Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
سلام
یعنی اگه ما نسخه x رو داشته باشیم با آپدیت بازی میشه نسخه xl
نیازی به اکانت پلاس یا مورد دیگه ای داره؟

پ.ن: من تازه PS4 خریدم!
درود
برای من ۱ گیگ دیگه از اپدیتش مونده - تموم شه خبر میدم
اما تو سایت های خارجی ایطور گفته بودن که با اپدیت ۱.۱۲ نسخه XL به گیم اضافه میشه
اکانت پلاس برای انلاین بازی کردن باید داشته باشی . به این موارد ارتباطی نداره

دوستانی که نسخه Mortal Kombat X رو دارن نیازی نیست که هزینه کنن و نسخه XL رو تهیه کنن با اپیدیت 1.12 نسخه قبلی هم تبدیل میشه به XL
خودم اپدیت کردم
۲ تا مپ هم به بازی اضافه شد البته زیاد بازی نکردم که ببینم چیزه دیگه ای اضافه شده یا نه

دوستانی که نسخه Mortal Kombat X رو دارن نیازی نیست که هزینه کنن و نسخه XL رو تهیه کنن با اپیدیت 1.12 نسخه قبلی هم تبدیل میشه به XL
خودم اپدیت کردم
۲ تا مپ هم به بازی اضافه شد البته زیاد بازی نکردم که ببینم چیزه دیگه ای اضافه شده یا نه
به بازی اضافه میشه ولی فقط برا اونایی که پول دادن قابل استفاده هست !

به بازی اضافه میشه ولی فقط برا اونایی که پول دادن قابل استفاده هست !
درود
یه موردی که هست اینه که DLC به اسم XL برای خریدن وجود نداره که کسی پول داده باشه ( فقط یه گیم کامل هست تو استور به اسم MORTAL KOMBAT XL )
الان برای خودم بکل شده XL
اسکرین شات میفرستم

درود
یه موردی که هست اینه که DLC به اسم XL برای خریدن وجود نداره که کسی پول داده باشه ( فقط یه گیم کامل هست تو استور به اسم MORTAL KOMBAT XL )
الان برای خودم بکل شده XL
اسکرین شات میفرستم
دوست من بد متوجه شدی اونایی که DLC هارو خریدن مثل MK Pack و..... برای اونا قابل بازی هست ،برای شما هم میاد اما نمیزاره با این شخصیت ها و .. .. بازی کنی

اگه قرار بود با یه اپدیت همه چی رو مجانی بدن که دیگه نمیومدن دیسک بدن بیرون !

همین الان XL PACK به استور انگلیس به قیمت ۱۹ پوند اضافه شد
که بنظر خودم خریدش به این قیمت منطقی نیست

من پک ۲ رو خریدم.من عاشق این بازی ام.خیلی باحالن شخصیتهای جدید.یه نکته رو هم بگم.دوستانی که ریجن دوی بازی رو دارن امکان خرید براشون خیلی سخته چون قیمت به پوند هست و گرونه.ریجن بازیتون باید ال باشه.تا بتونید راحت به دلار خرید کنید که ارزونتر است.

من پک ۲ رو خریدم.من عاشق این بازی ام.خیلی باحالن شخصیتهای جدید.یه نکته رو هم بگم.دوستانی که ریجن دوی بازی رو دارن امکان خرید براشون خیلی سخته چون قیمت به پوند هست و گرونه.ریجن بازیتون باید ال باشه.تا بتونید راحت به دلار خرید کنید که ارزونتر است.
درود
بنظرم اگر کسی قصد خرید XL PACK رو از استور انگلیس داشته باشه بهتره که خود بازی رو چنج کنه . اینجوری هم بازی اپدیت شده هست و هم اینکه ارزونتر درمیاد

من دیروز MKXL رو خریدم.
اول اینکه بازی رو که میگیری 2.5 گیگ آپدیت داره که به ورژن 1.02 برسه.
یعنی اونجوری که دوستان فکر می کنن همچین بی آپدیت هم نیست.
دوم اینکه توش یه کد بود برای یه اسکین جدید.
سوم اینکه همونطوری که گفته شده بود بازی کامل هست. حتی easy fatality ها رو هم داره.

من دیروز MKXL رو خریدم.
اول اینکه بازی رو که میگیری 2.5 گیگ آپدیت داره که به ورژن 1.02 برسه.
یعنی اونجوری که دوستان فکر می کنن همچین بی آپدیت هم نیست.
دوم اینکه توش یه کد بود برای یه اسکین جدید.
سوم اینکه همونطوری که گفته شده بود بازی کامل هست. حتی easy fatality ها رو هم داره.
عزیز easy fatality محدودیت داره و تموم میشن یا اینکه نامحدودن؟؟؟

عزیز easy fatality محدودیت داره و تموم میشن یا اینکه نامحدودن؟؟؟

بنده عذرخواهی می کنم.
فکر می کردم Easy fatality کلا یه قابلیته که باید بخریش.
من الآن که شما گفتی رفتم بازی کردم دیدم محدودیت دارن. واسه من زده بود 3 تا. 5 تا هم قابلیت Skip داشتم.

- - -ویرایش - - -

leatherface خیلی خوبه.خیلی:d

تایید میشه. انصافا کاراکتر جالبیه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or