Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
توی Challenge Tower جایی که باید با Cyrex خراب (ضربه‌هاش دو درصد قدرت اصلیو دارن) با liu Kang مبارزه کنی به ستوه اومدم! دیگه نمی‌تونم جلوتر برم.
فقط آپرکات بزن میمیره. هرچی بیشتر کمبو بزنی دمج کمتر میخوره.

من رو یکی از پروفایل های ایکس باکس گرفتم اچیومنتش رو . اما رو پروفایل لایو نشد روی Test Your Might اخری موندم . بقیه اش اسونه میشه راحت تموم کرد.

من رو یکی از پروفایل های ایکس باکس گرفتم اچیومنتش رو . اما رو پروفایل لایو نشد روی Test Your Might اخری موندم . بقیه اش اسونه میشه راحت تموم کرد.

بدون هیچ دردسری با این روش کارش تموم شد! ممنون دوست من!

Test Your Might اخری رو یه نفری نمیشه رد کرد :دی من دو تای اخر رو از کسی کمک گرفتم :دی من دکمه ها رو می زدم اون L1 رو وقتی میزد که نیرو به سقف چسبونده بودم :دی خعلی راحت :دی غیر از اون اعصاب ادم خرد میشه ...

سلام
به یک بدبختی ای بساط آنلاین رو راه انداختیم :d
اگر بازی میکنید که اسمتونو بدین اضافه کنیم.(صفا جان درخواست دادم)
آی دی من: I_Shoot_Raw

سلام بچه ها من میخوام این بازی رو بگیرم فقط یکی به من بگه که با اخرین نسخه ایکس باکس خیلی فرق داره یا نه ؟ لطفا سری پاسخ بدید
فرقی از لحاظ گیم پلی نداره فقط komplete edition هست یعنی تمام dlc هارو داره + گرافیک بهتر

Test Your Might اخری رو یه نفری نمیشه رد کرد :دی من دو تای اخر رو از کسی کمک گرفتم :دی من دکمه ها رو می زدم اون L1 رو وقتی میزد که نیرو به سقف چسبونده بودم :دی خعلی راحت :دی غیر از اون اعصاب ادم خرد میشه ...

راستشو بگم اون دفعه هم دوستم واسم ردش کرد.کلی زور زد دسته رو ترکوند منم کمک دادم بهش.دیگه حوصله رفتن روی پیسی رو ندارم.ارج هم نگرفتم که اچیو بده بهم.اگه گرفتم شاید بخاطر اچیوش یبار دیگه برم

سلام دوستان
من یه برادر 11 ساله دارم وقتی با Smoke بازی می کنه هیچ کاری نمی تونم بکنم !!! مرتب تلپرت می زنه و اگر دفاعش بکنی یا Grab می کنه یا همین جوری می زنه. هر کاری می کنم نمی شه !!! یکی پیشنهاد بده چی کار کنیم:d

سلام دوستان
من یه برادر 11 ساله دارم وقتی با Smoke بازی می کنه هیچ کاری نمی تونم بکنم !!! مرتب تلپرت می زنه و اگر دفاعش بکنی یا Grab می کنه یا همین جوری می زنه. هر کاری می کنم نمی شه !!! یکی پیشنهاد بده چی کار کنیم:d
وقتی تل پرت رو دفاع کنی راحت میتونی هر کمبویی رو بزنی بهش.پس نمیشه همین جوری تلپرت کنه . باید دستت بیاد کی میخواد گرب کنه . چون یه ریتم خاصی داره حتما بازیش و میشه دستشو خوند . جلوی اسموک هم همیشه وایساده گرد بگیر. نشین اصلا .

من یه سوال دارم که بدجوری ذهنمو درگیر کرده... سوالم مربوط به اسم بازی هست.کلمه kombat که با k نمینویسن با c مینویسن اینجوری combat و همینطور komplete که بازم اینو با c مینویسن اینجوری complete. جریان این اشتباه املایی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه ما رو هم روشن کنه.......

من یه سوال دارم که بدجوری ذهنمو درگیر کرده... سوالم مربوط به اسم بازی هست.کلمه kombat که با k نمینویسن با c مینویسن اینجوری combat و همینطور komplete که بازم اینو با c مینویسن اینجوری complete. جریان این اشتباه املایی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه ما رو هم روشن کنه.......
یه مصاحبه کرده بودن, میگن واسه اینه که K خیلی صدای باحال تری داره تا C. یا اگه MC مینوشتن, خیلی ضایع بود. ولی MK خیلی شیک و خفنه:دی

یه مصاحبه کرده بودن, میگن واسه اینه که K خیلی صدای باحال تری داره تا C. یا اگه MC مینوشتن, خیلی ضایع بود. ولی MK خیلی شیک و خفنه:دی
تازه توی mk 2 فکر کنم وقتی میمیری continue رو هم با k مینویسه خیلی ضایع هست آخه من با شبیه ساز دارمش بعد اینکه komplete هم باید complete باشه

به خاطر وجود تاکید بیشتر رو حرف K نسبت به C هستش که ظاهرا کلمه کمبت با K قویتر تلفظ میشه تا با C

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or