Mortal Kombat | Xbox 360

نه ملینا ماسک داره! فقط آخر بازی (اون حرکت پیروزی و این چیزا) و یک سری از فن هاش ماسکش رو در میاره! :d

این عکس هم گمراه کننده اس ! الکیه !
شما چی بر خودت میگی ؟؟ الکی یعنی چی ؟؟؟ عکس از قسمت X-ray ویدئو هست .....

دوست عزیز لینک هیتلره.:d
این کدوم تریلره؟؟
بله..youtube همیشه بستس....چیز خاصی نداره همون تریلر معرفی هست فقط باسه بعضی از دوستان گذاشتم که می تونن hd از youtube دانلود کنن....

يعني الان قراره ميلنا همينطوري صورتش هميشه بيرون باشه؟يعني ماسك نداره؟
داره...فقط در gesture Victory و فیتالیتی و بعضی موارد تو داستان ماسک خودش رو بر می داره.....

آخرین ویرایش:
متوجه نمی شم.....از اون سکانس عکس گرفته شده ....به خاطر اون نوشته زیر عکس می گین؟

نه این عکس توش نیست !
من همون تریلری رو که معرفی کردی دیدم ! و اصلا همچین قسمتی نداشت که این (!) به اون دست بزنه !

بابا حالا بس کنید ما یه چیزی گقتیما:d

دوستان بازی خط داستانی داره؟؟story mod؟؟؟

نه داداش ! من کار ندارم !
اره داستان داره .
اگه یادم باشه داستانش اینه که Riden ( فکر کنم غلط املایی دارم . همونی که برقی بود ! ) داره از Sha kahn ( اینو که دیگه حتما غلط دارم ! ) شکست میخوره و از Raiden قدیمی کمک می خواد .

نه این عکس توش نیست !
همون جایی که بعدش نشون میده میزنند استخون های جید رو میترکونند و بالا میارست دیگه!!!

اینم یک تریلر جدید از liu kang که گیم پلیش رو نشون میده! فقط اون آخر کاری کی بود؟ جانی کیج بود ؟ خیلی لباسش چرت بود!!! :d (خودشم چرته :-" :d )

نه داداش ! من کار ندارم !
اره داستان داره .
اگه یادم باشه داستانش اینه که Riden ( فکر کنم غلط املایی دارم . همونی که برقی بود ! ) داره از Sha kahn ( اینو که دیگه حتما غلط دارم ! ) شکست میخوره و از Raiden قدیمی کمک می خواد .
متوجه نشدم.خودش از خودش کمک می خواد:d

دیگه وقتش رسیده که مورتال کمبت بیاد و یه حال اساسی به تمام بازی های فایتینگ بده. بازی ای که هرگز طرفدارانش رو مایوس و نا امید نکرده و تو تمام سری هاش اون جذابیت و هیجان منحصر به فردش رو حفظ کرده. دیگه وقتش رسیده شرکت های سازنده سری های فایتینگ با این بازی های ضعیفشون خجالت بکشن و بفهمند که بازی فایتینگ یعنی چی! واقعا زشته بعد از این همه سال که از ساخت Xbox 360 و Ps3 میگذره، هنوز یه بازی این سبکی بدرد بخور نیومده.
مورتال کمبت اعتبار و آبروی کنسولی بود به نام سگا و حالا میخواد دوباره از راه برسه و اعتبار بزرگی بشه برای کنسول های جدید.

پ.ن: بی صبرانه منتظرم.

mortal_kombat_9_liu_kang_by_eggheadcobra-d38b7h2.png

دیگه وقتش رسیده که مورتال کمبت بیاد و یه حال اساسی به تمام بازی های فایتینگ بده. بازی ای که هرگز طرفدارانش رو مایوس و نا امید نکرده و تو تمام سری هاش اون جذابیت و هیجان منحصر به فردش رو حفظ کرده. دیگه وقتش رسیده شرکت های سازنده سری های فایتینگ با این بازی های ضعیفشون خجالت بکشن و بفهمند که بازی فایتینگ یعنی چی! واقعا زشته بعد از این همه سال که از ساخت Xbox 360 و Ps3 میگذره، هنوز یه بازی این سبکی بدرد بخور نیومده.
مورتال کمبت اعتبار و آبروی کنسولی بود به نام سگا و حالا میخواد دوباره از راه برسه و اعتبار بزرگی بشه برای کنسول های جدید.

پ.ن: بی صبرانه منتظرم.

دوست من تا حالا Street Fighter و BlazBlue و MvC به گوشت خورده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or