Mortal Kombat | PS3

سلام دوستان
من کلا آشنایی زیادی با این MK ندارم :d امروزم یکی تو PSN ازم پرسید می خری یا نه ؟ واسه همین دنبالش کردم ببینم چی هست اصلا ! فعلا که بازار دسته بازی های 2 بعدی :d

خواستم بپرسم به جر گرافیک و ...
گیم پلی بازی چجوره ؟ یعنی یه چیزی مثل LB هست که با وجود اینکه گرافیک تعطیله آدم بازم جذبش میشه ؟ :-/

سلام دوستان
من کلا آشنایی زیادی با این MK ندارم :d امروزم یکی تو PSN ازم پرسید می خری یا نه ؟ واسه همین دنبالش کردم ببینم چی هست اصلا ! فعلا که بازار دسته بازی های 2 بعدی :d

خواستم بپرسم به جر گرافیک و ...
گیم پلی بازی چجوره ؟ یعنی یه چیزی مثل LB هست که با وجود اینکه گرافیک تعطیله آدم بازم جذبش میشه ؟ :-/
گیم پلی عالیه . اگر از بعضی صحنه هاش بدت نیاد که می دونم نمی یاد خیلی عالیه ! ;)

دوما این اصلا با LBP قابل مقایسه نیست . اینو اگه بری داستانشو دنبال کنی متوجه می شی چه پیشینه ی قویی داره ! :)

و اینکه 86.5 % امکان داره جذبش بشی ! :d:d:d

دوستان میشه یه اطلاعیم از قسمت مولتیش بدین؟اصلا مولتی داره؟:dمن میخوام نسخه ps3 بگیرم فقط واسه مولتی.اگه ارزششو داره بگین.ممنون

دوستان میشه یه اطلاعیم از قسمت مولتیش بدین؟اصلا مولتی داره؟:dمن میخوام نسخه ps3 بگیرم فقط واسه مولتی.اگه ارزششو داره بگین.ممنون
اولا هنوز بازی نیومده . ;):)

دوما انلاین هم داره و مبارزه ایه و GamePlay ش مثل دمو شه و عالی و مفرح می باشد اگر حریفات نوب نبُوَد . :d:d:d

توی منوش قسمت آنلاین و مولتی هم داره و احتمال 90% به مسابقات 1vs1 و 2vs2 خلاصه میشه

LeaderBoard هم داره حالشو ببر كه اگه جزوه اولين كسا باشى DLC مجانى مياد برات >:d<

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or