Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال

فتالیتی های دوم ( سوم هم داره؟) و یا بیبیتالیتی ها که تو move list هر مبارز هست باید از طریق krypt آزاد شه یا نیازی نیست و میشه از همه استفاده کرد؟ چون تو کریپت که بودم 2 تا فتالیتی واسه مبارز ها آزاد کردم...میخوام بدونم باس همه رو آزاد کنم یا اینکه همینطوری هم بدون آزاد کردن جواب میدن؟

یه سوال دیگه هم دارم

لباس های دوم رو که آزاد میکنی چطور میشه ازشون استفاده کرد چون من گزینه ای واسه این کار ندیدم .
میشه بدون آزاد کردن از کریپت هم زدشون. کافیه فقط دکمه استارت رو بزنین وسط بازی و از Movelist نگاه کنین چجوری اجرا میشن . اخه توی نسخه Kompelate Edition همشون انلاک هست در Movelist

دوستان یه سوال واسه زدن این Stage Fatality که نوشته Stage Varies یعنی کجای صفحه باید ایستاده باشیم؟؟؟؟؟:-/
وقتی فاتالیتی شروع شد، هر طرف که روبروی یارو هستی، باید بری پشت سرش و حرکت رو اجرا کنی.

چرا بعضی مواقع فیتالیتی ها اجرا نمی شن؟؟؟ چند بار میزنم اما اتفاقی نمی افته!!! برای زدن همه ی فیتالیتی ها باید چسبیده به حریف باشیم؟؟

اون فکر کنم Sweep بود که میباست یا میچسبیدی یا یه قدم فاصله داشته باشی.
sweep یعنی به اندازه عقب دایره فاصله باشه .
Touch تقریبا همون Sweep میشه وقتی با اسکرپین تست کنین توی Fatality Traning متوجه میشین که تقریبا یکیه
Varies تا یقدم فاصله اشکال نداره .
Jump یعنی وسط تصویر یا بچسبی به حریف و یبار ب عقب بپری
FullScreen هم یعنی از فاصله Jump به اونطرف سمت آخر تصویر

- - -ویرایش - - -

چرا بعضی مواقع فیتالیتی ها اجرا نمی شن؟؟؟ چند بار میزنم اما اتفاقی نمی افته!!! برای زدن همه ی فیتالیتی ها باید چسبیده به حریف باشیم؟؟
شما میتونین از قسمت Training و بعدش Fatality Tutorial همه فیتالیتی ها جز Stage و Babality رو تست کنید .

برای زدن Babality هم کافیه راند آخر رو بدون اینکه حتی یک ضربه از حریف رو بلاک کنین ، ببرین . Break کردن اشکال نداره میتونین برک کنین . زدن دکمه بلاک تا زمانی که حریف به شما ضربه ای نزنه اشکال نداره . فاصله هم موقع زدن Babality هم باید Jump باشه.

آخرین ویرایش:
sweep یعنی به اندازه عقب دایره فاصله باشه .
Touch تقریبا همون Sweep میشه وقتی با اسکرپین تست کنین توی Fatality Traning متوجه میشین که تقریبا یکیه
Varies تا یقدم فاصله اشکال نداره .
Jump یعنی وسط تصویر یا بچسبی به حریف و یبار ب عقب بپری
FullScreen هم یعنی از فاصله Jump به اونطرف سمت آخر تصویر
sweep و fullscreen رو متوجه نشدم :دی
یه سوال دیگه: این tag movesها چین؟ برای چی استفاده میشن؟

sweep و fullscreen رو متوجه نشدم :دی
یه سوال دیگه: این tag movesها چین؟ برای چی استفاده میشن؟
همه کارکترها یه حرکتی دارن عقب+B در ایکس باکس یا عقب+دایره در PS3 . این حرکت پا یه رنج خاصی داره . هروقت در این رنج بودی فیتالیتی رو هم میتونی اجرا کنی . به زبون ساده تر فکر کنم از 1 تا 3 قدم میتونی از حریف فاصله بگیری .
FullScreen هم یعنی از حریف دور بشی و بری به آخر تصویر تقریبا .
TagMove ها هم زمانی که شما به صورت تگ بازی میکنید . باعث میشه در همون هنگام کمبو زدن اون یکی کارکتر شما بیاد توی بازی و بتونین کمبوی خودتون رو بیشتر کنید.

خداییش خیلی بازی شاخیه... ای کاش کریتوس هم داشت تا از خجالته همه باهاش در میومدم... :d همه فتالیتی ها یه طرف فتالیتی این یارو noob یه طرف!!! پیشنهاد میکنم اجراش نکنید....:d راستی دوستان یه سوال هم داشتم داشت یادم میرفت!!! اگه این شائو کانو add کنیم شخصیتای دیگه حذف میشن؟؟ یه چیز دیگه هم این که هیچکی مثل جانی کیج فتالیتی خورش ملس نیست...:d:d:d

آخرین ویرایش:
خداییش خیلی بازی شاخیه... ای کاش کریتوس هم داشت تا از خجالته همه باهاش در میومدم... :d همه فتالیتی ها یه طرف فتالیتی این یارو noob یه طرف!!! پیشنهاد میکنم اجراش نکنید....:d راستی دوستان یه سوال هم داشتم داشت یادم میرفت!!! اگه این شائو کانو add کنیم شخصیتای دیگه حذف میشن؟؟ یه چیز دیگه هم این که هیچکی مثل جانی کیج فتالیتی خورش ملس نیست...:d:d:d

من با کریتوس تو پلی 3 بازی کردم-اصلا سریع نیست و بدرد همچین بازی ای نمیخوره

اول يه سوال: fatality با Babality و stage چه فرقي دارن و اينكه فيتاليتي ها رو ميشه توي training ها همشونو پيدا كرد نه؟ اون دو تاي ديگه رو كجا بايد پيدا كرد؟

در مورد بازي:
آره خدايي خيلي شاخه. اونم توي 2013 زنده شدن خاطره دوباره مورتال و شوق بازي كردن دوباره ش. وقت گذاشتن خدايي روش. ما كه از اول پيدايش پي سي در منزل چون هيچ وقت كنسول نگرفتيم با برادر كوچكترم هيچ وقت بازي دو نفره نميكرديم و كل كلي سر اين نداشتيم ولي بعد يه عمري ديروز با دسته نشستيم دو تايي مورتال زديم خيلي چسبيد. مضاف بر اينكه سينگل و استوري هم داره و دمشون گرم واقعا.

راستي تشكر كنم از دوستان بابت دلداري دادن و نديد گرفتن سوتي ما در مورد كريتوس. روم به ديوار.

subzero دمت گرم واقعا. خيلي كيف كردم پستتو خوندم. فكر ميكردم چه شخصيت شاخي رو از دست داديم رو پي سي. بيخيلش پس:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or