Mortal Kombat | PS Vita

خوب منم گرفتم بازیو . در کل ارزش 40 دلار رو داره اما آنلاین تعطیله دیگه
من با انلاینش مشکلی خاصی ندارم ! 1-2 ساعت پیش هم با دوستم بازی کردم ....
راستی برید تو قسمت Practice mode بعدش به جای اینکه Arena خاصی رو انتخاب کنید بزنید R+L بعدش برید تو بازی حالت Augumented reality فعال میشه اما چندان جالب نیست !
قسمت Story mode هم امروز تموم کردم واقعا بازی عالی بود ! فانترین Fighting تا اینجا برای ویتا ! نه بهترینش....

بله خوب آقا آرمان مثل این که فراموش کردی ما تو ایرانیم !! نه استرالیا . در مورد بازی هم درست میگی من بین این و BB گیر کرده بودم دیدم اصلا" حال و حوصله سر و کله زدن با BB و ندارم اینو گرفتم. حالا سرم خلوت شد شاید اونم بگیرم

بله خوب آقا آرمان مثل این که فراموش کردی ما تو ایرانیم !! نه استرالیا . در مورد بازی هم درست میگی من بین این و BB گیر کرده بودم دیدم اصلا" حال و حوصله سر و کله زدن با BB و ندارم اینو گرفتم. حالا سرم خلوت شد شاید اونم بگیرم
:dمیدونم اما کلا سرورهاش به صورت کلی خوب نبودن !
BlazBlue هم خیلی تاکتیکتر و Strategy تر از این حرفهاست ! اتفاقا کاره درستی کرده چون جنبه فان MK از BB خیلی بیشتر . اون وفت بیشتری برای صرف کردن

من یه مورتال کمبت آکبند ریجن1 دارم با ریجن 1 resistance .اگه آکبند باشه بهتره ولی اگه دست دو هست کد انلاینش باشه.راستی اگه دست دو باشه سر می گیرم.

من تو مرحله اخر که ریدن با shao kohnمبارزه داره(اگه مرحله اخر باشه)بدجور گیر کردم اصلا نمیشهSHAO KOHNرو برد چیکار کنم؟کممممممممممممک

من تو مرحله اخر که ریدن با shao kohnمبارزه داره(اگه مرحله اخر باشه)بدجور گیر کردم اصلا نمیشهSHAO KOHNرو برد چیکار کنم؟کممممممممممممک
البته به جز easy کردنش کلا با تلپورت میشه یارو رو کشت ! همون بالا پایین سریع بزنی پشتش در میای ! بعد هم یک حرکت شیرجه مانندی میزد به سمت طرف این ریدن یادم نیست چپ راست دایره بود یا چیزه دیگه !

خب خیلی ممنون چون خیلی با استعداد بودم تو بازی هم درجه رو گذاشتم رو اسونترین حالت و هم از تاکتیکهای ارمان استفاده کردم و بعد 3-4دست باختن بلاخره تروفی نقره اش رو با افتخار گرفتم

دوستان،من این بازی رو به خاطر آنلاینش میخام بخرم و نگه دارم.این کار رو بکنم یا نه؟یعنی توی آنلاینش مشکلی نیست؟
اگه آنلاینش مشکل داشته باشه دست دو میگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or