Mortal Kombat | PS Vita

حتی ابدیت واسه بازی هم بیاد باید رجین اکانت با خود جین بازی یکی باشه؟من کشورم رو تو اکانتم روسیه انتخواب کردم رجین اکانتم چنده؟
برای PAtch تا اونجا که من میدونم مشکلی نباید باشه اما به صورتی حتمی نمیتونم کانفریم کنم
خداوکیلی این عکس برای ویتا هست؟
راستشو بگید:d
تو IGN هم نوشته بود متاسفانه روی کارکتارها اونقدر هم که باید کار نشده .... به نظره منم میتونستن با یک سری توییک خاص گرافیک بازی رو از اینی که هست بالاتر بکشونن اما خب تازه اول عمره ویتا هست و سازنده ها با تمام کارایی سخت افزاری هنوز اشنایی تام ندارن . باز جا داره تشکر که روی 60 فریم اجرا میشه .... اشکال نداره ! مقداری جزییات فدای فریم و روان بودن Gameplay شده ...
منم بازی رو سفارش دادم ! شاید تا اواخره ماه دیگه بیاد دستم !
شماها حال کنید !:d

خوب من هم امروز وقت شد و چند دست بازی کردم و بنظرم خوب بودش. گرافیک هم خوب بود و اون عکس صفحه قبل نمیدونم چقدر روش زوم شده بود که اینجوری شده بود:دی حالا اگه وقت شد و بیشتر بازی کردم توضیحات بیشتری میدم.

در ضمن این همه خودمون رو به در و دیوار زدیم یکی بگه این بازی کد داره یا نه آخر هم خودم میگم، کد مد تعطیله آقا برید حالش رو ببرید:دی

خوب من هم امروز وقت شد و چند دست بازی کردم و بنظرم خوب بودش. گرافیک هم خوب بود و اون عکس صفحه قبل نمیدونم چقدر روش زوم شده بود که اینجوری شده بود:دی حالا اگه وقت شد و بیشتر بازی کردم توضیحات بیشتری میدم.

در ضمن این همه خودمون رو به در و دیوار زدیم یکی بگه این بازی کد داره یا نه آخر هم خودم میگم، کد مد تعطیله آقا برید حالش رو ببرید:دی

chick_dance.gif

اخ جون من اولش خیلی با مورتال حال نکردم ولی الان چند روزی که یاد گذشته کردم بدجوری هوس کردم واسه همین یا فردا یا پس فردا یدونه دستمه میام انلاین راستی برهان فاتال!! زدن و xrayو... زدن باهاش چجوریه ؟
خواهشا دقیق توضیح بده چون من همیشه با اینا مشکل دارم

یعنی گرافیک بازی با اون چیزی که تو عکس ـه فرق میکنه؟! خیلی بهتره؟ نسبت به نسخه X360 تو ذوق نمیزنه؟ گرافیک بکگراند ها چطوره؟ آنلاین ـش هم یه توضیحی بده...

مبارکه چند خریدی؟

یعنی گرافیک بازی با اون چیزی که تو عکس ـه فرق میکنه؟! خیلی بهتره؟ نسبت به نسخه X360 تو ذوق نمیزنه؟ گرافیک بکگراند ها چطوره؟ آنلاین ـش هم یه توضیحی بده...
آره فرق میکنه و اون قدر داغون نیست. البته عالی نیستش و از گرافیک نسخه های کنسولی کمتره مخصوصا تو طراحی کارکترها اما تو پس زمینه و میان پرده هایی که نشون میده گرافیک خیلی بهتره. آنلاینش رو هم بازی نکردم هنوز اما میشه با wifi بازی کرد و با ad hoc هم میتونید دو نفره تو یک تیم و یا در مقابل همدیگه به بازی بپردازید.

اخ جون من اولش خیلی با مورتال حال نکردم ولی الان چند روزی که یاد گذشته کردم بدجوری هوس کردم واسه همین یا فردا یا پس فردا یدونه دستمه میام انلاین راستی برهان فاتال!! زدن و xrayو... زدن باهاش چجوریه ؟
خواهشا دقیق توضیح بده چون من همیشه با اینا مشکل دارم
به نظر من اگر اهل فایتینگ هستی بگیرش:دی
Xray که همون جوری هستش و فکر کنم مشکل شما به عدم استفاده در زمان صحیح بر میگرده که با دفاع میشه خنثی کردش اما Fatalityها رو دیگه می تونی خیلی راحت با حرکت دادن انگشتاتون روی صفحه انجام بدید و فقط کافی در فاصله مناسب نسبت به کارکتر مقابل خودتون قرار بگیرید و بقیش دیگه حله:دی

بابا تورو خدا یکی از آن لاین بگه! با دو مگ شاتل و 512 داتک و 512 مبین نت اصلا وارد لابی هم نمیشه! بیخود دلتونو برا کد و آن لاینو اینا صابون نزنین!

چطور و چرا :دی ..

من منتظر Resistance هم

ولی این تاچش تو مولتی اذیت می کنه .. :| !
Resistane که جای خود دارد منظورم واسه Fighting بود. با اینکه گیمپلی ـش به همون خوبی نسخه کنسول خونگی ـه ولی متاسفانه من به گرافیک و مولتی پلیر خیلی اهمیت میدم که متاسفانه تو این بازی اصلا روشون کار نشده. Street Fighter x Tekken هم گرافیک بهتری داره هم اینکه مولتی Cross-Play داره که واقعا فوق العادست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or