Mortal Kombat X | PC

cacgnbspdl0988n60n12.jpg

Developer : Netherrealm Studios
Publisher :
Warner Bros
Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date : 14 April 2015
25 فروردین 1394

اطلاعات بازی:

دهمین قسمت از سری محبوب Mortal Kombat تغیرات بزرگی را به خود دیده است:

• بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 3 در دست ساخت است.
  • X-Ray ها همچنان در بازی حضور خواهند داشت.
  • قابلیت تعامل با محیط همانند بازی Injustice در این نسخه وجود دارد.
  • قابلیت جدید تحت عنوان Variation به بازی اضافه شده که به هر بازیکن، قابلیت دسترسی به 3 نوع از ویژگی هایی را خواهد داد که حرکات شخصیت ها مطابق با آن ها تغییر میکند.
  • قابلیت دویدن از MK4 بازگشته است.
  • بازی دارای 5 گروه خواهد بود که بازیکنان میتوانند به عضویت هر کدام از آن ها در بیاید و از امتیازات آن ها بهره جوید.
  • دو Fatality جدید در بازی وجود دارد: Quitality که بازیکنانی را که در مبارزه آنلاین از بازی خارج شوند، نابود میکند | Faction Kill که بازیکنان تحت عضو هر گروه، متناسب با آن ها شیوه خاصی برای تمام کردن کار حریف خواهد داشت.
  • Brutality با ظاهری جدید به بازی بازگشته است و بازیکنان قادر خواهند بود که یک راند را به شیوه ای خاص و ضربه ای متفاوت، نابود سازد.
  • بخش Story قدرتمند تر از گذشته در بازی حضور خواهد داشت و تا 25 سال پس از اتفاقات نسخه قبل ادامه خواهد داشت.
  • Living Towers ویژگی جدید خواهد بود که به صورت زنده و هر ساعت عوض خواهد شد و هیچگاه مشابه هم نخواهند بود.
  • قابلیت Cross Platform وجود دارد.

شخصیت های تایید شده:

لینک های مرتبط:

[h=1]تصاویر بازی Mortal Kombat X[/h]

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: love usa
والا شونصد بار تریلر رو دیدم :d کوچکترین شباهتی بینشون نمی بینم. :d
بعد الان هم Kung Lao تو باری هست هم Kung Jin پس نمیشه گفت چون این هست، اون نیست. :d
از نظر من که دقیقا همونه:d حالا توی این عکس جوری افتاده بیشتر شباهت به گارد گرفتن Jax میده:d
اون یه کاراکترِ جدیده و منطقیه. حالا شباهت اسمش به Kung Lao دلیل نمیشه مثل اون باشه :d وگرنه Cassie رو هم اضافه کردن تا Johny Cage و Sonya رو حذف کنن (تازه یکی از بچه ها میگه یکی از کارهای Sektor رو هم انجام میده:d). Kitana رو آوردن با اون Variation که Jade رو حذف کنن:d Jacqueline هم همین داستان رو داره خصوصا که کمیک اشاره میکنه که داره با پدرش مبارزه میکنه و زیر نظر اون تمرین میبینه:d
اصلا منطقی نیست که Johny Cage و Sonya و Jax حضور داشته باشن چون اینطوری فقط حکم فیلر دارن:d

Character Roster حدود 24تا جا داره که تا الان اینا تایید شدن:

• Scorpion
  • Sub-Zero
  • Kotal Kahn
  • Raiden
  • Reptile
  • Kano
  • Kung Lao
  • Kitana
  • Quan Chi
  • Ferra & Torr
  • D’Vorah
  • Cassie Cage
  • Mileena
  • Ermac
  • Kung Jin
  • Takashi Takeda
  • Jacqueline Briggs
  • Goro (for those who preorder)
با این حساب 6 نفر دیگه میمونه که احتمال میره یکیشون Erron Black باشه. Rain هم که میگن هست. اون دختره چشم طلایی هم به نظرم باشه (لباسش مثل لباسِ Sindel بود). Shinnok و Mileena هم هستن. آخریشون هم من میگم Reiko هست:d

اصلا جایی و همچنین منطقی برای حضور Jax وجود نداره. چون در این صورت Johny Cage و Sonya رو هم بیارن اصلا اشکالی نداره:d اصلا اینجوری که گند میخوره به بازی با یه مشت کاراکترِ کپی/پیست شده:d

از نظر من که دقیقا همونه:d حالا توی این عکس جوری افتاده بیشتر شباهت به گارد گرفتن Jax میده:d
اون یه کاراکترِ جدیده و منطقیه. حالا شباهت اسمش به Kung Lao دلیل نمیشه مثل اون باشه :d وگرنه Cassie رو هم اضافه کردن تا Johny Cage و Sonya رو حذف کنن (تازه یکی از بچه ها میگه یکی از کارهای Sektor رو هم انجام میده:d). Kitana رو آوردن با اون Variation که Jade رو حذف کنن:d Jacqueline هم همین داستان رو داره خصوصا که کمیک اشاره میکنه که داره با پدرش مبارزه میکنه و زیر نظر اون تمرین میبینه:d
اصلا منطقی نیست که Johny Cage و Sonya و Jax حضور داشته باشن چون اینطوری فقط حکم فیلر دارن:d
اصلا جایی و همچنین منطقی برای حضور Jax وجود نداره. چون در این صورت Johny Cage و Sonya رو هم بیارن اصلا اشکالی نداره:d اصلا اینجوری که گند میخوره به بازی با یه مشت کاراکترِ کپی/پیست شده:d
ما الان هیچ چیزی از گیمپلی Jacqui ندیدم. اصلا نمی دونیم استایل مبارزش چطوری هست. اگه استایل مبارزش مثل Jax باشه که در اون صورت حضور Jax غیر منطقیه ولی اگه سبک مبارزش متفاوت باشه، دیگه دلیلی واسه نبودن Jax نیست. :d مثل همین Kung Jin که با Kung Lao نسبت داره ولی گیمپلیش کاملا فرق داره. :d

ما الان هیچ چیزی از گیمپلی Jacqui ندیدم. اصلا نمی دونیم استایل مبارزش چطوری هست. اگه استایل مبارزش مثل Jax باشه که در اون صورت حضور Jax غیر منطقیه ولی اگه سبک مبارزش متفاوت باشه، دیگه دلیلی واسه نبودن Jax نیست. :d مثل همین Kung Jin که با Kung Lao نسبت داره ولی گیمپلیش کاملا فرق داره. :d
آره درسته ولی یقینا شباهت هایی بین استایل مبارزاتیشون وجود داره. دیگه دختر داره از پدر یاد میگیره:d ولی برای خودش مطمئنا شخصی سازی میکنه:d آخه من حیفم میاد Roster برای یه مشت پیر پاتال الکی هدر بره و پر بشه:d
بخش داستانی هست به نظر میاد پیرامون Cassie Cage و دار و دسته-ش + Kotal Kahn و دار و دسته-ش VS. میلینا و بر و بچ میچرخه:d به نظرم اگه قراره خبری از Jax بشه، بهتره مثل Johny Cage و Sonya توی کمیک باشه و توی خود بازی کاملا به شخصیت های جدید برسن. یعنی اگه دنبال دخترش هست، بیاد همراه اونا پیداش کنه و بعدش همگیشون گم شن از Outworld برن بیرون و بذارن بقیه دعواشون برسن:d

یه بار دیگه تریلر داستانی رو نیگاه کن. به خصوص دست های Shinnok و با این عکس مقایسه-ش کن:d من مطمئنم این Jax نیست و اصلا هم معنی نمیده توی بازی باشه وقتی دخترش هست:d سر یه ماه آواتار و امضا برای امیر شرط میبندم این Shinnok هست نه Jax:d
خیلی ممنون! :-"

راستی اگر یادم باشه ادبون میگفت بیشتر 24 کاراکتر داریم! و این صفحه نهایی نیست:-" اما خوب... تمام نمایش ها همین 24(و جدیدا+1 (گورو) ) بودن:-"
ولی این که یکی از DLCـها قراره کاراکتر مهمان باشه خیلی زور داره :( این همه کاراکتر خوب خود MK داره آخه! :|

طبق کمیک،استایل مبارزه ـش کپ جکس هست:-"
به نظرم Jax اگرم حضور داشته باشه،همینطور که تو بخش PS4 گفتم، در نقش یک Skin برای همین بشره:-" :d یعنی اگر بخوان جای یه کاراکتر رو اینجوری بترکونند،باید فحش کششون کرد :-"

خبری از Kira و Frost نیست تو این شماره هم؟ :-l
من تا با ساب-زیــرو + فراست یه Tag Team مشتی نزنم روحم آروم نمیگیره :|:دی!
بازی تگ تیم نداره :| !
Frost احتمال داره باشه! :-" توی کمیک بود،و فعلا زنده ـست! حداقل از Rain و Goro که خیلی اوضاعش بهتره :-"
البته چپتر آخر رو هنوز نخوندم :-"

کنشی؟ :x
پسرش لباسش زرده و انقدر هم سن نداره بنده خدا :-" ، البته پسرش زیر دست اسکورپی هم بوده:-" ربطی به باباش نداره اصلا :d

آره درسته ولی یقینا شباهت هایی بین استایل مبارزاتیشون وجود داره. دیگه دختر داره از پدر یاد میگیره:d ولی برای خودش مطمئنا شخصی سازی میکنه:d آخه من حیفم میاد Roster برای یه مشت پیر پاتال الکی هدر بره و پر بشه:d
بخش داستانی هست به نظر میاد پیرامون Cassie Cage و دار و دسته-ش + Kotal Kahn و دار و دسته-ش VS. میلینا و بر و بچ میچرخه:d به نظرم اگه قراره خبری از Jax بشه، بهتره مثل Johny Cage و Sonya توی کمیک باشه و توی خود بازی کاملا به شخصیت های جدید برسن. یعنی اگه دنبال دخترش هست، بیاد همراه اونا پیداش کنه و بعدش همگیشون گم شن از Outworld برن بیرون و بذارن بقیه دعواشون برسن:d
من این پست رو ندیدم! =)) :d
تریلر رو فقط یکبار دیدم...فکر کردم اون دار و دسته ی سونیاست!!! =)) =)) کیسی کیج بود؟ :-"
راستی در مورد پیر پاتال ها...حداقل تو کات سین ها شاید باشن :-"

???

thumb_20525815c8e937cc2f579e248ffc90c07270860c.jpg

تریلر رو نگاه کنید سیندل و ملینا انگار از دنیای ارواح احضار شدند چون سیندل آثاری مثل خالکوبی سبز روی لباسش بود چشماش هم سبز بود.
اولی رپتایل نیست مگه؟ آخه اون لباسش اینجوری اسکلتیه! :-"

سیندل هم که MK9 نمرد، مرد؟ :-" شاید به قدرت های ما فوق تر از ما فوق طبیعی رسیده:-" :d
ملینا ولی سالمه بنده خدا :d

خیلی ممنون! :-"

راستی اگر یادم باشه ادبون میگفت بیشتر 24 کاراکتر داریم! و این صفحه نهایی نیست:-" اما خوب... تمام نمایش ها همین 24(و جدیدا+1 (گورو) ) بودن:-"
ولی این که یکی از DLCـها قراره کاراکتر مهمان باشه خیلی زور داره :( این همه کاراکتر خوب خود MK داره آخه! :|

طبق کمیک،استایل مبارزه ـش کپ جکس هست:-"
به نظرم Jax اگرم حضور داشته باشه،همینطور که تو بخش PS4 گفتم، در نقش یک Skin برای همین بشره:-" :d یعنی اگر بخوان جای یه کاراکتر رو اینجوری بترکونند،باید فحش کششون کرد :-"
آره یادمه این حرفشو:d و امیدوارم همینطوری باشه. اینجوری که داره پیش میره، هر کی توی MK9 بود رو دارن بر میگردونن:| به قول تو این همه کاراکتر خوب داره ولی استفاده نمیکنه.
???

thumb_20525815c8e937cc2f579e248ffc90c07270860c.jpg

تریلر رو نگاه کنید سیندل و ملینا انگار از دنیای ارواح احضار شدند چون سیندل آثاری مثل خالکوبی سبز روی لباسش بود چشماش هم سبز بود.
Sindel که توی MK9 زنده شده بود. چند بار دیگه زنده بشه؟:d
==========================================
گویا این عکس ها از نسخه موبایل بوده. اگه یکی از این 3تا توی نسخه اصلی وجود داشته باشه..... من دیگه حرفی برای گفتن ندارم:|:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or