Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
آقایون داداشام ! کرک مولتی 100 کار میکنه خودم تست کردم D: هرکی میخواد pm بده واسش میفرستم دانلود کنه و برای آنلاین بازی کردن نیاز به دوست یا آشنا دارین که اون رو از طریق استیم دعوت کنین. طریقه ریختن و این قضیه هارو هم اگه بلد نیستین بگین خودم بهتون میگم.

لگ هم اصلاً فقط خیلی کم هست که اونم بخاطر اینترنت داغون منه ! منی که با این نت داغون تونستم بازی کنم و با این سیستم بقیه دیگه واویلا ! بازیش آنلاین خیلی خوب کار شده و اصلاً اذیت نمیشید.

برقرار باشید.

لطف کن شما برای من بفرست و اگه آموزشم داری که چه بهتر

داستانه این سریش اصلا باحال نبود 2 ساعت هم بیشتر طول نکشید mortal kombat 9 داستانش عالی بود اما این سری گند زدش با این داستانش
واقعا داستانش ۲ ساعت بود ؟من فقط به عشقه داستانش می خواستم بگیرم.میشه یکم بیشتر توضیح بدی

واقعا داستانش ۲ ساعت بود ؟من فقط به عشقه داستانش می خواستم بگیرم.میشه یکم بیشتر توضیح بدی
اره 2 ساعت نیم طول کشید

داستان خیلی سطحی shinok قدرت میگیره و اخرم ...
نسبت به قبلی که داستانش عالی بود این اصلا مال نیست
من انتظار خیلی بیشتری از داستان این سری داشتم

سلام
چه سيستمي لازمه براي اجراي اين بازي؟4گيگ رم و گرافيك 1 ميكشه؟خيلي وقته بازي نكردم اصلا دستم نيست بازي هاي جديد چه حدود سيستمي ميخاد؟

اره 2 ساعت نیم طول کشید

داستان خیلی سطحی shinok قدرت میگیره و اخرم ...
نسبت به قبلی که داستانش عالی بود این اصلا مال نیست
من انتظار خیلی بیشتری از داستان این سری داشتم
داستان بازی در راحت ترین سطح 4ساعت طول میکشه 2ساعت چیه؟:|

دوست عزیز من 2.30 ساعت بیشتر طول نکشید تمومش کنم
Skip Fight نزدی شما؟

- - -ویرایش - - -

کسایی که لینک دانلود و آموزش رو خواسته بودن، فرستادم. منتظرتونم بیاین.
این پیج استیم من https://steamcommunity.com/id/DeffendeR_ . برین توش و Add Friend رو بزنین.

منتظر هستم.

دوستان من اپدیت 2gb بازیو نصب کردم
نسخه بازیم هم reloaded هستش
اما وقتی کرک انلاین رو میریزم رو بازی اصلا اجرا نمشیه
مشگل از چیه ؟

دوستان من اپدیت 2gb بازیو نصب کردم
نسخه بازیم هم reloaded هستش
اما وقتی کرک انلاین رو میریزم رو بازی اصلا اجرا نمشیه
مشگل از چیه ؟
آپدیت 2 گیگابایتی با کرک های دیگه مشکل داره و فقط همون کرکی که داخل پوشه اش هست کار میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or