Mortal Kombat | PS Vita

دوستان کسی تهران نیست که این بازی رو داشته باشه و حال داشته باشه که Boost کنیم باهم و چند تا از این تروفی های Co'opـش رو بگیریم؟:دی

منم مرتالو گرفتم.خیلی حال میده به نظر من از نسخه کنسولی باحال تره جدا از گرافیگ.ولی یک ضعف بزرگ داره انم آنلاینشه حداقل تو xbox میشد با ایرانی ها بازی کرد ولی تو vita تعطیله کلا

چرا خب از near استفاده نمیکنی ببینی که داره اطرافت استفاده میکنه
من میزنم تا 10 کیلومتر دورتره خونمونو میگه کی داره بازی میکنه! و نکته عجیب اینکه نمیدونم چرا کساییم که ps3 دارنو هم معرفی میکنه

دوستان یه سوال ایا میشه تو کشور عزیزمون این بازی رو انلاین بازی کرد یا نه ؟اگه کسی موفق شده به ما هم بگه بریم یگیریم اگه هم نمیشه کسی دلیلش رو میدونه؟:-/

دوستان من بازی امروز بدستم رسید هر کار کردم انلاین بزنم نشد که نشد این پیغامو میداد
network to your vita system has been lost
کسی تونسته این مشکلو حل کنه یا اساسا دلیل این مشکلو کسی میدونه؟
نکنه ای پی های ایران رو بسته باشن
اگه کسی تو ایران تونسته انلاین بزنه لطفا اطلاع رسانی کنه

دوستان من بازی امروز بدستم رسید هر کار کردم انلاین بزنم نشد که نشد این پیغامو میداد
network to your vita system has been lost
کسی تونسته این مشکلو حل کنه یا اساسا دلیل این مشکلو کسی میدونه؟
نکنه ای پی های ایران رو بسته باشن
اگه کسی تو ایران تونسته انلاین بزنه لطفا اطلاع رسانی کنه
داداش فکر نکنم کسی تو ایران با این قدرت اینترنت تونسته باشه مرتالو آنلاین بازی کنه البته دلیلش سرور های بد بازی هستش.من خودم با xbox هم به سختی با یکی از دوستام بازی میکنم و فکر نکنم ip ایرانو بسته باشن.کلا بیخیال آنلاینش شو من خودم هر کاری کردم نشد.اینترنتم هم 512 نامحدود مخابراته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or