Mortal Kombat | PS3

حرفت را کاملا قبول دارم :دی و بنظرم برای نظر نهایی باید تا ریلیز خود بازی صبر کنیم :دی

به هر حال ...

کسی تونسته این Stage fatality مربوط به living forest را بزنه ؟ (همون که با آپرکات حریف را میندازی تو دهن درخت ) ؟
کجای صفحه باید ایستاد تا بشه زدش؟
نوید یک سوال هم در مورد دمو داشتم:دی ببین تو اون مصاحبه ed boon با gamespot داشت میگفت که یک قسمتی تو بازی به نام fatality trainer داریم که توش همه چی رو توضیح میدیم و هدفمون هم از قرار دادن این بخش این بود که عده بیشتری بتونند این حرکات ویژه رو پیدا کنند و ازش لذت ببرند.

در مورد Stage fatality توی living forest توضیح بدم که قبل از ریلیز دمو گفته بودند فقط توی یکی از Arena ها میشه از این فیتالایتی ها زد و برای هر نفرم یک فیتالایتی توی دمو در نظر گرفته شده! :d
پس فکر کنم بی خیال این قسمت بشید بهتره و توی دمو کلا قرار نداره :d

البته من خودم امتحان نکردم :d

نوید یک سوال هم در مورد دمو داشتم:دی ببین تو اون مصاحبه ed boon با gamespot داشت میگفت که یک قسمتی تو بازی به نام fatality trainer داریم که توش همه چی رو توضیح میدیم و هدفمون هم از قرار دادن این بخش این بود که عده بیشتری بتونند این حرکات ویژه رو پیدا کنند و ازش لذت ببرند.
ببین توی دمو ی سری گزینه ها هست که برات میذارم :

1 Player

• Fight

1. Ladder
  2. tag ladder
  3. test your luck
  4. test your might
  5. test your sight
  6. test your strike

• story mode
  • challange tower
  • training
  • extras
  • option

2 Player

• versus mode
  • team ladder
  • extras
  • option
پ.ن: اینهایی که قرمز شدن فقط فعال هستن

نکته دوم اینه که توی بازی جای 28 تا کارکتر وجود داره ( فقط چهار تاش پر هستش) که از این 28 تا 2 تاش مربوط به dlc هستش یعنی 26 کارکتر اصلی و 2 کارکتر dlc ( که احتمالا یکیش کریتوس هستش)

درحه های سختی بازی هم
Beginner
easy
medium
hard
expert
هستش

البته من فکر نکنم فقط توی بازی 2 نفر dlc باشند! شاید در آینده با آپدیت جا رو گسترش بدن :d شایدم وقتی روش کلیک کنیم یک صفحه ی دیگه باز بشه! کلا احساس میکنم با DLC های زیادی طرفیم :d
تا الانم به غیر از کریتوس 30 شخصیت دیگه معرفی شدند! و اگر چند نفرشون رو هم نشه باهاشون بازی کرد فکر کنم تمام 26 تای اصلی بین اینا هستند! :d

راستی دوستان این Story Mode به نظرتون چجوریه ؟ هیچی ازش نشون ندادن تا حالا!

نوید ممنون از توضیحاتت!

چرا نشون دادن امیر:دی برو همون مصاحبه 22 دقیقه ed boon رو ببین 6-7 دقیقه آخرش فقط داره راجع به اون حرف میزنه و حتی towerـش رو هم نشون میده. من که خوشم اومد:دی باید با 10 نفر مبارزه کنی که 4 تای آخر علامت سوال بودند و بقیه هم به ترتیب از بالا شامل sub-zero , ermac , jax , mileena , nightwolf , goro میشدند که جالب بود:دی کنار صفحه هم درجه سختی و زمانی که بازی کردی رو به همراه راندهایی که باختی رو نشون میداد.

نوید ممنون از توضیحاتت!

چرا نشون دادن امیر:دی برو همون مصاحبه 22 دقیقه ed boon رو ببین 6-7 دقیقه آخرش فقط داره راجع به اون حرف میزنه و حتی towerـش رو هم نشون میده. من که خوشم اومد:دی باید با 10 نفر مبارزه کنی که 4 تای آخر علامت سوال بودند و بقیه هم به ترتیب از بالا شامل sub-zero , ermac , jax , mileena , nightwolf , goro میشدند که جالب بود:دی کنار صفحه هم درجه سختی و زمانی که بازی کردی رو به همراه راندهایی که باختی رو نشون میداد.
مطمئنی برهان؟
دقیقا این چیزی که مگی توی قسمت ladder وجود داره، یک برج ده طبقه که چهار تا کارکتر ( چون فقط اینها بازن ) و گورو هستش که بعد رسیده به گورو مینویسه
kombat Kontinues

خوب نه برهان ، اینی که تو میگی قسمت Ladder هست !
البته با این توصیفاتی که کردی :d چون توی این دمو هم دقیقا همین جوریه! باید با 10 نفر مبارزه کنیم که پنجمیش گورو هست(که به احتمال 100% توی بازی اصلی پنجمی نیست :d )
ولی وقتی به گورو میرسه یک تریلر خیلی خفن پخش میکنه و خیلی از قسمت های بازی رو نشون میده! اما از story mode چیزی نشون ندادن! :d

مطمئنی برهان؟
دقیقا این چیزی که مگی توی قسمت ladder وجود داره، یک برج ده طبقه که چهار تا کارکتر ( چون فقط اینها بازن ) و گورو هستش که بعد رسیده به گورو مینویسه
kombat Kontinues
نمیدونم نوید:دی تو صحبتاشون داشتند می گفتند که story mode و بعد صفحه اومد روی این. نمیدونم شاید نباشه اما تو کل مصاحبه هرجایی که هرف میزند همون قسمت رو هم نشون میدادند مثلا 10 دقیقه اول که راجع به challenge tower و x-ray صحبت می کردند.

خوب نه برهان ، اینی که تو میگی قسمت Ladder هست !
البته با این توصیفاتی که کردی :d چون توی این دمو هم دقیقا همین جوریه! باید با 10 نفر مبارزه کنیم که پنجمیش گورو هست(که به احتمال 100% توی بازی اصلی پنجمی نیست :d )
ولی وقتی به گورو میرسه یک تریلر خیلی خفن پخش میکنه و خیلی از قسمت های بازی رو نشون میده! اما از story mode چیزی نشون ندادن! :d
شاید هم من اشتباه کردم امیر:دی اما صحبت ها چیز دیگه ای بود:دی تو اینی هم که نشون دادند goro ششمین شخصیت بودش نه پنجمی:دی

دوستان عزیز میشه خواهش کنم بگید چطوری run کردید demo رو ؟؟ من دانلودش کردم و ریختم ولی نمیتونم اجراش کنم می زنه proceed to psn !!!! چه کاری می تونم انجام بدم . دستگام هکه 3.55 cfw .

من هم این دمو رو گرفتم،برای کسایی که کنسولشون کپی خوره و قبلا بازی رو دانلود کردن و انتقال دادن به کنسول ولی اجرا نشده ، کافیه یه بار وصل شید به psn و بذارید 1 % از دانلود MK بگذره ، بعد دیگه لغو کنید و برید بازیی که نصب کرده بودید و اجرا نمیشد رو اجرا کنید بعد میبینید که اجرا میشه :d
نوید من درست متوجه نمیشم،چیه این بازی از سطح انتظاراتت پایین تر بوده ؟ اتفاقا من خیلی حال کردم باهاش،تقریبا همون چیزیه که انتظارش رو داشتم ! ضربه ها نرم و سریع هستن ، کارکتر ها خوب طراحی شدن محیط و ضربه ها کاملا میبرت به دوران Mk2 و Mk3 . کلا خیلی جالبه ، چرا خوشت نیومده ؟

پ.ن : عجب چند ضرب هایی میزنن ناکسا :d اسکورپین محوت میکنه تو هوا :d

البته من فکر نکنم فقط توی بازی 2 نفر dlc باشند! شاید در آینده با آپدیت جا رو گسترش بدن :d شایدم وقتی روش کلیک کنیم یک صفحه ی دیگه باز بشه! کلا احساس میکنم با DLC های زیادی طرفیم :d
تا الانم به غیر از کریتوس 30 شخصیت دیگه معرفی شدند! و اگر چند نفرشون رو هم نشه باهاشون بازی کرد فکر کنم تمام 26 تای اصلی بین اینا هستند! :d

داستانش اینه :

لیو کانگ و گانک لائو میرن و Shao khan رو می کشن با کمک ریدن . :d

به همین سادگی به همین خوشمزگی . :d

خب منم امروز صبح دمو رو دانلود کردم.
به نظر من که خوب شده، من که یک ساعتی بازی کردم مبارزات دلچسب بود فقط بعضی اوقات انگار باگ داره!
در کل خیلی خوبه.

خب منم امروز صبح دمو رو دانلود کردم.
به نظر من که خوب شده، من که یک ساعتی بازی کردم مبارزات دلچسب بود فقط بعضی اوقات انگار باگ داره!
در کل خیلی خوبه.
گفتی باگ یه چیز یادم افتاد !

اگه با سرعت بری جلو ( 2 بار جلو رو بزنی ) پایین رو برنی و سریع انجام بدی . طرف رو Very Hard ( اگه درست نوشته باشم ) هیچ کاری نمی تونه بکنه . :d

گفتی باگ یه چیز یادم افتاد !

اگه با سرعت بری جلو ( 2 بار جلو رو بزنی ) پایین رو برنی و سریع انجام بدی . طرف رو Very Hard ( اگه درست نوشته باشم ) هیچ کاری نمی تونه بکنه . :d
Expert هست، very hard نداشت، حالا این مهم نیست.
گفتم باگ مثلاً تو این uppercut زدن! بعضی وقتها تو دهن یارو میزنم ولی واسه من نمیخوره بعد واسه طرف میخوره !:d
ولی در کل بازی دلچسبه حال میده! کلی با داداشم بازی کردم.:x
اینم Fatality هایی که تو دمو میتونید با این 4 کاراکتر بزنید:

Scorpion - Forward, Down, Forward, Triangle

Johnny Cage - Forward, Forward, Back, Down, X

Mileena - Back, Forward, Back, Forward, Triangle

Sub-Zero - Back, Forward, Down, Forward, Circle

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or