Mortal Kombat | PS3

Scorpion - Forward, Down, Forward, Triangle

Johnny Cage - Forward, Forward, Back, Down, X

Mileena - Back, Forward, Back, Forward, Triangle

Sub-Zero - Back, Forward, Down, Forward, Circle

دوست عزیز هر جا باشیم این دکمه ها رو بزنیم عمل میکنه؟
اخه یادمه توی سگا که بازی میکردیم باید برای بعضی فتالیتی ها به طرف میچسبیدیم یا 3 قدم فاصله میگرفتیم و .....

اخه یادمه توی سگا که بازی میکردیم باید برای بعضی فتالیتی ها به طرف میچسبیدیم یا 3 قدم فاصله میگرفتیم و .....
سلام حامد جان.
نه. هرجایی نمیشه زد. واسه اسکورپیون رو باید چسبیده بزنی. واسه سلبزیرو را باید با یک قدم فاصله بزنی.(اول بچسب به حریف بعد یه دسته عقب بزن تا یه قدم فاصله بگیره بعد فن رو اجرا کن). واسه جانی کیج هم باید چسبیده بزنی. واسه ملینا هم باید بپری هوا قبل از رسیدن به زمین بزنی که من اینو هنوز نتونستم بزنم:d

بجز میلنا باید با بقیه به طرف نزدیک باشی تا عمل کنه . واسه میلنا باید یک کوچولو دور باشی ! :d

از دوستان بابت جواب ممنونم
یه سری حرکات داخل بازی وجود داره که نیمچه فتالیتی هستن:d و اسکلت طرف رو میشکنه و خورد میکنه،چه جوری باید از این حرکات زد؟

R2 + L2 رو بزن! البته برای هرکدوم باید شرایطش رو فراهم کنی!
مثلا مطمئن بشی نمیتونند دفاع کنند!:d
مثلا برای ساب زیرو حریف رو یخ بزن بعد روش این حرکت رو برو! جانی کیج هم فکر کنم باید چسبیده باشی به طرف! کلا سخته باهاش بزنی!
ملینا رو یادم نیست! اسکورپی هم راحته!

• Like
Reactions: HAMED SEV
R2 + L2 رو بزن! البته برای هرکدوم باید شرایطش رو فراهم کنی!
مثلا مطمئن بشی نمیتونند دفاع کنند!:d
مثلا برای ساب زیرو حریف رو یخ بزن بعد روش این حرکت رو برو! جانی کیج هم فکر کنم باید چسبیده باشی به طرف! کلا سخته باهاش بزنی!
ملینا رو یادم نیست! اسکورپی هم راحته!
خیر باید برای جانی وقتی انرژی پر شدش . صبر کنی تا حریف وقتی خواست بزندت باید سریع اون دکمه رو بزنی تا نتونه اون شرگرد مخصوص رو بره رو حریف .! ;)

در ضمن یه شگرد دیگه ی همشون اینه که همه ی شگردها رو با R2 هم بزنیم , که Perfect ه . >:d<

OK ... ما هم بازی کردیم ... حدودا ۱ ساعت ...

بازی عالی بود .. خیلی پیشرفت کرد .. X-Ray هاش منو کشت :d خفن بود ...
X-Ray هم واسه 1 ساعت اول خوبه و جذابیت داره.
من و داداشم که بدون X-Ray بازی می کنیم اینطوری خیلی دلچسب تر و حرفه ای تره تورج!

X-Ray هم واسه 1 ساعت اول خوبه و جذابیت داره.
من و داداشم که بدون X-Ray بازی می کنیم اینطوری خیلی دلچسب تر و حرفه ای تره تورج!
راستی بعضی از X-ray ها رو هم میشه با کمبو زد . :)

من مال Scorpion رو تا 11 کومبو رفتم . :d

اشکالات بازی به نظر من:
1-جو بازی ، صدا های بازی ، خوف نیستند!
2- صدای گزارشگره مثل قبل جالب و خوف نیست!
3- استیل و گارد گرفتن کاراکترها ولنگ و واز است.رقص پاها جالب نیست.
4- و مهم تر از همه نبود بروتالیتی می باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or