Mortal Kombat X

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
71715810804437942614.jpg

و بالاخره MK X معرفی شد! >:)
اطلاعات بیشتر...به زودی:-"

کاراکترهای قابل بازی :

از سمت راست و ردیف بالا :
Ermac
Sub-Zero
Raiden
Kano
Scorpion
Quan Chi
Reptile
Kung Lao
D'vorah
Ferra/Torr
Kotal Kahn
Cassie Cage
Kitana
Goro l(Preorder)l

مکان های مبارزه :

Cove

Snow Forest

Outworld Marketplace

Jungle

Refugee Camp

Destroyed City

داستان :
گفته شده که داستان بازی ادامه ی MK9 خواهد بود و یک بازه ی زمانی 25 ساله رو پوشش خواهد داد.

گیم پلی :
اولین چیزی که توی تریلر معرفی به چشم میخورد، تعامل با محیط بود و تاثیرش بر روی مبارزه! این مورد از بازی دیگه ی همین سازندگان یعنی Injustice ، وارد این بازی هم شده!
مورد بعدی اینکه گفته شده که یکی از مکانیزم های جدید بازی Character Variations نام داره، و قضیه اینه که هر کاراکتر 3 Variations قابل انتخاب داره! و هر Variations شامل قدرت ها و حرکات و سلاح های مخصوص خودش هست! :d
بخش Challenge Tower هم برای این نسخه تایید شده، که گویا هم چلنج های آنلاین روزانه رو شامل میشه،هم مثل سابق، و همینطور نقش Ladderـهایی با حالت های خاص رو ایفا میکنه!

حضور Krypt (قبرستون :x ) هم برای بازی تایید شده!

در مورد بخش مولتی هم قابلیت انتخاب یکی از 5 Faction هست :

که با گرفتن امتیاز از روش های مختلف(چه بخش Single Player و مخصوصا MP ! ) و برنده شدن Faction ، به گروه برنده امتیازات و جوایزی داده میشه! (مشخصا منظور توی بازی هاست دیگه XP و آواتار برای بخش مولتی و ... :-" )

و اینکه، بازی 2015 خواهد آمد!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
بچه ها کاور تکذیب شد و گفته شده برای همه پلتفرم ها کاور بازی یکی خواهد بود که هنوز معلوم نیست کاور بازی چی هست به احتمال زیاد در E3 به همراه یک تریلر نمایش میدن

دوستان Ed boon اعلام کرد بازی با موتور سفارشی Unreal Engine 3 ساخته شده و 1080 و 60 فریم روی PS4 خواهد بود.
همچنین در هر 3 روز E3 نمایش خواهد داشت و شخصیتهای جدید معرفی میشن.
ere6u3ez.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
این Scorpion گزاشته بودم صفحه دسکتاپم با خودم گفتم این چرا چشم نداره پ :d منظورم سیاهی جشمه ( میدونم که نباید داشته باشه ها و کلا همینطوره :| )

این بود که تصمیم گرفتم چشم دارش کنم :d

تازه با تمرکز :d بیکار بودیم گفتیم درستش کنیم :d

قبل از عمل:

77658269614962221388.jpg

بعد از عمل (حالا خودمونیما چقدم بهش اومده )
yahoo_4.gif

70135606529646234056.jpg

آخرین ویرایش:
خیلی بازی پیشرفت داشته البته هنوز کار زیاد داره و اول راه هست و بازی هنوز در حال ساخت هست ولی خوب بودش و با بیشتر کار کردن بهتر هم میشه

خیلی بازی پیشرفت داشته البته هنوز کار زیاد داره و اول راه هست و بازی هنوز در حال ساخت هست ولی خوب بودش و با بیشتر کار کردن بهتر هم میشه
من که زیاد خوشم نیومد این از کومباد بودن خارج شد
بیشتر شبیه injustic شده
البته خدا رو شکر هنوز دفاع دکمه داره

بهترین بازی نسل بعده ولی کاش مثل اینجاستیس دفاع کردنش با گرفتن جهت عقب نباشه
معمولا Mortal Kombat سنت های قدیمیش رو حفظ میکنه و این دفاع کردن هم از سنت های قدیمیش هست که خیلی تاثیر گزاره در کل من به فکر تغییر توی بازی نیستم چون نسخه 9 خیلی خوب بود و در نسخه 10 بیشتر باید به بهبود بپردازن و بازی رو آپدیت بکنن و مشکلاتش رو برطرف بکننو البته کاراکتر های بیشتری رو هم حتما اضافه میکنن و بقیه رو هم با جزئیات بهتری درست میکنن مطمئن باشید بازی خوبی خواهد بود در کل. و از هر لحاظ پیشرفت میکنه و تا موقع عرضه بازی کلی روش کار میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or