BLACK.HAWK
کاربر سایت
دوست عزیز لینک هیتلره.:d
این کدوم تریلره؟؟
شما چی بر خودت میگی ؟؟ الکی یعنی چی ؟؟؟ عکس از قسمت X-ray ویدئو هست .....این عکس هم گمراه کننده اس ! الکیه !
بله..youtube همیشه بستس....چیز خاصی نداره همون تریلر معرفی هست فقط باسه بعضی از دوستان گذاشتم که می تونن hd از youtube دانلود کنن....دوست عزیز لینک هیتلره.:d
این کدوم تریلره؟؟
داره...فقط در gesture Victory و فیتالیتی و بعضی موارد تو داستان ماسک خودش رو بر می داره.....يعني الان قراره ميلنا همينطوري صورتش هميشه بيرون باشه؟يعني ماسك نداره؟
شما چی بر خودت میگی ؟؟ الکی یعنی چی ؟؟؟ عکس از قسمت X-ray ویدئو هست .....
بابا حالا بس کنید ما یه چیزی گقتیما:dمتوجه نمی شم.....از اون سکانس عکس گرفته شده ....به خاطر اون نوشته زیر عکس می گین؟
متوجه نمی شم.....از اون سکانس عکس گرفته شده ....به خاطر اون نوشته زیر عکس می گین؟
بابا حالا بس کنید ما یه چیزی گقتیما:d
دوستان بازی خط داستانی داره؟؟story mod؟؟؟
همون جایی که بعدش نشون میده میزنند استخون های جید رو میترکونند و بالا میارست دیگه!!!
متوجه نشدم.خودش از خودش کمک می خواد:dنه داداش ! من کار ندارم !
اره داستان داره .
اگه یادم باشه داستانش اینه که Riden ( فکر کنم غلط املایی دارم . همونی که برقی بود ! ) داره از Sha kahn ( اینو که دیگه حتما غلط دارم ! ) شکست میخوره و از Raiden قدیمی کمک می خواد .
یه چیزی تو همین مایه ها !متوجه نشدم.خودش از خودش کمک می خواد:d
دیگه وقتش رسیده که مورتال کمبت بیاد و یه حال اساسی به تمام بازی های فایتینگ بده. بازی ای که هرگز طرفدارانش رو مایوس و نا امید نکرده و تو تمام سری هاش اون جذابیت و هیجان منحصر به فردش رو حفظ کرده. دیگه وقتش رسیده شرکت های سازنده سری های فایتینگ با این بازی های ضعیفشون خجالت بکشن و بفهمند که بازی فایتینگ یعنی چی! واقعا زشته بعد از این همه سال که از ساخت Xbox 360 و Ps3 میگذره، هنوز یه بازی این سبکی بدرد بخور نیومده.
مورتال کمبت اعتبار و آبروی کنسولی بود به نام سگا و حالا میخواد دوباره از راه برسه و اعتبار بزرگی بشه برای کنسول های جدید.
پ.ن: بی صبرانه منتظرم.