Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دوستان کسی تونسته این Custom رو برای Scorpion باز کنه ؟ :d خیلی جالب هست.

xmhmnjmq1dt2wmhd3deg.jpg
اره من باز كردم اسمش kold war يكي ديگه هم هست به اسم تورنمنت
فعلا تا اين جاي كار
رپتايل>>٤٠٪
ملينا>>٣٧٪
اسكور>>٤٠٪
كونگ لاو>>٤٥٪
جكس>>٧٠٪
������

- - -ویرایش - - -

سلام
من نسخه دیجیتالی Premium Edition خریدم 89 دلار
می خواستم ببینم چه چیزی های اضافه ای داره بابت این 29 دلار ؟
٥تا شخصيت ماهي يه دونه مياد كه اولي تانيا هست بقيه يسري كاستومً لباس با يه شخصيت گورو كه همون اول بازه

من ايزي فاتاليتي رو دوبار خريدم الان يعني دو تا ٥ دلار خرج كردم و اينكه يكي رو اضافه خريدم
نميشه كاريش كرد پولم برگرده

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا این 70 دصدی جکس رو منظور کمبو هست؟لطف میکنی تو اپارتی جایی اپ کنی من خوشم میاد از جکس ولی تو کمبت قبلی خیلی کمبو خفن نداشت ولی بنظر اینجا ترکونده یا لطف کن رسیپی کمبو رو ممنون میشم

قسمت krypt بايد بري گلد بدي تا بطور شانسي برات باز بشن گلد هم تو چلنج تاور ميتوني بدست بياري
تو مبارزات مگه نمیده مثل قبل یک گروه مبارزه میشد هر کدوم یک پولی میداد بعد درجه سحتی هم تاثیر داره تو بیشتر شدن مثلا روی Legend ?

یعنی 1 درصد هم شک ندارم همه ی کارکترهایی که تو قسمت استوری هستن ولی قابل بازی نیستن در قالب Kombat pack 2 , 3 و ..... میان چون همشون کامل با همه فن هاشون طراحی شدن :d

یعنی 1 درصد هم شک ندارم همه ی کارکترهایی که تو قسمت استوری هستن ولی قابل بازی نیستن در قالب Kombat pack 2 , 3 و ..... میان چون همشون کامل با همه فن هاشون طراحی شدن :d

کاراکتر هایی که در قسمت Story باهاشون مبارزه می کنیم و کامل طراحی شدند ۳ تا هستند.

آخرین ویرایش:
کاراکتر هایی که در قسمت Story باهاشون مبارزه می کنیم و کامل طراحی شدند ولی فعلا قابل بازی نیستند یکی Rain هست یکی سیندل. یکی دیگه هم فکر کنم بود 3 تا بودن انگار.

بردار اسپویل نکن :دی هنوز هستن کسایی که بازی نکردن :دی

رین و باراکا و تانیا :دی

فقط موندم اد بون چند مرحله خود زنی کرده تا بالاخره همچین صحنه ای رو توی بازی جا دادن :دی

help me
گریه:((:((
چرا من هرچی وقتی آخر بازی که جون طرف آخرشه و چشمک میزنه burtality میزنم نمیشه؟؟ مگه burtalityها همون هایی نیستن که وسط بازی هم میشه زد؟؟ همون هایی که تو بخشه finisshin moveها زیر fatalityها موجوده و اکثرا هم به غیر از یکی قفل هستن و باید پیداش کنیم تو بخش kyrapt؟؟ چرا من هرچی میزنم نمیگه burtality و کاری نمیکنه؟؟ و همش مثل وسط بازی اون فن رو اجرا میکنه ...دقیقا هم نکته اینکه جونش چشمک میزنه و باید اونجا بزنیم رو هم رعایت میکنم.....

سوال مهم بعدی تروفی هایه استفاده از icon جدید و border جدید و back groundجدید هست که اگر تغییرش بدیم تروفی میده اینا دقیقا کجاست که من تغییر بدم؟؟؟؟

و نکته مهم وای دستم سرویس شد test your might آخرین وسیله که باید بشکونیمش دقیقا شبیه بازیه olympic 2004هست بخش وزنه برداری که نمیشد وزنه بالا بزنی دستت کم میاورد ...نمیتونم آخریشو بشکونم انگشتام باور کنید ناخنم خورد به بغلش برید واقعا پیرم کرده ...تروفی هم داره کشته منو :((

گریه:((:((
چرا من هرچی وقتی آخر بازی که جون طرف آخرشه و چشمک میزنه burtality میزنم نمیشه؟؟ مگه burtalityها همون هایی نیستن که وسط بازی هم میشه زد؟؟ همون هایی که تو بخشه finisshin moveها زیر fatalityها موجوده و اکثرا هم به غیر از یکی قفل هستن و باید پیداش کنیم تو بخش kyrapt؟؟ چرا من هرچی میزنم نمیگه burtality و کاری نمیکنه؟؟ و همش مثل وسط بازی اون فن رو اجرا میکنه ...دقیقا هم نکته اینکه جونش چشمک میزنه و باید اونجا بزنیم رو هم رعایت میکنم.....

بروتالیتی ها یه سری قانون خاص داره :دی باید بری بخونی ببینی چیه :دی من خودم با کَسی بازی میکنم الان مال اونو یادمه ، مثلاً توی یکی از بروتالیتی هاش زده باید آخرین ضربه ای که به حریف میزنی عقب جلو مربع (شلیک با اسلحه) باشه اونم بدون R2 یعنی فقط تک تیر ، خونت هم بالای 50% باشه و به اندازه ی Jump با حریف فاصله داشته باشی تا اون ضربه بشه بروتالیتی :دی اینجوری :

حالا شما با هر کرکتر بخوای بروتالیتی بزنی باید بری ببینی قضیه ـش چیه :دی بعضی بروتالیتی ها Variation خاصی لازم دارن ، یه سریا هم نه :دی

بردار اسپویل نکن :دی هنوز هستن کسایی که بازی نکردن :دی

رین و باراکا و تانیا :دی

فقط موندم اد بون چند مرحله خود زنی کرده تا بالاخره همچین صحنه ای رو توی بازی جا دادن :دی

تانیا که در کومبت پک معرفی شده که قابل بازی خواهد بود. تا اینجا رین سیندل باراکا ۳ کاراکتری هست که احتمالا بعدا اضافه کنند.کاش نوب هم بود.

در مورد تصویر هم احتمالا با صحنه انتفام اسکورپیون از کوآنچی و قطع کردن سرش معامله کرده اد بون :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or