Mortal Kombat | PS3

فقط واسه PS3 نيس ، Xbox هم داره ، همون MK قديمي هست رمز و چيزاي مخفي و خون و ... همه چي داره ، فقط 1080p شده + يه چيزاي اضافي ( كه اصلا مختصر نيستن )

سلام
من وقتی می گه finishing این کدهای فایتیها را می زنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!
اشکال از کجاست
ممنون
یا داری خیلی کند میزنی دکمه ها رو، یا دستگاهت کپی خوره که برای درست کردنش باید بری تو تاپیک بخش Jailbreak مورتال کمبت سرچ کنی. اینجا بحث هک و کپی خور ممنوعه

سلام...
دوستان من این DLC های مجانی PSN رو دانلود کردم...همون لباس ها ولی چیزی نشد؟!
اکانتم ریجن 1 ِ
بازی ریجن 2...ولی من از اکانت UK دانلود کردم...!
ولی هیچ چیزی اضافه نشد!

سلام...
دوستان من این DLC های مجانی PSN رو دانلود کردم...همون لباس ها ولی چیزی نشد؟!
اکانتم ریجن 1 ِ
بازی ریجن 2...ولی من از اکانت UK دانلود کردم...!
ولی هیچ چیزی اضافه نشد!
برای انتخاب لباسها به جای O از Start شخصیت رو انتخاب کنید تا لیست لباسها رو ببینی
شخصیتهای اضافه شده کنار شیوا و کریتوس در ته لیست اضافه میشن (تعداد ستونهای اون سطر اضافه میشه)

برای انتخاب لباسها به جای O از Start شخصیت رو انتخاب کنید تا لیست لباسها رو ببینی
شخصیتهای اضافه شده کنار شیوا و کریتوس در ته لیست اضافه میشن (تعداد ستونهای اون سطر اضافه میشه)
میدونم که باید start بزنم!
start میزنم فقط لباس اول و دوم هست!

کم کم داره از تخصصم خارج میشه چون من JB کارکتر آزاد کردم :d
ولی حدس میزنم به خاطر این باشه که ریجن بازیت یه چیزیه، و ریجن فایلی که دانلود کردی متفاوته، تو این مدل میدونم که هیچی اضافه نمیشه. (یعنی مثلا ریجن بازی U هست ولی کارکتر E رو خریدی)

کم کم داره از تخصصم خارج میشه چون من JB کارکتر آزاد کردم :d
ولی حدس میزنم به خاطر این باشه که ریجن بازیت یه چیزیه، و ریجن فایلی که دانلود کردی متفاوته، تو این مدل میدونم که هیچی اضافه نمیشه. (یعنی مثلا ریجن بازی U هست ولی کارکتر E رو خریدی)
ریجن بازی 2 و من هم از UK خرید کردم:دی
ریجن جفتشون یکیه!

doustan ye soal dashtam , ye mortal kombat mikham begiram vali codesh ghablan estefade shode ,dige nemishe bahash online bazi kard ya mishe barash az PSN code jadid kharid ?
میشه از psn بخری ولی زیاد فکرشو نکن تک و توک بچه ها می تونن آنلاین بازی کنن،جدا از اینترنت بد ایران سرورهای بازی هم افتضاحه)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or