؟
unloved کاربر سایت Mar 28, 2011 #212 تعداد بیشتر در صورتی ارزش پیدا میکنه که شخصیت ها و حرکاتشون تا حد قابل قبولی از هم متمایز باشه و تعادل تو game play هم از دست نره . امیدواریم که اینطور باشه با همین 26 تا.
تعداد بیشتر در صورتی ارزش پیدا میکنه که شخصیت ها و حرکاتشون تا حد قابل قبولی از هم متمایز باشه و تعادل تو game play هم از دست نره . امیدواریم که اینطور باشه با همین 26 تا.
koorosh sh کاربر سایت Mar 28, 2011 #213 نوشته شده توسط vahid_ba: مگه 26 تا کاراکتر کمه ؟ بیشتر... من توقع ارماگدون نداشتم اما 26 تا به نظرم كمه يخورده !
نوشته شده توسط vahid_ba: مگه 26 تا کاراکتر کمه ؟ بیشتر... من توقع ارماگدون نداشتم اما 26 تا به نظرم كمه يخورده !
Navid ?Can I Play Daddy کاربر سایت Mar 28, 2011 #214 نوشته شده توسط koorosh sh: من توقع ارماگدون نداشتم اما 26 تا به نظرم كمه يخورده ! بیشتر... خو کوروش اینا که از همون روز اول اعلام کردن 26تاست :d
نوشته شده توسط koorosh sh: من توقع ارماگدون نداشتم اما 26 تا به نظرم كمه يخورده ! بیشتر... خو کوروش اینا که از همون روز اول اعلام کردن 26تاست :d
koorosh sh کاربر سایت Mar 28, 2011 #215 نوشته شده توسط Navid: خو کوروش اینا که از همون روز اول اعلام کردن 26تاست :d بیشتر... من در جريانش نبودم !! وگرنه خودمو اماده ميكردم از قبل ببخشيد :d
نوشته شده توسط Navid: خو کوروش اینا که از همون روز اول اعلام کردن 26تاست :d بیشتر... من در جريانش نبودم !! وگرنه خودمو اماده ميكردم از قبل ببخشيد :d
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Mar 29, 2011 #217 نوشته شده توسط محمد رضا mr: سلام. تاریخ انتشار رسمی بازی کی هست؟ بیشتر... 20 روز دیگه به وقت امیریکا و 31 روز دیگه به وقت انگلیس
نوشته شده توسط محمد رضا mr: سلام. تاریخ انتشار رسمی بازی کی هست؟ بیشتر... 20 روز دیگه به وقت امیریکا و 31 روز دیگه به وقت انگلیس
Wrath OF Joker کاربر سایت Mar 29, 2011 #218 نوشته شده توسط محمد رضا mr: سلام. تاریخ انتشار رسمی بازی کی هست؟ بیشتر... 19 ماه بعد ! به میلادی
M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Mar 29, 2011 #219 Mortal Kombat Release Dates - Xbox 360
Amin.J کاربر سایت Mar 29, 2011 #220 نوشته شده توسط baris manco: الان ما کدوم کشور حساب میشیم بیشتر... واسه ما فرق نمي كنه . تازه انشاا... ليك هم مي شه . شما فكر كن انشاا.... ده دوازده روز ديگه داري بازي مي كني :d
نوشته شده توسط baris manco: الان ما کدوم کشور حساب میشیم بیشتر... واسه ما فرق نمي كنه . تازه انشاا... ليك هم مي شه . شما فكر كن انشاا.... ده دوازده روز ديگه داري بازي مي كني :d
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Mar 30, 2011 #221 Reactions: koorosh sh, hosein me and Navid
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Mar 30, 2011 #222 نمیتونید که بازی کنید به چه درد میخوره؟
wolverin کاربر سایت Mar 31, 2011 #223 نوشته شده توسط capitanrayan: نمیتونید که بازی کنید به چه درد میخوره؟ بیشتر... منظورتون چیه ؟؟؟
Ezio da Firenze کاربر سایت Mar 31, 2011 #224 نوشته شده توسط wolverin: منظورتون چیه ؟؟؟ بیشتر... فکر کنم منظورش اینه Mortal Kombat نیاز به پسورد برای آنلاین دارد
نوشته شده توسط wolverin: منظورتون چیه ؟؟؟ بیشتر... فکر کنم منظورش اینه Mortal Kombat نیاز به پسورد برای آنلاین دارد
hosein me کاربر سایت Mar 31, 2011 #225 نوشته شده توسط capitanrayan: نمیتونید که بازی کنید به چه درد میخوره؟ بیشتر... ای بابا داداش انلاین هم نشد که نشد 2 تا برادر دارم با اونها بازی می کنم دنیا که به اخر نرسیده :d Reactions: koorosh sh
نوشته شده توسط capitanrayan: نمیتونید که بازی کنید به چه درد میخوره؟ بیشتر... ای بابا داداش انلاین هم نشد که نشد 2 تا برادر دارم با اونها بازی می کنم دنیا که به اخر نرسیده :d