باید سریع بزنی نباید مکس کنی تو دکمه زدن !سلام
من وقتی می گه finishing این کدهای فایتیها را می زنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!
اشکال از کجاست
ممنون
یا داری خیلی کند میزنی دکمه ها رو، یا دستگاهت کپی خوره که برای درست کردنش باید بری تو تاپیک بخش Jailbreak مورتال کمبت سرچ کنی. اینجا بحث هک و کپی خور ممنوعهسلام
من وقتی می گه finishing این کدهای فایتیها را می زنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!
اشکال از کجاست
ممنون
R1 رو بزنسلام بچه ها من اين بازي رو گرفتم اما هر كاري ميكنم نميشه 2 نفره بازي كرد كسي ميدونه مشكل از كجاي كاره ؟
ببخشید احیانا بازیت کپی نیست که؟!!..................دوستان این آرکید کلکشن نیومد؟!!اگه اومد چجوریاستسلام بچه ها من اين بازي رو گرفتم اما هر كاري ميكنم نميشه 2 نفره بازي كرد كسي ميدونه مشكل از كجاي كاره ؟
برای انتخاب لباسها به جای O از Start شخصیت رو انتخاب کنید تا لیست لباسها رو ببینیسلام...
دوستان من این DLC های مجانی PSN رو دانلود کردم...همون لباس ها ولی چیزی نشد؟!
اکانتم ریجن 1 ِ
بازی ریجن 2...ولی من از اکانت UK دانلود کردم...!
ولی هیچ چیزی اضافه نشد!
میدونم که باید start بزنم!برای انتخاب لباسها به جای O از Start شخصیت رو انتخاب کنید تا لیست لباسها رو ببینی
شخصیتهای اضافه شده کنار شیوا و کریتوس در ته لیست اضافه میشن (تعداد ستونهای اون سطر اضافه میشه)
ریجن بازی 2 و من هم از UK خرید کردمکم کم داره از تخصصم خارج میشه چون من JB کارکتر آزاد کردم :d
ولی حدس میزنم به خاطر این باشه که ریجن بازیت یه چیزیه، و ریجن فایلی که دانلود کردی متفاوته، تو این مدل میدونم که هیچی اضافه نمیشه. (یعنی مثلا ریجن بازی U هست ولی کارکتر E رو خریدی)
میشه از psn بخری ولی زیاد فکرشو نکن تک و توک بچه ها می تونن آنلاین بازی کنن،جدا از اینترنت بد ایران سرورهای بازی هم افتضاحه)xdoustan ye soal dashtam , ye mortal kombat mikham begiram vali codesh ghablan estefade shode ,dige nemishe bahash online bazi kard ya mishe barash az PSN code jadid kharid ?