Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
الان یادم رقته .این نسخه چند کارکتر داره؟20 تا؟

- - -ویرایش - - -

دوستان تو این نسخه واقعا lui kong (اگه درست نوشته باشم ) واقعا خالیه:d

جانی کیج رو خیلی خوب طراحی کردن اما سونیا طراحیش فاجعه س !
چرا اینجوری شده پس ؟!
من دقیقا برعکس این فکر میکنم :-"
جانی کیج فاجعه اندر فاجعست! :|

این چپتر اخیر هم طراح عوض شده(و شاید چندر چپتر پیش...حداقل 1-5 یکی دیگه بوده، این آخری هم یکی دیگست:-" بقیشم چون رو موبایله حس چک کردن ندارم:-" ) گند زده به طراحی اسکورپی! :| من عاشق ان اسکورپی بدون ماسک شده بودم! این چی بود آخه؟ :| خاک تو سرشون:|
طراحی اسکورپی بدون ماسک توی بازی هم فاجعست ایضا :-" (حداقل اگر کمیک رو نخونده بودم شاید باهاش کنار میومدم...ولی الان... شبیه Cyrex نسخه قبل شده:| )

یه سری عکس جدید از بازی لیک شده که توش Johnny Cage Sonya و Jax دیده میشن:

چند سال پیش که نسخه سگا رو بازی میکردیم، به Johnny Cage میگفتیم فرانکی، الان این عکس رو دیدم ناخود آگاه یاد اون زمان افتادم، جانی کیج چقدر شبیه Jean-Claude Van Damme شده.... :دی

برای نسل جدیدی مثل شما ریشه بازی معنایی نداره اما ای کاش این بازی به ریشه هاش بر میگشت نه به بازار گرمی برای فروش بیشتر .

گرچه شخصیت ها خیلی تغییر کردن ، اما فکر می کنم خود بازی از نسخه قبل خیلی به ریشه ها نزدیک شده! دیگه شما چجوری دوست داری بشه؟!

گرچه شخصیت ها خیلی تغییر کردن ، اما فکر می کنم خود بازی از نسخه قبل خیلی به ریشه ها نزدیک شده! دیگه شما چجوری دوست داری بشه؟!

تو نسخه های قدیم هر کسی سبک مبارزه و راه رفتن خودش رو داشت ؛ تو همین عکس بالا ببین گارد دستای جکس یا استیل کونگ لایو چقدر قشنگ هست !!! به نظرم دلیل این که مورتال کمبت جاودانه شد تو صنعت بازی سازی توجه کردن به هنر در صنعت بازی سازی و هنرهای رزمی بود و سبک مبارزه بود .
انصافا تو نسخه قبل پیشرفت قابل توجهی به فجایعی چند شماره قبل داشتیم اما باز هم توجه به داستان ها و ریشه مورتال کمبت کم بود .
برای مثال تو کمبت سگا (mortal kombat ultimate ) هنر هر بازیکن به سرعت عمل تو اجرا کمبوها داشت اما الان فقط شده magic زدن تو بازی؛ نقش کمبوها خیلی کم شده .
خداییش شخصیت کابال یا نایت ولف چرا نباید باشند تو این شماره ؟؟؟ یا چرا چند سالی هست از سابزیرو بدون نینجا هیچ خبری نیست ؟؟؟
خدییش دلت برای این سابزیرو تنگ نشده ؟؟؟
url

تو نسخه های قدیم هر کسی سبک مبارزه و راه رفتن خودش رو داشت ؛ تو همین عکس بالا ببین گارد دستای جکس یا استیل کونگ لایو چقدر قشنگ هست !!! به نظرم دلیل این که مورتال کمبت جاودانه شد تو صنعت بازی سازی توجه کردن به هنر در صنعت بازی سازی و هنرهای رزمی بود و سبک مبارزه بود .
انصافا تو نسخه قبل پیشرفت قابل توجهی به فجایعی چند شماره قبل داشتیم اما باز هم توجه به داستان ها و ریشه مورتال کمبت کم بود .
برای مثال تو کمبت سگا (mortal kombat ultimate ) هنر هر بازیکن به سرعت عمل تو اجرا کمبوها داشت اما الان فقط شده magic زدن تو بازی؛ نقش کمبوها خیلی کم شده .
خداییش شخصیت کابال یا نایت ولف چرا نباید باشند تو این شماره ؟؟؟ یا چرا چند سالی هست از سابزیرو بدون نینجا هیچ خبری نیست ؟؟؟
خدییش دلت برای این سابزیرو تنگ نشده ؟؟؟
url

احساس می کنم الان تفاوت بین شخصیت ها بیشتر هم شده ، قبلا اکثر نینجاها استایل تقریبا مشابه داشتن ، البته خوب محدودیت بوده! اما الان کسی قبول نمی کنه Sub Zero - Scorpion -Reptile - Rain و ..... همه شبیه هم باشن با رنگ های متفاوت ( از لحاظ ظاهری بشتر ) ، و اینکه توی این شماره اومدن برای هر شخصیت هم استایل های مبارزه مختلفی قرار دادن! و در مورد اون Custom های قدیمی هم فکر می کنم با ارائه پک ها بیاد توی بازی : The Kombat Pack features Klassic Kombatants and Iconic Guest Characters

من آماده-م که منو بفرستی اون دنیا:|:d
:d
الان هدف هدف از قرار دادن Cassie تو بازی چیه پس؟ :| شاید منظورش Story Mode باشه. :d
Kenshi رو هم تقریبا تایید کرد. :|
اگه اینا جز Roster باشن، خودشون رو مسخره کردن. رسما MK Family Reunion شده. :d
آرزوی دیدن یه سری از کرکتر های MK4 مثل Kai، Reiko، Fujin رو باید به گور ببریم مثل اینکه :( :d

:d
الان هدف هدف از قرار دادن Cassie تو بازی چیه پس؟ :| شاید منظورش Story Mode باشه. :d
Kenshi رو هم تقریبا تایید کرد. :|
اگه اینا جز Roster باشن، خودشون رو مسخره کردن. رسما MK Family Reunion شده. :d
آرزوی دیدن یه سری از کرکتر های MK4 مثل Kai، Reiko، Fujin رو باید به گور ببریم مثل اینکه :( :d
الان بر میگردن Reiko رو میذارن باس فایت و Not Playableـش میکنن:|
چندتا کفش دیگه مونده که هنوز پیدا نشدن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or