Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
درود دوستان.توی PS4 چه جوری میشه faction kill ها رو باز کرد؟
میتونی از استور بخریشون و همه فکشن کیل و فیتالیتی ها رو آنلاک کنی . یا با افزایش سکه بری قسمتkrypt دونه دونه قبرها رو بشکنی و آنلاک کنی .

• Like
Reactions: Joghdmohammad
میتونی از استور بخریشون و همه فکشن کیل و فیتالیتی ها رو آنلاک کنی . یا با افزایش سکه بری قسمتkrypt دونه دونه قبرها رو بشکنی و آنلاک کنی .
Faction Kill ها فقط با Rank Up شدن توی هر Faction باز میشه و قابل خرید نیست.

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
دوستان یک سوال داشتم من دیتایه بازی مورتال کومبتx رویه دستگاه دارم نسخه (وان) اما میخواستم دیجیتالی مورتال کومبت xlبخرم اگر اینکار بکنم این دیتایه xمیشه اجراش کرد؟یا نه باید برم دیتایهxl دانلود کنم؟

دوستان یک سوال داشتم من دیتایه بازی مورتال کومبتx رویه دستگاه دارم نسخه (وان) اما میخواستم دیجیتالی مورتال کومبت xlبخرم اگر اینکار بکنم این دیتایه xمیشه اجراش کرد؟یا نه باید برم دیتایهxl دانلود کنم؟
اگه دیتا برای نسخه فیزیکی باشه نه نمیشه چون فرمتهای بازیهای فیزیکی و دیجیتالی باهم فرق میکنه اگه دیجیتالی از قبل داشتی که میشه

اگه دیتا برای نسخه فیزیکی باشه نه نمیشه چون فرمتهای بازیهای فیزیکی و دیجیتالی باهم فرق میکنه اگه دیجیتالی از قبل داشتی که میشه
داداش البته شما درست میگید برایه 4 هست که نمیشه، برایه وان میشه دیتایه دیسک و دیجیتال برایه وان یکیه!منم بازی برایه وان دارم.
پس دیتایه بازی مورتال xl با مورتال x فرقی نداره؟!میشه اجراش کرد؟

داداش البته شما درست میگید برایه 4 هست که نمیشه، برایه وان میشه دیتایه دیسک و دیجیتال برایه وان یکیه!منم بازی برایه وان دارم.
پس دیتایه بازی مورتال xl با مورتال x فرقی نداره؟!میشه اجراش کرد؟
فرقی ندارن فکر کنم فقط یه آپدیت که مورتال x رو به xl تبدیل میکنه

• Like
Reactions: navid_x360
دوستان برای ورود به آنالین در ps4 با این ارور موجه میشم . یه ساعتی میشه اینجوری شده . کسی دلیل ارور میدونه . با چنتا یوزر تست کردم همین ارور . توی قسمت living towers میتونم برم بازی کنم . برای قسمت آنلاین که وارد روم بشم این مشکله . ممنون میشم کمکم کنید .
Matchmaking is unavailable

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Joghdmohammad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or