sergeant fenix
کاربر سایت
مشکل از اینترنت کشور هستای بابا این PSN چه مرگش شده باز!؟
آپ کردیم به 3.6 هناق گرفت.حالا اصلا کانکت نمیشه بتونیم بازی کنیم دانلود MK به کنار....
مشکل از اینترنت کشور هستای بابا این PSN چه مرگش شده باز!؟
آپ کردیم به 3.6 هناق گرفت.حالا اصلا کانکت نمیشه بتونیم بازی کنیم دانلود MK به کنار....
من قبلا یه فایل با همین نام دانلود کردم،نصب هم شد اما اجرا نشد. این الان جدیده ؟ بگیرمش میشه بازی کرد ؟ من نمیتونم برم داخل pns البته میتونستم تا دیشب اما امروز هر کاری میکنم نمیره . من کنسولم هکه
دیشب که گفتید اومد من ندیدمش ! کجا باید برم دقیقا ؟

من دانلود کردم اجرا نمیشه![]()
:dمن هم این مشکل رو داشتم!دوستان من احتیاج به کمک دارم. فاتالیتیه سابزیرو و ملینا رو چطور میشه زد؟منظور از sweep که تو لیست حرکات نوشته چیه؟ چجوری میشه رو هوا فاتالیتی اجرا کرد؟(این فعلا مربوط به ملینا میشه)
مطمئن بودم بازی درست و حسابی از آب درنمیاد نوید جون!
نمیدونم چی بگم
اصلا اصلا از دمو خوشم نیومد ...
علتش را هم فردا مینویسم
فقط میتونم بگم نامید شدم![]()
مرتضی جان تو این تاپیک تا حالا فکر کنم حداقل 10 نفر دمو رو بازی کردند و یک نفر ناراضی بوده چرا به بقیه اشاره نمی کنی؟ متاسفانه من خودم نمی تونم تست کنم اما من با این چیزهایی که از بازی دیدم به نظرم فوق العاده هست و منتظر میانگین امتیاز بالاتر از MvC باید باشیم. حالا این وسط ممکنه 2 نفر خوششون نیاد این که دلیل بر بد بودن بازی نمیشه!مطمئن بودم بازی درست و حسابی از آب درنمیاد نوید جون!
برهان کجایی پسر.
توی همون تریلرها هم سبک مبارزات مشخص بود چقدر آبکی هستن!
کلا این طریقه رزم کردن با این حالت مربوط به نسل قبل ِ و زیاد باب میل نیست.
برهان این یه چیز سلیقه ای هستس و کسی نیمده بگه چون من میگم بازی بده یا خوبهمرتضی جان تو این تاپیک تا حالا فکر کنم حداقل 10 نفر دمو رو بازی کردند و یک نفر ناراضی بوده چرا به بقیه اشاره نمی کنی؟ متاسفانه من خودم نمی تونم تست کنم اما من با این چیزهایی که از بازی دیدم به نظرم فوق العاده هست و منتظر میانگین امتیاز بالاتر از MvC باید باشیم. حالا این وسط ممکنه 2 نفر خوششون نیاد این که دلیل بر بد بودن بازی نمیشه!
نوید من اصلا پستم با تو نبود و با مرتضی بودم. آخه مرتضی از زمان امتیازهای 100 بازی برتر که به این نسخه کم داده بود ازش دلیل خواستم گفت که اصلا امید بهش ندارم. بعد حالا زد و تو از بازی خوشت نیومد و اومده به من میگی تحویل بگیربرهان این یه چیز سلیقه ای هستس و کسی نیمده بگه چون من میگم بازی بده یا خوبه
من گفتم با این همه تبلیغی که کردن بازی خوب نیست و دموش نامیدم کرد، مرتضی هم تایید کرد
یسری هم میگن خوبه و من هم به نظر اونها احترام میذارم ...
البته این نکته را هم بگم که تریلرهای آب و رنگ دار و اینکه چند نفر ازبازی خوششون بیاد هم دلیلی بر خوب بودن بازی نیست