Mortal Kombat | PS3

دوستان اصلا نگران زدن Fatalityها نباشید چون یک بخش تمرینی تو بازی هست و قبلا هم بهش اشاره کرده بودم.

این هم یک ویدئو جدید و داغ برید حال کنید:دی از Fatality محبوب Scorpion هستش که خیلی ها منتظرش بودند:دی

Scorpion Wins! Fatality

ویرایش: الان که کامل دیدمش میگی این لباس(Skin) مربوط به Scorpion و Fatality رو با پیش خرید کردن بازی از Gamestop دریافت می کنید! مسخره ها:دی

آخرین ویرایش:
برهان این که بدترین خبر بود :d برای پیش خریده... :d :d :d یعنی باید چند ماهی صبر کنیم تا توی Store بزارند برای فروش :d ( مثل لباسای GOW III و خیلی چیزای دیگه :d )

آره دقیقا. من اول دیدمش خیلی ذوق کردم:دی اما خداییش این حرکت خیلی مسخره است که بعضی چیزا رو پولی بزارند یا فقط برای پیش خرید بزارند. به عقیده من این یکی از مشکلات بازی هست و باید به خاطر این کارا ازش امتیاز کسر کنند:دی

من که از این لباسش خشم نیومد ! :d

یه جوری بودش ! خیلی ساده بود ! :d

نمیدونم به سنت قد میده یا نه اما من که به شخصه کلی با این لباس و اون لباس قدیمی sub-zero خاطره دارم:دی نصف جذابیتش به همین سادگی و شیک بودنش بوده

دوستان اصلا نگران زدن Fatalityها نباشید چون یک بخش تمرینی تو بازی هست و قبلا هم بهش اشاره کرده بودم.

این بخش برام خیلی مهمه برهان :-s واقعا اون زمان هم تو سگا یک کد بود قبل بازی ۳ یا ۶ تا Icon بود که ست میکردیم زمان Fatality ها بیشتر میشد ... وقت داشتیم دفترچه رو نگاه کنیم :d :"> ...

الان که این تمرین داره عالی میشه که ...

این پیش خرید و این لوس بازیا واقعا رو اعصاب هست ... برای ما به خصوص که نمیتونیم پیش خرید کنیم ... :(

راستی ! یه مشکل داشت که امیدوارم تو نسخه ی اصلی نباشه !
موقعی ای که دوتا Player یکی انتخاب میکنیم مثلا دوتا Scorpion ، لباساشون عین هم دیگس ! لباس دوم ندارن ! :دی
----

یه سوال ! این Fatality Stage چجوریه ؟! من هرکاری کردم نیمشد !!!

موقعی ای که دوتا Player یکی انتخاب میکنیم مثلا دوتا Scorpion ، لباساشون عین هم دیگس ! لباس دوم ندارن ! :دی
----

یه سوال ! این Fatality Stage چجوریه ؟! من هرکاری کردم نیمشد !!!

چرا فرق دارن فقط باید دقت کنید :d یکی از پلیرها رنگش پررنگتره.

من اون زمین جنگلیه رو نمی تونم بزنم-همه fatality ها رو زدم غیر از این.

نمیدونم به سنت قد میده یا نه اما من که به شخصه کلی با این لباس و اون لباس قدیمی sub-zero خاطره دارم:دی نصف جذابیتش به همین سادگی و شیک بودنش بوده
دستت درد نکنه یعنی ما رو اینقدر کوچیک می دونی ! :|

تازشم خیلی فیلم برداریش بد بود بد نشون می داد ! :|:|:|

قبلا هم این شکلی بود ؟ نبود ؟ یادم نیست ... یکی از بچه ها راهنمایی کنه ... چون منم گیج میشم :|

بچه ها من یه گلیچ پیدا کردم اوونم اینه :

شما مربع رو بزنید و بعد برید رو Hidden و بزنید و بعد انتخاب کنید ممکنه با دو مشکل بر بخورید :

1. ممکنه وسط بازی یه چیز مثل طناب بهش وصل بشه .

2. همیشه 2 تا کاراکتر اول میاره Scorpion VS Sub-Zero . ( فک نکنم این گلیچ باشه ) :d

قبلا هم این شکلی بود ؟ نبود ؟ یادم نیست ... یکی از بچه ها راهنمایی کنه ... چون منم گیج میشم :|

والا تو کلاسیک که رنگ لباس کرکتر دوم کمی پررنگ تر میشد, مثلا همین Scorpion رنگ لباسش نارنجی پررنگ میشد و با رنگ لباس کرکتر اول فرق میکرد. ولی تو این دمو هر دو یکی بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or