Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
اون پایی که زده شده Erron Black، اگه دقت کنی، یه لبه پالتو هم کنارشه. یا همین Erron Black هست یا Kabal:d
اون ؟؟؟ رو احتمال میدم Fujinn باشه.

kabal تایید شده؟ :-/اگه نشه رسما بازی رو تحریم می کنم :d
نه تایید نشده. خبری هم ازش نیست.
من که یخورده نا امید شدم از لیست کارکتر ها.باید کارکتر های دسپشن و مورتال4 رو بیشتر میکردن.اکثرا همون مورتال 9 هستن.چنتا جدید.
بعدشم با وجود کیسی کیج و جکولینگ بنظرم دیگه نیازی به جانی کیج و سونیا و جکس نبود.هرچند کارکترهای مورد علاقه من تو مورتال 9 بودن.اما دوس داشتم کارکترهای جدیدی مثل ریکو ، فوجین و خیلی های دیگه رو بتونم داشته باشم.

- - -ویرایش - - -

رسما این مورتال شده Family Edition همه کارکترها پسر و دختر و پدر و مادرن 8-| جانی کیج یکی از بروتالیتی هاش احتمالا nut punch خواهد بود :d.

امیدوارم جانی با تیپ قبلیش هم باشه! :(
الان همش احساس میکنم Stryker میباشد:-"
یعنی Fail ترین شخصیت MK9 همین Stryker بود/:) بسیار نچسب و حال به هم زن با حرکات بسیار زشت و چندش آور که مایه ننگ بازی بود/:):biggrin1:

یعنی Fail ترین شخصیت MK9 همین Stryker بود/:) بسیار نچسب و حال به هم زن با حرکات بسیار زشت و چندش آور که مایه ننگ بازی بود/:):biggrin1:
به طور عجیبی، من که کلا با پلیس بازی و اینا حال نمیکنم، با این Stryker بسی حال کردم! همه جوره! :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or