Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
دوستان منم بازیو ریجین دو سفارش دادم
فقط خواستم بپرسم واسه انلاین بازی کردن که میگفتن ریجین یک نمیشه درست انلاین بازی کرد منظور ریجین بازیه یا دستگاه؟؟؟
من دستگاهم ریجین 3 هست اکانتم اصلیم که باهاش بازی میکنم امریکا هست بعد بازیمم که ریجین 2 هست
حالا با این شرایط من میتونم انلاین راحت بازی کنم؟؟؟

خب منم بازیو گرفتم ، اولین چیزی که نظرمو جلب کرد گرافیک فوق العاده بازی بود ! بازی بسیار نرم و سریع اجرا میشه لودینگ تایم بسیار کوتاهه استیج ها بینهایت زیبا و پر جزئیاتن [ نظر شخصی ] و مبارزان هم که از نظر طراحی و ... عالی کار شدن . گیمپلی - کمبو زدن نسبت به شماره قبلی بسیار پیشرفته تر و بهتره و تو منوی کمبو ها راجب هر کمبو و special move اطلاعات خوبی میده . تا اینجای کار که با بعضی از کاراکترا بازی کردم ، بنظرم کار باهاشون فوق العاده جذاب تر و بهتر از قبل شده . استوری هم که شروع جذابی داشت امیدوارم در ادامه هم جذابیتشو حفظ کنه :دی !

خب منم بازیو گرفتم ، اولین چیزی که نظرمو جلب کرد گرافیک فوق العاده بازی بود ! بازی بسیار نرم و سریع اجرا میشه لودینگ تایم بسیار کوتاهه استیج ها بینهایت زیبا و پر جزئیاتن [ نظر شخصی ] و مبارزان هم که از نظر طراحی و ... عالی کار شدن . گیمپلی - کمبو زدن نسبت به شماره قبلی بسیار پیشرفته تر و بهتره و تو منوی کمبو ها راجب هر کمبو و special move اطلاعات خوبی میده . تا اینجای کار که با بعضی از کاراکترا بازی کردم ، بنظرم کار باهاشون فوق العاده جذاب تر و بهتر از قبل شده . استوری هم که شروع جذابی داشت امیدوارم در ادامه هم جذابیتشو حفظ کنه :دی !

سینگل خیلی جذابه.. ولی عیبش اینه زود تموم میشه

دوستان منم بازیو ریجین دو سفارش دادم
فقط خواستم بپرسم واسه انلاین بازی کردن که میگفتن ریجین یک نمیشه درست انلاین بازی کرد منظور ریجین بازیه یا دستگاه؟؟؟
من دستگاهم ریجین 3 هست اکانتم اصلیم که باهاش بازی میکنم امریکا هست بعد بازیمم که ریجین 2 هست
حالا با این شرایط من میتونم انلاین راحت بازی کنم؟؟؟

ریجن دستگاه اصلا اهمیتی نداره.
ریجن اکانت هم در این بازی به نظر مهم نیست و فقط ریجن بازی مهم هست.

اولا هرکسی بازیرو نگرفته بره بگیره...دوما اگر دودل هستین شک نکنید بازی ارزش خرید داره چون از طرف خودم دارم میگم که که کومبت رو دوست نداشتم قبلا زیاد...
در واقعه چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست وقتی user ها تا اینجا 8.1 دادن که نهایت تا 7.5 پایین بیاد و user های هم هستن که کلا مخ ندارن و 0 میدن به بازی تا بگن ما هم هستیم و متارو پایین میکشن ... metacritic به بازی 8.4 داده یعنی بازی جزو بهترین بازی هایه همین 2 ساله اخیره برا ps4...
Mortal Kombat X for PlayStation 4 Reviews - Metacritic

برا آنلاین میخوام بازیو بخرم.سروراش خوبن؟ الکی حجم نمیخوره؟ اوکیه؟
سرور ها خوبن مشکلی ندارن اما خوب روونه روون نیست یه تاخیر ریز داره که میشه چشم پوشی کرد یعنی تا دکمه رو زدی حرکت نمیکنه یکم با تاخیر ولی قابل بازیه لگ و این جور چیزا هم نداره خیالت راحت

دوستان یک سوال دارم فقط نزنین منو چون من بار ها گفتم کومبت باز نیستم و کلا ی بار رو سگا یک بار هم رو 360 و یک بار هم الان کومبت بازی کردم و بس همیشه هم کتک خورم خوب بود و زیاد هم حرکات ترکیبی بلد نیستم اما این کومبت رو خریدم تا دستم بیاد دیگه بازیش و بالاخره بخش داستانیشو تمام کردم داستانش خوب بود و نوع مبارزه هاش که تعبیه شده بود اما خوب دوست داشتم مبارزه آخرشو یکی دیگه با باس فایت آخر بازی که نگم کی بود تا اسپویلر نشده مبارزه کنه و پیروز بشه...
از امشب هم سراغه آنلاینو بخش towerها و دیگر بخش ها میرم اما یک چیزی نفهمیدم اونم burtality ها هست اینو باید تو بخشه finish him که میگه بزنم؟؟؟ یا قبل از مردن طرف که آخره خونشه بزنم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or