Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
نمایش خوبی بود ولی جای کار داره و تا سال بعد بهتر هم میشه کمی خون تو بازی کم بود ولی ساخت استیج و شخصیتهای جدید همه خوب بودن به نظرم
شخصیت گنده کمی فان میزنه به نظرم ولی بازم نباید زود قضاوت کرد ببینیم چه میشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

همینطور که گفته بودن، توی E3 اطلاعات جدیدی دارن میدن! :d
در مورد داستان گفته شده بازی ادامه ی MK9 هست و یک بازه ی 25 ساله رو پوشش خواهد داد! :d

بعد یک سری کاراکتر جدید هم اضافه شده...یکیش با اجازتون، دختر جانی کیج و سونیا میباشد گویا :-" :d اسمش هم Cassie Cage میباشد! :d
صفحه ی انتخاب کاراکتر هم اومده! به نظر میرسه بازی 24 کاراکتر داره فقط! :| که امیدوارم کامل تر باشه! :|(البته این امید رو برای MK9 هم داشتیم که دود شد رفت هوا! :|) چون یحتم 90% شخصیت های محبوب رو حتما به خاطر داستان نمیبینیم:| همشون رفتن اون دنیا:(

کاراکترها از سمت راست :
Sub-Zero
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Scorpion

همینطور گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d ( به جای اینکار میومدن 1 کاراکتر دیگه میزاشتن بهتر نبود؟ :| )

از توی اون صفحه ی انتخاب کاراکتر هم من کسی رو نمیبینم 2تا پرچم از شونه ـش زده باشه بیرون...Hotaru میخوام! :( :( :(

فعلا همینا! اطلاعات دیگه ای گیرم اومد حتما میام دوباره! :d

ویرایش:
اون عکس اسکارلت فیکه، کاریش نداریم! فقط عکس رو میزارم برای دیدن کیسی کیج! :d

آخرین ویرایش:
همینطور که گفته بودن، توی E3 اطلاعات جدیدی دارن میدن! :d
در مورد داستان گفته شده بازی ادامه ی MK9 هست و یک بازه ی 25 ساله رو پوشش خواهد داد! :d

بعد یک سری کاراکتر جدید هم اضافه شده...یکیش با اجازتون، دختر جانی کیج و سونیا میباشد گویا :-" :d اسمش هم Cassie Cage میباشد! :d
صفحه ی انتخاب کاراکتر هم اومده! به نظر میرسه بازی 24 کاراکتر داره فقط! :| که امیدوارم کامل تر باشه! :|(البته این امید رو برای MK9 هم داشتیم که دود شد رفت هوا! :|) چون یحتم 90% شخصیت های محبوب رو حتما به خاطر داستان نمیبینیم:| همشون رفتن اون دنیا:(

کاراکترها از سمت راست :
Sub-Zero
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Scorpion

همینطور گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d ( به جای اینکار میومدن 1 کاراکتر دیگه میزاشتن بهتر نبود؟ :| )

از توی اون صفحه ی انتخاب کاراکتر هم من کسی رو نمیبینم 2تا پرچم از شونه ـش زده باشه بیرون...Hotaru میخوام! :( :( :(

فعلا همینا! اطلاعات دیگه ای گیرم اومد حتما میام دوباره! :d

ویرایش:
اون عکس اسکارلت فیکه، کاریش نداریم! فقط عکس رو میزارم برای دیدن کیسی کیج! :d

فکر کنم این خبر و تعداد کاراکتر ها و این عکس ها از منو فیک باشین چون اینجور که من میبینم طراحی این منو افتضاح هست و اصلا کار سازنده های MK نیستش چون اونا کارشونو بهتر از این حر فا بلدن و 100% فیک هستش بنظرم چون قرار هست بازی بیشتر از این حرفا پیشرفت کنه

همش رسمی و از نمایش های E3ـه! :d
خود اد بون هم امروز یه سری عکس دیگه توییت کرده از صفحه انتخاب کاراکتر که همیناست :d

هنوز مشکل ملت با این صفحه رو نمیدونم:-" به نظر من که خیلی خوبه! :d بیاید بگید یکم از اشکالاتش من روشن شم! :d

اگه اینطور که میگید باشه من واقعا نا امید شدم و بازی رو اصلا نمیخرم چون وافعا بده اگه اینجوری باشه هرچند بازی کیفیت بالا باشه ولی خوب چه میشه کرد بازی باید پیشرفت کنه نه پسرفت خوب البته نسخه 9 یکسری کاراکترا اضافی بودن مثلا Stryker و یا Kratos یا Cyber Subzero و چند تا دیگه که با حذف اونا انقدر میشه البته من بازم مطمئن نیستم این صفحه درست باشه چون واقعا ضعیف کار شده کافیه کار فوتوشاپ بکنید تا متوجه بشید کار یک آماتور بوده خوب عکس اولی با دومی خیلی فرق دارن همون Dvorah رو شما ببینید کاملا میفهمید دو تا عکس با هم فرق دارن و من تا درصد بالایی یقین دارم این ها فیک هستن و بازی بهتر از این ها هست

اگه اینطور که میگید باشه من واقعا نا امید شدم و بازی رو اصلا نمیخرم چون وافعا بده اگه اینجوری باشه هرچند بازی کیفیت بالا باشه ولی خوب چه میشه کرد بازی باید پیشرفت کنه نه پسرفت خوب البته نسخه 9 یکسری کاراکترا اضافی بودن مثلا Stryker و یا Kratos یا Cyber Subzero و چند تا دیگه که با حذف اونا انقدر میشه البته من بازم مطمئن نیستم این صفحه درست باشه چون واقعا ضعیف کار شده کافیه کار فوتوشاپ بکنید تا متوجه بشید کار یک آماتور بوده خوب عکس اولی با دومی خیلی فرق دارن همون Dvorah رو شما ببینید کاملا میفهمید دو تا عکس با هم فرق دارن و من تا درصد بالایی یقین دارم این ها فیک هستن و بازی بهتر از این ها هست
دادا شما برو
Plants Vs Zombies Garden Warfare با UFC رو ps4 بازی کن .
:d

کریتوس که اصلا یه کاراکتر انحصاری بود، و کلا جزو کاراکترهای بازی حساب نمیشه! :-"
در مورد صفحه انتخاب کاراکتر، اینطور که من برداشت میکنم اینجوریه که کاراکترها اون وسط وول میخورن! :d مثل مقایسه ی این عکس با بالایی ها :
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140610222615/mk_/images/9/9a/MKX-ROSTER.png

و وقتی هم که وارد انتخاب Variations میشیم،کاراکتر به حالت Vs میره و به طرف حریف میکنه روش رو! طبق این عکس :
http://www.xum.ir/images/2014/06/11/سزب.jpg
(تو موبایل برام نمایش داده میشه ولی PC خیر:| )

در این مورد :
عکس اولی با دومی خیلی فرق دارن همون Dvorah رو شما ببینید کاملا میفهمید دو تا عکس با هم فرق دارن
جایی چیزی گفته نشده ها! اما ممکنه به خاطر متفاوت بودن نسخه ها باشه! مثلا عکس دوم از نسل قبل، و عکس اول از PS4 و X1 باشه مثلا! :d البته عکس دوم هم ماشاالله کلا کیفیتش داغونه:-"

پشت سر کاراکترها هم، فکر کنم Stage انتخابی باشه! چون به نظر میاد اون جنگلیه که توی تریلر معرفی بود! :d

البته من خودم الان متاسفانه نمیتونم ویدیوها رو ببینم! (اونقدر نت داغونه که این عکس ها رو هم نتونستم آپ کنم و لینک دادم! :d ) برای همین 100% نمیگم اینجوریه! اما حدسم اینه:-"
در کل هم زیاد حساس نشید! سر MK9 هم میگفتیم تغییر میکنه،کاراکترهای بیشتر میشه،فلان میشه و ...! آخرش هم هیچی نشد و همونجوری منتشر شد! :d
این ها هم کاملا رسمیه! عکس و ویدیو و ... رو همه ی سایتای رسمی گذاشتن! :d
---
این عکس رو الان دیدم! فاجعه به این میگن،نه صفحه انتخاب کاراکتر! :| چه وضع Fatality نوشتنه؟ :| این باید وسط صفحه میبود خو! :| بردنش یه گوشه...:|
http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140611102624/mk_/images/9/96/D'vorah_Fatality.png

---
این یارو Kotal Kahn جالب میزنه>:)
http://assets.vg247.com/current//2014/06/Mortal_Kombat_x_7.jpg

فکر کنم سن شما کمتر از این حرفا باشه که بخوایید به من بی احترامی کنید بعدشم من اصلا حرف شما رو نفهمیدم چی گفتید و دوما در مورد بازی اینجا بحث میکنیم و نه چیز دیگه پس روی بازی نظر بده و در آخر اون موقع که MK 1 تازه اومده بود من با کلی بدبختی تونستم بازیش کنم و فکر کنم بتونم نظر خوبی روی این بازی بدم و به شما هم پیشنهاد میکنم روی بازی نظر بده نه چیز دیگه

Akiba جان خیلی خوشحالم که داریم بحث میکنیم رو بازی و واقعا عالی هست که تحلیل میکنیم بازیو . در کل امیدوارم بازی بهتر بشه و کامل تر باشه و مطمئنا تا موقع عرضه این کار رو میکنن تفاوت بین عکس ها هم روی کیفیت نظر دارم هم روی طریقه فیگور گرفتن کاراکتر ها که باهم فرق دارن چون تا نسخه پیش فقط عکس بودن و تکون نمیخوردن در کل امیدوارم بازی بهتر بشه و بازی با کیفیتی رو شاهد باشیم

Last edited by a moderator:
همش رسمی و از نمایش های E3ـه! :d
خود اد بون هم امروز یه سری عکس دیگه توییت کرده از صفحه انتخاب کاراکتر که همیناست :d

هنوز مشکل ملت با این صفحه رو نمیدونم:-" به نظر من که خیلی خوبه! :d بیاید بگید یکم از اشکالاتش من روشن شم! :d

فک کنم صفحه Deception هم این شکلی بود.اگه خود بازی هم مثل Deception باشه من راضیم.خیلی با Konquestش حال کردم.سه ماه وقت برد Krypt رو 100% کردم:x

اشکالش از نظر ملت اینه که اصالت کامبتی و نوستالژیکی نداره.جدول کارکترا افقیه و مدل متحرک کاراکترو نداره که تو کامبت آخری حداقلش عمودی بود و تو آرماگدون مثل سگا بود.

میشه یه لیست از بازی های مورد علاقت بگی :) میخوام بدونم چیا دوست داری !

نور پردازی بازی توی مرحله جنگله خوب نیست اصن باعث ضعف گرافیک میشه!
تعداد شخصیتاشم برخلاف تصورمون خیلی کمه ولی میشه به Variation ها واسه تنوع گیمپلی امید داشت!!!
ولی برعکس مرتال کمبت 9 خیلی خشنه واقعا با Finisher هاش حال کردم همچنین از بازگشت Xray ها خوشحالم
ولی حیف بیشتر شخصیت های آشنا و قدیمی برنمیگردن:(

فک کنم صفحه Deception هم این شکلی بود.اگه خود بازی هم مثل Deception باشه من راضیم.خیلی با Konquestش حال کردم.سه ماه وقت برد Krypt رو 100% کردم:x

اشکالش از نظر ملت اینه که اصالت کامبتی و نوستالژیکی نداره.جدول کارکترا افقیه و مدل متحرک کاراکترو نداره که تو کامبت آخری حداقلش عمودی بود و تو آرماگدون مثل سگا بود.
آره اونم لیست کاراکترها افقی بود! :d ولی کاراکترها تصویر بودن و مثل اینجا تحرک نداشتن :d
بخش داستانیش هم خیلی دوست داشتم! واقعا جالب بود پیدا کردن جعبه ها و باز شدن آیتم ها>:)
Krypt که شاهکار بود! حتی از MK9 هم بهتر بود به نظرم! :x یه حس خوف ناک و ترسناکی داشت! :-" (البتهMK9 هم خوب بود...ولی اگر جوش تاریک تر میشد بهتر میشد! :d از این نظر، MK:A فاجعه بود! :| )

MK:D هم افقی بود خو:-" ، توی MK9 و MK:D هم مدل متحرک کاراکتر رو نداشتن! MK:DA رو یادم نیست! :d گیر الکیه به نظر من! :d :-"

---
یک نکته ی جدید! :d IGN میگه توی لیست حرکات، بخش " Finishing Moves " برای هر نفر 5تا لیست شده بوده!!! برای مقایسه، MK9 هر نفر 4تا داشت!(بدون احتساب DLC ) ، دوتا Fatality ، یک Babality و یک Stage Fatality !
خوب، به نظر شما این جدیده چیه؟ >:) Brutality ؟ Animality ؟ Friendship ؟ یا اصلا یک چیز جدید؟ :d

من خودم Animality رو ترجیه میدم! :d

یک نکته ی جدید! :d IGN میگه توی لیست حرکات، بخش " Finishing Moves " برای هر نفر 5تا لیست شده بوده!!! برای مقایسه، MK9 هر نفر 4تا داشت!(بدون احتساب DLC ) ، دوتا Fatality ، یک Babality و یک Stage Fatality !
خوب، به نظر شما این جدیده چیه؟ >:) Brutality ؟ Animality ؟ Friendship ؟ یا اصلا یک چیز جدید؟ :d

من خودم Animality رو ترجیه میدم! :d
این مال چند سال پیشه در مورد brutality برای MK 9:
https://twitter.com/noobde/status/71264814512607233

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or