Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
آخه چرا مشکل از منه؟ میتونی از بچه هایی که NBA 2K16 بازی میکنن بپرسی، این بازی از نظر سرور خیلی بده ولی باز با اینحال من راحت بازی میکنم حالا از بتلفیلد و بتلفرانت میگذریم.

مال منم نسخه X هست ولی خب با همون آپدیت 10 گیگی تبدیل شد به XL.

پاشو بیا همین الان امتحان بکنیم :دی البته من خیلی وقته بازی نکردم و یهو بعد مدتها دلم کشید سر بزنم بهش ولی خب بیا ببینم چیکاره ای :دی

سرورای EA ( به جز بخش فیفا ) که خدان انصافا :| اصلا قابل قیاس با هیچی نیستن تو ی دنیای دیگن اونا از نظر سرور :دی

الان نیستم ولی آی دی ـم اینه WardenOfTheWall اد کن من شب میام با ارمک چند حفره در بدنت ایجاد میکنم و میرم :دی ( تا شب فرصت داری تمرین کنی :دی )

شما کدوم نسخه رو داری؟ اپدیت جدید رو گرفتی؟

من نسخه XL رو گرفتم.
در حالت عادی که اصلا پلیر پیدا نمی کنه.
رفتم توی چت روم چند تا بازی کردم.
توی همه بازی ها من فقط تصویر آهسته میدیدم بعد از چند ثانیه هم قطع میشد...
یعنی 1 دست آنلاین نشد بازی کنیم.
(بازیم ریجن 2 اکانتم 1 هست)
حالا این که خوبه لااقل وصل میشه.
رفتم Battlefield 4 همش مینویسه : the connection to ea servers is lost، یعنی کلا وصل نمیشه دیگه واقعا کلافه شدم.
چه وضعیه ؟

من نسخه XL رو گرفتم.
رفتم Battlefield 4 همش مینویسه : the connection to ea servers is lost، یعنی کلا وصل نمیشه دیگه واقعا کلافه شدم.
چه وضعیه ؟
سرعت اینترنتت جقدره؟ می خوام ببینم امیدی برای آنلاین دارم یا نه. :d

سرعت اینترنتت جقدره؟ می خوام ببینم امیدی برای آنلاین دارم یا نه. :d
اینترنت 512 دارم ولی فکر نکنم ربطی به سرعت داشته باشه چون من خیلی از بازیها رو آنلاین بازی می کنم. الآن واسه این دو تا رفتم یک ماه پلاس گرفتم که هیچ کدوم رو نمیشه بازش کرد.

دوستان خواهش سوال من هم جواب بدین.آفلاین بازی میکنم

نه عزیزم اجباری نیست. حدود 2.5 گیگ آپدیت داره که بدون اونم می تونی بازی کنی ولی اگه می خوای از بخش آنلاینش استفاده کنی باید حتما آپدیت کنی.

سلام و درود دوستان
Rose.gif
Rose.gif
Rose.gif
من میخوام بازی mortal kombat x رو درSTEAM نصب کنم خود بازی رو دارم DVDS هاش رو نمیخوام کل بازی رو دانلود کنم میشه منو راهنمایی کنید
Rose.gif
Rose.gif

سلام دوستان
من اکانتم ریجین 1 هستش اگر mk xl ریجین دو بگیرم مشکلی پیش نمیاد(همه ی چیز ها هستند )؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
من اکانتم ریجین 1 هستش اگر mk xl ریجین دو بگیرم مشکلی پیش نمیاد(همه ی چیز ها هستند )؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

سلام دوستان

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

خیر مشکلی پیش نمیاد

خیر مشکلی پیش نمیاد

خیر مشکلی پیش نمیاد

:d

من نسخه XL رو گرفتم.
چه وضعیه ؟
سلام . منم همین مشکل رو با مورتال دارم . وارد روم میشم بازی کنم با خارجیا . وسط بازی میپره بیرون . میگم بخوام یه ایرانی اینوایت کنم بازی کنم راهش چیه ؟

سلام . منم همین مشکل رو با مورتال دارم . وارد روم میشم بازی کنم با خارجیا . وسط بازی میپره بیرون . میگم بخوام یه ایرانی اینوایت کنم بازی کنم راهش چیه ؟

اگه خواستی منو اد کن ببینم می تونیم جلوی هم بازی کنیم یا نه ؟
ID: AlirezaM67

اگه خواستی منو اد کن ببینم می تونیم جلوی هم بازی کنیم یا نه ؟
ID: AlirezaM67
درخواست اد فرستاده شد .

- - -ویرایش - - -

دوستان میخوام پک ایکس ال رو بگیرم . رجیون بازی رو نمیدونم . رجیون اکانتم 1 هست . 30 دلار هم توو کارتمه . حالا اگه اقدام به خرید کنم . اگه رجیون بازی با اکانته یکی نباشه چه اتفاقی میوفته . ارور خاصی میده ؟ ممنون .

درخواست اد فرستاده شد .

- - -ویرایش - - -

دوستان میخوام پک ایکس ال رو بگیرم . رجیون بازی رو نمیدونم . رجیون اکانتم 1 هست . 30 دلار هم توو کارتمه . حالا اگه اقدام به خرید کنم . اگه رجیون بازی با اکانته یکی نباشه چه اتفاقی میوفته . ارور خاصی میده ؟ ممنون .
حتما باید ریجن بازیتونم 1 یا all باشه.اگر اقدام به خرید کنید هم پول از حسابتون برمیداره هم دانلودش میکنه اما اخره دانلود میزنه منتظر برای نصب و نصب نمیشه.

• Like
Reactions: arash_sard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or