Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
توی فروم testyourmight که خود خارجی ها خیلی ها بد گفته بودن.اونم با پینگ های زیر 20 تازه.
دیگه ماهایی که با 200 تا 250 بازی میکنیم چه شود.
میگن یکم از Injustice بهتره.فکر نکنم تو ایران باز بشه بازی کرد.
البته من بخاطر علاقم مثلا پیش خرید کردم :(

بازی اجرا کردم ! خیلی زیباست
متاسفانه بازی سنگین و بهینه نیست البته من زیاد مشکلی نداشتم ! ولی گرافیکم متسفانه از دو گیگ رمش استفاده میکنه ! و برای استفاده از دو هستش باید آپدیتی چیزی بیاد !
گرافیکم 690 هست !

در کل بازی موقع نشون دادن فیلم و دموها یا انجام فیتالتی ها افت فریم داره !

بازی اجرا کردم ! خیلی زیباست
متاسفانه بازی سنگین و بهینه نیست البته من زیاد مشکلی نداشتم ! ولی گرافیکم متسفانه از دو گیگ رمش استفاده میکنه ! و برای استفاده از دو هستش باید آپدیتی چیزی بیاد !
گرافیکم 690 هست !

در کل بازی موقع نشون دادن فیلم و دموها یا انجام فیتالتی ها افت فریم داره !
بله کاملاً درسته، من هم روی یک PC خوب و یک لپ تاپ معمولی تست کردم که روی PC که گرافیک GTX 970 روش بود افت فریم داشتم تا 45-50 ولی روی لپ تاپ گرافیک رو که پایین آوردم FPS حول و حوشه 55 میچرخید !

در کل از نوع گیم پلی بسیار راضیم که کلاً تایپ بازی سریع شده و کمبو ها از اون حالت خسته کننده و تکراری در اومدن، بخصوص اینکه هر فایتر 3 تا استایل مبارزه داره ! تا الان Ermac که بنده بعد نووب اون رو سرور میدونم بسیار عالی کار شده (: بازی نمره ای که گرفته در حد و اندازش هست، نه کمتر و نه بیشتر.

- - -ویرایش - - -

خوب دوستان مولتی بازی هم کرک شد
داداش لینک میدی؟ اگه واقعاً کارایی داره که من پایم !

بله کاملاً درسته، من هم روی یک PC خوب و یک لپ تاپ معمولی تست کردم که روی PC که گرافیک GTX 970 روش بود افت فریم داشتم تا 45-50 ولی روی لپ تاپ گرافیک رو که پایین آوردم FPS حول و حوشه 55 میچرخید !

در کل از نوع گیم پلی بسیار راضیم که کلاً تایپ بازی سریع شده و کمبو ها از اون حالت خسته کننده و تکراری در اومدن، بخصوص اینکه هر فایتر 3 تا استایل مبارزه داره ! تا الان Ermac که بنده بعد نووب اون رو سرور میدونم بسیار عالی کار شده (: بازی نمره ای که گرفته در حد و اندازش هست، نه کمتر و نه بیشتر.

بله متاسفانه تنها چیز آزار دهنده همین افت فریم هست ! ولی گیم چلی فوق لاده هست !
شخصیت های بازی هم کمه ! و خیلی چیزا بسته هستن !
باید منتظر آپدیت های بعدی بازی باشیم و همینطور انویدیا

سلام به همگی
با کمک دوست خوبم فربد که دانلودش کرد روی سیستم خودم نصب کردم در یک کلام عالی هستش
گرافیک خیلی خوب
فریم عالی به من 60 فریم ثابت میداد
مشخصات سیستمم هم توی پروفایلم هست ولی گرافیکم ATI R 7870 هستش
کلی هم عکس الان میزارم
سوالی باشه هستم خدمت دوستان

رد رابطه با فریم باید بگم که توی منو و کات سین ها 30 ثابت هستش و توی بازی 60 ثابت هست روی PC من
البته توی یه فایت رایدن یه کمبو خفن زد صحنه پر رعدو برق شد فریم از 60 به 50 سقوط کرد و سریعا برگشت ولی در کل عالیه
یه 15 یا 16 فایتی زدم فنون شبیه مورتال کامبت قبلی هستش
Move لیست هم داره و میتونید فینیشینگ ها رو ببینید
شخصیت گرو هم باز بود برای من
البته من همه DLC ها و آپدیت ها و فیکس ها رو نصب کردم و بعد تس کردم
در کل بهش نمره 9 رو میدم ;)

خوب، با یکم بازی کردن و دستکاری کردن تنظیمات تونستم FPSام رو روی 50 فیکس کنم، منظورم از فیکس اینه پایین نمیاد تا 60 هم میرسه، در کل بازیش تا به اینجا خیلی خوب کار شده، فقط یکم باید تمرین کرد تا با استایل های مختلف هر کدوم دستتون روون شه، فایتر های جدید یکیش Takeda و یکی دیگه D'vorah خیلی خوبن! کمبو های قشنگی دارن، اگه رو PC بازی میکنین سعی کنین از این دسته های بدون Analog بخرین هم سبک تره هم ارزون اگه خراب شد حصرت نمیخورید، کمبو زدن هم راحت میشه.

قضیه ی کرک مولتی چیه؟ هایپه؟ ترولینگ؟ D:

تاریخ دقیق انتشار بازی برای کنسول های نسل هفتمی کی هست؟

یه تعداد عکس از خود بازی روی سیستم خودم تهیه کردم از تنضیمات و خود گیم پلی
در کل توی کات سین ها و منو و XRAY فریم میاد روی 30 و سریعا بعد نمایش یه 60 برمی گرده
عکس ها رو با FRAPS تهیه کردم و توی حرکات خیلی سریع مشخصه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or