کسی بازی رو تهیه می کنه؟ من پرسیدم مثل اینکه امروز فردا میارن تو ایران و من هم که 100% باید تهیه کنم!
راستی کسی میدونه Online Pass هم داره یا نه؟
بازي مولتي آدمي هم داره يا نه؟
منظور از آدمي يعني هم سرور درست درمون كه بشه تو اين خراب شده بآنلاينم هم اينكه مثه مدنيشن آنلاينش محلي نباشه فقط:d
احتمالا باید بین 85 تا 100 باشهاقا اگه بیاد ایران قیمتش چند میشه؟
کسی بازی رو تهیه می کنه؟ من پرسیدم مثل اینکه امروز فردا میارن تو ایران و من هم که 100% باید تهیه کنم!
راستی کسی میدونه Online Pass هم داره یا نه؟
آره من آمارش رو در آوردم گفتن فردا یا نهایت پس فردا میادش باید دید قیمتش چقدر هست!اره من ! گویا فردا بازیش موجوده تو ایران و منم سفارش دادم که اگه اومد سریعا بفرستن .
Online Pass رو اطلاع ندارم برهان اما اگه مثل نسخه های 360 و PS3 باشه که باید داشته باشه Online Pass رو .
بازیش اومد دستت یه ندا بده ببینیم چه خبره
خوشبحالتون !!!! بازیش که اینجا بن شده !!! باید 1-2 هفته دیگه از England سفارش بدم بیاد برام ! سره هم تا 1 ماه دیگه میرسه دستم ! بعد میام انلاین
نه .. Resistance که همش عرضه شده ... البته ملت گوششون به این حرفها بدهکار نیست ! Import میکنن میره .... البته موقع ورود به کشور هم چک میکنن اما اگر چندتا چیز با هم باشه گیر نمیدن ! منم 1-2 هفته دیگه 3-4 تا Bluray میخرم اونم میدم بندازن لاش بیاد !D:اه!شنیده بودم استرالیا گیر میده!یه ماه دیگه که resistance فکر کنم همه برن اونو بخرن،resistance رو که بن نمیکنن احیانا؟Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk