Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
با تشکر از امیر آکیبا. امروز بازی آف خورد و من خریدمش(باندل سه تا مورتال 10-11-1) و برا اولین بار رفتم10 بزنم. این کنترلا چین دیگه؟ یا خدا. یا باید خیلی دقیق باشی یا باید ترکیب درستو دریابی! چرا انقد وصل کردن کمبوها سخته؟

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
با تشکر از امیر آکیبا. امروز بازی آف خورد و من خریدمش(باندل سه تا مورتال 10-11-1) و برا اولین بار رفتم10 بزنم. این کنترلا چین دیگه؟ یا خدا. یا باید خیلی دقیق باشی یا باید ترکیب درستو دریابی! چرا انقد وصل کردن کمبوها سخته؟
این بازی یه سیستم ملقب به Dial A Combo داره یعنی باید حرکت رو عین شماره تلفن از اول تا آخر وارد کنی که بگیره. مثلا وقتی میگه مربع مربع مثلث یا X X Y نباید منتظر بمونی که اول ضربه اولی بخوره بعد دومی رو بزنی، همینجوری با نهایت سرعت سه تا دکمه رو میزنی که حرکت اجرا بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or