Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
احتمال 99/9999999 درصد نوب سایبوت رو معرفی میکنن:d

به اون noobde@ هم تو عکس دقت کنید :d
یوزره اد بون هه اون !

ولی فکر نمیکنم دیگه کسی معرفی بشه، بازی گلد شده و چیزی به لانچش نمونده، هیچ خبر و نشونه ای از نووب و اسموک و سایبورگ ها توی بازی نیست!
شک دارم دیگه کسی معرفی بشه، همینایی که توی تریلرها بودن فوقش ازشون گیم پلی میاد...

یوزره اد بون هه اون !

ولی فکر نمیکنم دیگه کسی معرفی بشه، بازی گلد شده و چیزی به لانچش نمونده، هیچ خبر و نشونه ای از نووب و اسموک و سایبورگ ها توی بازی نیست!
شک دارم دیگه کسی معرفی بشه، همینایی که توی تریلرها بودن فوقش ازشون گیم پلی میاد...

من هنوز به DLC از Noob و Smoke امید دارم 8-|

من هنوز به DLC از Noob و Smoke امید دارم 8-|

آخه مشکل اینه توی سیزن پس هم نبود:( احتمالش رو من شخصا کم میدونم دیگه DLCی بدن :|

بعد ملت ( با سروین نیستما اصلا:-" ) میگن چرا به Jason هیت میورزی :| کاراکترهای مهم MK یا اونایی که توس سری دوست میدارم تو بازی نیستن، بعد کاراکتر مهمان اینجوری :|
Noob , Smoke , Frost , .... :((

به احتمال زیاد میخوان درمورد کنشی و اررون بلک و باراکا چیزی بگن
چون هنوز نوع مبارزه کنشی اررون بلک باراکا هیچ تریلری ندادن بیرون به احتمال درمور ایناس
ولی امیدوارم اگرم میحوان شخصیت تایید شه اسموک شه ولی مطمئنم اگه بخوان یا باراکا میکنن یا جکس رو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or