Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
کسی اینجا بازی رو روی استیم داره؟ حجم پریلود بازی 3 گیگ بود :-o بعد گفتم حتما آپدیت می ده! اما خبری نشد ، الان خواستم اجرا کنم بازی رو دیدم ارور میده! گفتم شاید پریلود بازی نابود باشه! پاک کردم دوبازه زدم اینستال بازم 3 گیگ هست!:-/

خوب گویا ملت هم تا منوی بازی رسیدن و خیلی تعریف کردن ازش :d و بعدش کرش.
اینا اومدن سیستم دانلود رو تغییر بدن که رeدن بهش! آخه مگه مجبورین!)x

دوستان نسخه Premium Edition اومده با حجم 3gb و توسط 3dm هم کرک شده
دوستان توجه کنید که این نسخه بخش داستانی بازی رو حذف کرده و فقط از بخش Verses mode پشتیبانی می کند

this game currently only has Verses mode
Code:
Mortal.kombat.x.premium.edition.3dm

دوستان توجه کنید که این نسخه بخش داستانی بازی رو حذف کرده و فقط از بخش Verses mode پشتیبانی می کند

Code:

منتظر نسخه کامل میمونیم /

من همون دیشب وقتی دیدم بازی 30 گیگ فضا نیاز داره بعد 3 گیگ دانلود داره فهمیدم دوباره گند زدن واقعا دستشون درد نکنه بعد از اون همه مصاحبه و ... که گفتن نسخه پی سی مشکل نداره و اینا بازی رو اینجوری بیرون دادن , نکته جالب اینجا هست که بازی شاید واقعا مشکل نداشته باشه و خوب باشه روی پی سی و فقط مشکل توی فایل های دانلودش باشه ولی دیگه به کی میخواین اینو ثابت کنین نصف بیشتر کسایی که بازی رو پیش خرید کرده بودن نمیتونن وارد بازی بشن تو استیم هم کلی نقد منفی گرفته

من همون دیشب وقتی دیدم بازی 30 گیگ فضا نیاز داره بعد 3 گیگ دانلود داره فهمیدم دوباره گند زدن واقعا دستشون درد نکنه بعد از اون همه مصاحبه و ... که گفتن نسخه پی سی مشکل نداره و اینا بازی رو اینجوری بیرون دادن , نکته جالب اینجا هست که بازی شاید واقعا مشکل نداشته باشه و خوب باشه روی پی سی و فقط مشکل توی فایل های دانلودش باشه ولی دیگه به کی میخواین اینو ثابت کنین نصف بیشتر کسایی که بازی رو پیش خرید کرده بودن نمیتونن وارد بازی بشن تو استیم هم کلی نقد منفی گرفته

ای بابا مشکلشون دقیق چی بوده ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان دو تا سوال داشتم :
اول اینکه این سه گیگی که صحبت ازش هست ، مشکلی نداره ؟ یعنی بعد از دانلود اجرا میشه ؟ چیز دیگه ای نمیخواد ؟
دوم هم اینکه اگه لطف کنید یه لینک از همین نسخه سه گیگی بزارید ممنونتون میشم :d

Code:

واقعا این 3dm فازش چیه اومده اینو کرک کرده
نابغه ان اینا ب مبلا:|

تا اونجا که من از کامنت های استیم فهمیدم مثه اینکه بازی از منو جلوتر نمیره کامنت ها بعضا خنده دار زیاده امتیازات گوناگون بازیم بخاطر لانچ بد این بازیه وگرنه توو زیبا بودنش شکی نیس

=))=))
تو کامنتای تورنت 3DM نوشتن فقط اسکورپیون و ساب زیرو باز هستند.درست میگن یا دارن ترول میکنند؟

تورنت و ول کن اصل کار استیمه بخون کامنتارو. / اصن از منو جلوتر نمیره یکیشون نوشته بود بازی انقدر سخته من توو منو موندم :) یکیشونم نوشته غول منو خیلی سخته :)

پارت اخر سه دقیقه دیگه تمومه یعنی سه گیگ الکی رفت؟
اگر اوکی شد خبر میدم اگر دوستان خواستن عکس هم میزارم

- - -ویرایش - - -

خوب همه سخنان درست بود
هنگام انتخاب کراکتر سریع کرش میکنه و اونطور که دیدم فقط هم اسکورپیون و ساب زیرو ازادن بقیه قفل
کلا نسخه سرکاری فک کنم حالا بازم روش کار میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or