من با انلاینش مشکلی خاصی ندارم ! 1-2 ساعت پیش هم با دوستم بازی کردم ....خوب منم گرفتم بازیو . در کل ارزش 40 دلار رو داره اما آنلاین تعطیله دیگه
:dمیدونم اما کلا سرورهاش به صورت کلی خوب نبودن !بله خوب آقا آرمان مثل این که فراموش کردی ما تو ایرانیم !! نه استرالیا . در مورد بازی هم درست میگی من بین این و BB گیر کرده بودم دیدم اصلا" حال و حوصله سر و کله زدن با BB و ندارم اینو گرفتم. حالا سرم خلوت شد شاید اونم بگیرم
من یه مورتال کمبت آکبند ریجن1 دارم با ریجن 1 resistance .اگه آکبند باشه بهتره ولی اگه دست دو هست کد انلاینش باشه.راستی اگه دست دو باشه سر می گیرم.
منم بازیو گرفتم از نسخه کنسولیش خیلی بیشتر حال میده
با ایرانیا میشه انلاین زد یا مثل نسخه ps3 انلاینش تعطیله؟
برو تو اپشنش بزار سطح بازی رو بزار رو easy شاید اسون شد و رد کردی.من تو مرحله اخر که ریدن با shao kohnمبارزه داره(اگه مرحله اخر باشه)بدجور گیر کردم اصلا نمیشهSHAO KOHNرو برد چیکار کنم؟کممممممممممممک
البته به جز easy کردنش کلا با تلپورت میشه یارو رو کشت ! همون بالا پایین سریع بزنی پشتش در میای ! بعد هم یک حرکت شیرجه مانندی میزد به سمت طرف این ریدن یادم نیست چپ راست دایره بود یا چیزه دیگه !من تو مرحله اخر که ریدن با shao kohnمبارزه داره(اگه مرحله اخر باشه)بدجور گیر کردم اصلا نمیشهSHAO KOHNرو برد چیکار کنم؟کممممممممممممک
کلا نمیتونی انلاین بازی کنی سرور هاش نابودندوستان،من این بازی رو به خاطر آنلاینش میخام بخرم و نگه دارم.این کار رو بکنم یا نه؟یعنی توی آنلاینش مشکلی نیست؟
اگه آنلاینش مشکل داشته باشه دست دو میگیرم.