Mortal Kombat l PC | [پست اول خوانده شود]

dd8q534a6ajy44t4hf.jpg

درود

بدون شک Mortal Kombat 2011 یکی از بهترین عناوین فایتینگ این نسل بود که توانست از سوی منتقدان و گیمرها موفق ظاهر بشه و فروش خوبش هم این رو به وضوح نشون میده . حدود 3 ماه پیش بود که اولین بار این بازی در دیتابیس استیم با کد 230800 به نمایش در اومد و کسی هم مطلع از نام بازی نبود تا اینکه 1 ماه پیش اطلاعاتی از جزئیات و لیست اچیومنتها + نام مورتال کامبت منتشر شد تا مشخص بشه بصورت 100% قرار هست Mortal Kombat بروی PC و شبکه ی استیم عرضه بشه . درسته بازی هنوز بصورت رسمی از سوی ناشران ( بدون حتی منتشر شدن 1 شات و تصویر) تایید نشده اما اطلاعاتی که تقریبا برای تمام عناوین در حال عرضه استیم منتشر میشه توی MK هم دیده میشه . طبیعتا تاریخ انتشار و تصویری از نسخه ی PC در دسترس نیست . با آمدن اطلاعات بیشتر پست اول بروز خواهد شد .

لیست اچیومنتهای منتشر شده :

k98hjzsl7fakofpt1vp.jpg

اولین تصاویر منتشر شده نسخه PC :

دوستانی که قصد خریدن نسخه اورجینال رو دارن Steam ID شون رو pm کنن که تو پست اول اضافه کنم تا برای پیدا کردن player و بخش Local ( در صورت وجود) مشکلی نداشته باشیم .

کاربران زیر بازی رو تهیه کردن :

1)HamidM3

2)artemishawke

3)sureyourken

4)Rize mize

5)TOG | Vulcan

6)Alireza7

Move List های بازی : (از اونجایی که اکثر دوستان برای انجام بازی از کنترلر X360 استفاده میکنن برای سهولت کار move list های نسخه ی 360 رو براتون آپلود کردم )

اینم اولین ویدیو ساخته شده از کمبو های MK توسط کاربر LeonSM که بهمراه دوستانشون تهیه ش کردن که انصافا هم زیبا کار شده و خلاقیت تمام ایرانی رو به خوبی به تصویر کشیده :

آخرین ویرایش:
بخش آفلاین به هیچ عنوان خسته کننده نیست.
من به خاطر این بازی PS3 و 360 رفیقمو قرض کردم و رو هر کدوم یه بار تمومش کردم
اخه بعد یک مدت تکراری نمی شه
داستان که نداره نه فقط یکسری مباززه است درسته؟

کسایی ک هم نسخه 360 بازی کردن هم این میخواستم ببینم تفاوتشون تو فریم دهی و گرافیک خیلیه؟
من نسخه 360 بازی کردم ولی گرافیک برام خیلی مهمه اگه ک تفاوتشون زیاده برا pcیم بگیرمش.

کسایی ک هم نسخه 360 بازی کردن هم این میخواستم ببینم تفاوتشون تو فریم دهی و گرافیک خیلیه؟
من نسخه 360 بازی کردم ولی گرافیک برام خیلی مهمه اگه ک تفاوتشون زیاده برا pcیم بگیرمش.
دوست عزیز شک نکن فقط همین که داره بازی را رو 1080 اجرا می کنی چندین برابر بهتر میشه +چندین گزینه گرافیکی هم تو نسخه pcقابل فعال شدن هست !
.....
الان دارم دان می کنم به محض تموم شدن تصاویر تو همین تاپیک قرار میدم

خب تمام بازیهای fighting همین جورین دیگه!!!!
اگه خیلی Master شدی اونوقت برو online بازی کن بچه ها یه حالی بهت بدنb-)

تو بین بازی های فایتینگ اگه بهترین نباشه قطعا یکی از بهترین داستان ها رو داره. بخش آفلاین krypt رو داره که فکر کنم بالای 30 ساعت میخواد برا کامل کردنش. بیش تر 300 تا چلنج داره.بخش داستانی هم فوق العاده زیبا و و طولانی هم کار شده.

Mortal Kombat : Nak**ed Edition
همین الانشم به اندازه ی کافی Nudity تو این بازی هست!
Not nude enough for you؟ :دی

Mortal Kombat : Islamik Edition
خفن ترین ماد ممکن برای MK!
امیدوارم اون تیمی که پارسال رو ورژن اسلامی SSF4 برای مسابقات ESWC برج میلاد کار کرده بود رو MK هم کار کنه :دی

حالا واقعا همچین (___nud) نسخه ای داره؟!
وقتی مشخصات یک فیگو اجازه بده، می‌شه کارایی رو روش انجام داد. مثلا تغییر تکسچرهاش.
یه عده ضد هنجار هم منتظر فیگوری‌ان که بشه لباس‌هاشو حذف کرد! و مورتال کمبات اینو بخوبی براشون فراهم کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or