Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دوستان یک سوال دارم فقط نزنین منو چون من بار ها گفتم کومبت باز نیستم و کلا ی بار رو سگا یک بار هم رو 360 و یک بار هم الان کومبت بازی کردم و بس همیشه هم کتک خورم خوب بود و زیاد هم حرکات ترکیبی بلد نیستم اما این کومبت رو خریدم تا دستم بیاد دیگه بازیش و بالاخره بخش داستانیشو تمام کردم داستانش خوب بود و نوع مبارزه هاش که تعبیه شده بود اما خوب دوست داشتم مبارزه آخرشو یکی دیگه با باس فایت آخر بازی که نگم کی بود تا اسپویلر نشده مبارزه کنه و پیروز بشه...
از امشب هم سراغه آنلاینو بخش towerها و دیگر بخش ها میرم اما یک چیزی نفهمیدم اونم burtality ها هست اینو باید تو بخشه finish him که میگه بزنم؟؟؟ یا قبل از مردن طرف که آخره خونشه بزنم؟؟

قبلاً از تمام شدن خون شما باید Brutality بزنید. در Finish Him شما Fatality می زنید.

دوستان یک سوال دارم فقط نزنین منو چون من بار ها گفتم کومبت باز نیستم و کلا ی بار رو سگا یک بار هم رو 360 و یک بار هم الان کومبت بازی کردم و بس همیشه هم کتک خورم خوب بود و زیاد هم حرکات ترکیبی بلد نیستم اما این کومبت رو خریدم تا دستم بیاد دیگه بازیش و بالاخره بخش داستانیشو تمام کردم داستانش خوب بود و نوع مبارزه هاش که تعبیه شده بود اما خوب دوست داشتم مبارزه آخرشو یکی دیگه با باس فایت آخر بازی که نگم کی بود تا اسپویلر نشده مبارزه کنه و پیروز بشه...
از امشب هم سراغه آنلاینو بخش towerها و دیگر بخش ها میرم اما یک چیزی نفهمیدم اونم burtality ها هست اینو باید تو بخشه finish him که میگه بزنم؟؟؟ یا قبل از مردن طرف که آخره خونشه بزنم؟؟
brutality ها برای چندتا فن خاص هستن (یکیشون همون اول بازه) وقتی جون طرف خیلی خیلی کمه (چشمک قرمز میزنه) اگه روش فن رو بزنی درجا یارو میمیره!

brutality ها برای چندتا فن خاص هستن (یکیشون همون اول بازه) وقتی جون طرف خیلی خیلی کمه (چشمک قرمز میزنه) اگه روش فن رو بزنی درجا یارو میمیره!

مرسی گرفتم...آخه من وسط بازی میزدم جون طرف پر بود.. اون burtalityها رو بعد مونده بودم چرا آخر بازی burtality ها رو میزنم نمیشه و نمیگه با اون صداش burtality....
برا باز کردن burtality هایه جدید باید چه کار کنم؟؟

- - -ویرایش - - -

قبلاً از تمام شدن خون شما باید Brutality بزنید. در Finish Him شما Fatality می زنید.

مرسی آقا از راهنماییت

مرسی گرفتم...آخه من وسط بازی میزدم جون طرف پر بود.. اون burtalityها رو بعد مونده بودم چرا آخر بازی burtality ها رو میزنم نمیشه و نمیگه با اون صداش burtality....
برا باز کردن burtality هایه جدید باید چه کار کنم؟؟

- - -ویرایش - - -

مرسی آقا از راهنماییت

یا باید شانسی از Krypt پیدا کنی یا بری توی نت یه چند روز دیگه تمام input هاش هست!
در اضل فن خیلی خیلی خاصیم نیستن بیشتر همون special move هان با enhance یا بدون enhance

سلام عزیزان منم بازی خریدم فوق العاده یعنی عالیه.
فقط یه سوال.
این قضیه کمبو و اینا چیه؟مثلا نمیشه چند تا دکمه باهم زد فنون بالا انجام بده:))
یا مثلا فینیشری چیزی نداره بزنی نصف جونه طرف بره؟
لطفا جواب بدین خیلی خیلی ممنون

سلام عزیزان منم بازی خریدم فوق العاده یعنی عالیه.
فقط یه سوال.
این قضیه کمبو و اینا چیه؟مثلا نمیشه چند تا دکمه باهم زد فنون بالا انجام بده:))
یا مثلا فینیشری چیزی نداره بزنی نصف جونه طرف بره؟
لطفا جواب بدین خیلی خیلی ممنون

xray ها بیشترین اثر رو روی جان حریف دارن..خوبیه نواره xray ها این هست که کتک بخوری بدست میان نه کتک بزنی حریفو چون اینجوری این شانسو کسی که ضعیفتر هست پیدا میکنه با زدن xray یکم به خودش بیاد و بازیرو راحت نبازه و من میپسندم این روش رو....و اینکه زدنشم راحته l2وr2 همزمان در زمان مناسب نه وقته جا خالی دادن و دفاع کردن باید بزنید و اینکه گاهی این xray ها امکان داره نوارشو با یک دفاع محکم که تبدیل به پاتک میشه و حریف کتک میخوره از دست بدین و نتونین xray بزنین....
در کل تا اینجا بهترین xray رو هم به نظرم رایدن داره ...

دوستان من بازی نکردم ولی از ویدیوهاش دیدم که شبیه injustice هستش درسته چون WB هم ساخته بازیو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله از جهاتی خیلی شبیه هست
اینجاستیس یه سری نوآوری و گیم پلی جدیدی داشت و سعی شد تو نسخه جدید کامبت ازش استفاده شه
ساختار کلی کامبت x جدا از نسخه قبلیه

بله از جهاتی خیلی شبیه هست
اینجاستیس یه سری نوآوری و گیم پلی جدیدی داشت و سعی شد تو نسخه جدید کامبت ازش استفاده شه
ساختار کلی کامبت x جدا از نسخه قبلیه

خیلی ممنون از راهنمایی چون من از گیم پلی ingustice اصلا خوشم نیومده بود برای همین روی kombat شک داشتم

اقا ما هم استوری مود رو تموم کردیم.بدک نبود ولی اصلا در حد و اندازه ی نسخه ی 9 نبود!!! اصلا و ابدا...البته
اخرش رو یجوری تموم کردن که نسخه ی بعدی با داستان قویتری برگرده
شخصیت های جدید خوبن ولی واقعا واقعا به شدت جای خالی شخصیت های قدیمی افرادی مثل Noob Saibot-Smoke -Night Wolf و ... خالیه! تمامشون.اینا یه جوری بچه مثبت طورین.
خوب از داستان بگذریم بازی به نظر من سخت تر شده از قسمت 9! کمبود زدن یعنی واسه ی من که سخت تر شده والا...و اصلا بد نیست.
گیم پلی فوق العاده شده گرافیک حرف نداره استفاده از محیط هم به شدت جالبه.مد های خوبی به بازی اضافه شده.بروتالیتی برگشته.استیج ها هم باحاله...ولی نمیدونم چرا هیج MK حس شماره ی 3 بازی رو به من نمیده! خشونت اون عجیب بالا بود و اهنگ های فوق العاده...
این بازی به شدت پیشنهاد میشه به MK دوستان و فایتینگ بازا!
تنها نکته ای که منو نگران و ناراحت کرده این ریجن لاک بازی هست که مجبورم کرد روی اکانت ریجن 1 بازی ریجن 2 بگیرم حالا اگه 4 تا از کاراکترایی که دوست دارم رو بردارن توی DLC بدن داستان میشه...
انلاینم منتظرم اپدیت بشه جونش بالا بیاد...

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز سلام این کد شیخصیت گورو که تو ذفترچه هست رو اگر وارد کنیم دیگه برا همیشه تو اکانت میمونه؟ یعنی اگر بنده دستگاه رو عوض کنم و با اکانتم وارد شم خودش اتو مات برام باز میشه گورو ؟یا باید دوباره کد رو وارد کنم؟چجوریاست قضیه اش؟

دوستان عزیز سلام این کد شیخصیت گورو که تو ذفترچه هست رو اگر وارد کنیم دیگه برا همیشه تو اکانت میمونه؟ یعنی اگر بنده دستگاه رو عوض کنم و با اکانتم وارد شم خودش اتو مات برام باز میشه گورو ؟یا باید دوباره کد رو وارد کنم؟چجوریاست قضیه اش؟
تمام DLC ها کد ها گیم ها روی اکانتت میمونه.یعنی با این اکانت روی هر PS4 بری همش هست.
البته اینو بگم باید دوباره از روی اکانتت دانلود کنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or