Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
من که یک مورتال باز حرفه ای هستم و در این بازی صاحب نظرم میگم که این بازی به دلیل نسل بعد بودنش موفق میشود ولی ایرادات اساسی هم دارد .اول از همه 3 وریشن شخصیت هاست.طراحان بازی با کم کاری قدرت های شخصیت ها را چند پاره کرده اند و این باعث شده که بازی خیلی زود تکراری بشود.
دوم استفاده از حرکات و کمبو های بازی های قبلی است .این بازی یک گرته برداری از دیسپشن و ارماگدون است.در دسپشن هم هر شحصیت چند استایل مبارزه داشت که کاملا ناکارامد بود و متاسفانه طراحان دوباره اشتباه گذشته را تکرار کردند.
سوم طراحی بعضی شخصیت ها بسیار زشت است به عنوان مثال طراحی سوب زیرو و جانی کیج و جکس بسیار افتضاح انجام شده است.

من که یک مورتال باز حرفه ای هستم و در این بازی صاحب نظرم میگم که این بازی به دلیل نسل بعد بودنش موفق میشود ولی ایرادات اساسی هم دارد .اول از همه 3 وریشن شخصیت هاست.طراحان بازی با کم کاری قدرت های شخصیت ها را چند پاره کرده اند و این باعث شده که بازی خیلی زود تکراری بشود.
دوم استفاده از حرکات و کمبو های بازی های قبلی است .این بازی یک گرته برداری از دیسپشن و ارماگدون است.در دسپشن هم هر شحصیت چند استایل مبارزه داشت که کاملا ناکارامد بود و متاسفانه طراحان دوباره اشتباه گذشته را تکرار کردند.
سوم طراحی بعضی شخصیت ها بسیار زشت است به عنوان مثال طراحی سوب زیرو و جانی کیج و جکس بسیار افتضاح انجام شده است.
استاد دوتا تویی دوتا باید رفت مرد :d شوخی کردم :ی

احساس میکنم میکنم با اپدیت گرافیک رفته بالا!قشنگ نسل بعدی شده لامصب :دی

تا اینجا که بازی کردم از همه چی راضی بودم
در مورد آنلاین هم که داشتم بازی میکردم با همشهری خودم لگ داشت :| با خارجکی ها بخوای بازی کنی اسلوموشن میشه فکر کنم :|

ولی یه حسی به من میگه متاش گند میزنه نمیدونم چرا :|

احساس میکنم میکنم با اپدیت گرافیک رفته بالا!قشنگ نسل بعدی شده لامصب :دی

تا اینجا که بازی کردم از همه چی راضی بودم
در مورد آنلاین هم که داشتم بازی میکردم با همشهری خودم لگ داشت :| با خارجکی ها بخوای بازی کنی اسلوموشن میشه فکر کنم :|

ولی یه حسی به من میگه متاش گند میزنه نمیدونم چرا :|

چجوری عرضه جهانی نشده شما انلاین بازی کردی؟ مگه سرورا بازن یا کار میکنن که شما انلاین زدی :-/

تعداد کسایی که بازی کردن کم نیست مثل اینکه میشه یک راهنمایی کنید اونقدر هایپ کننده هست که به محض رویت کردنش در بازار بخرم یا نه صبر کنم یک ماهی قیمتا شکسته بشه؟

منم با برگردوندن این حرکتشون یعنی 3 وریشن حال نکردم کلا .

داداش من خودم ار این ساب زیرو خوشم میاد اولا با طراحی جانی کیج مشکل داشتم بعد که دوباره مورتال کومبت 9 بازی کردم دیدم خوب دراوردن درمورد جکس هم داداش من که یکی از شخصیتای اصلیش هست خوشش اومده بود اینا بستگی به نظر خود شخص داره

- - -ویرایش - - -

یه سوال الان میشه وصل شد پی اس ان گرو رو گرفت و اپدیتو دانلود کرد مشکل بن و... نداره که ؟

تعداد کسایی که بازی کردن کم نیست مثل اینکه میشه یک راهنمایی کنید اونقدر هایپ کننده هست که به محض رویت کردنش در بازار بخرم یا نه صبر کنم یک ماهی قیمتا شکسته بشه؟

کلا تجربه نشون داده بازیهایی که رو pc هم میاد زود قیمتشون میشکنه من doa رو 240تومن خریدم الان 180التماست میکنن.یکم صبر بکنی ضرر نداره رفیق

دمت گرم عالی بود ...مرسی...
من کومبت باز حرفه ای نیستم اما کاش اون ضربات که مثله بازیه sniper elite میشد 3d نداشت و اینکه این فنها که این اتفاق توش میوفته زیادی از جون طرف کم میکنه و اینکه زمان بازی رو میگیره و وقفه میندازه تو انجامه فنون و دکمه زنی تند تند بازیباز ها و انگار چند ثانیه ای استراحت میده....
البته میگم من کومبت کلا 2 سری بازی کردم یکیش که کومبت 3 بود و یکیشم سری قبلی بود که 3 4 سال پیش اومد ....در هر حال من میخرمش چون میخوام یکم انگشتامو داغ نگه دارم
نه خداییش با کمبت بازی کردن چه طوری انگشت ادم داغ میشه؟!!اصطلاح جدید ساختی
باید بگی که میخام انگشتامو ورزش بدم

نه خداییش با کمبت بازی کردن چه طوری انگشت ادم داغ میشه؟!!اصطلاح جدید ساختی
باید بگی که میخام انگشتامو ورزش بدم

چرا انگشتا داغ نمیتونه بشه:d؟؟میشه دیگه حالا گیر نده بگو میشه:xبازیه ورزشیه المپیک 2004 آتنو بازی کرده بودی؟؟؟؟؟ یادت میاد چقدر باید با انگشت ضربدر میزدی تا سریع بدوه یا اوه اوه وزنه برداریش بخصوص وزنه بالا یادمه انگشتام داغ میکرد که هیچ تاولم میزد.... اینکه جا خود داره 100 درصد یکی که مدعیه کومبت بازیه انگشتاش یا تاول میزنه یا انقدر سریع میزنه داغ میشه منظور قرمز شدنشه یا از حس میوفته کلا انگشته شسته راسته آدمو به چالش میکشه این بازی ....
کاش مثله season فیفا باشه آنلاینش بزنی بری بالا division بالا بره .....همش کتک بخورم ...خوب هم هست تو 30 مین راحت میشه 8 9 دست بازی کرد و حال کرد ...
فقط از ی چیزی میترسم تو ایران اینترنت بیشتر لگ داره این بازی هم که فوتبال نیست صدم ثانیه و ی دکمه مهمه کافیه لگ داشته باشه باید بگیم فاتحه ...
امیدوارم بشه بازیش کرد با این نتهایه ما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or