Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان این واقعی
تو Reddit یکی حساب کرده بود برا خرید تمام آیتم‌ها و اسکین‌ها به 6440$ نیاز دارین که واقعا رقم بزرگیه ( به پول ما میشه ۸۸ میلیون )
الان شاید بگین با بازی کردن هم میشه آیتم ها رو بدست آورد، آره میشه ولی به سختی، تو توییچ نگاه میکردم طرف با هر برد، اندازه یه بچه مورچه به نوار پاداش، XP اضافه میشد

• Like
Reactions: KiDD and samadi741
بازى خوبيه ولى قيمت گيم ها زياد رفته بالا نميشه ديگه پلى كرد
من كه پولم و نگه ميدارم براى انحصارى ها
ولى حيف كه بخاطر گرونى نميتونم پلى كنم

• Like
Reactions: samadi741
دوستان 2 تا سوال داشتم یکی این که ظرفیت 3 بازی قابلیت سویچ روی اکانت خودمون رو داره یا فقط میشه روی اکانت خودش بازی کرد؟ یکی دیگه هم این که بازی رو با دوستان هم میشه انلاین انجام داد؟ من و دوستم میخوایم بازی رو بخریم ولی من میترسم توی این مود باگی چیزی باشه نتونیم انلاین با هم بازی کنیم در این صورت خریدش برامون بی فایدس
ممنون میشم جواب بدید
بله امکان سوییچ داره کلا fifaواین بازی فقط این قابلیت دارن سر xکه شد

• Like
Reactions: sam.fisher
یوتیوب رو ترکونده این بازی چپ و راست ازش کلیپ میزارن ولی مثل اینکه تو ایران خیلی هوادار نداره!
اشتباه نکن دوست عزیز
اگه میبینی این تاپیک 40 صفحه رفته جلو بخاطره اینه که ایران پول نداره...وگرنه هوادار تا دلت بخواد داره
تو این دوروزمونه زیاد واجب نیست 300 تومن بدی برای یه بازی فایتینگ.

یوتیوب رو ترکونده این بازی چپ و راست ازش کلیپ میزارن ولی مثل اینکه تو ایران خیلی هوادار نداره!
اتفاقا تو ایران خیلیم طرفدار داره مشکل اینجاست که بازی خیلی خیلی گرونه و دیگه همه نمیتونن مثل قبل بخرن :(

• Like
Reactions: amir code
بعد 20 ساعت بازی میتونم با قاطعیت بگم اسکورپیون خیلی سریعه. اصلاً نمیشه جلوش دفاع کرد وقتی کمبو میره.
ولی پینگ ها خیلی خوبه. اصلاً لگ و قطعی نداشتم تا به حال.

دوستان سلام
اگه کسی نسخه استیم رو داره PM بده با هم بخش تگ Towers of Time رو بریم. میخوام تستش کنم. (مبارزه هم میکنیم)

در ضمن همونطور که خیلیا گفتن، نت کد بازی وحشتناک عالیه و با نت داغون ایرانسل هم براحتی میشه با همه بازی کرد.

دوستان سلام
اگه کسی نسخه استیم رو داره PM بده با هم بخش تگ Towers of Time رو بریم. میخوام تستش کنم. (مبارزه هم میکنیم)

در ضمن همونطور که خیلیا گفتن، نت کد بازی وحشتناک عالیه و با نت داغون ایرانسل هم براحتی میشه با همه بازی کرد.

با دسته میشه راحت بازی کرد؟ دسته PS4 البته

با دسته میشه راحت بازی کرد؟ دسته PS4 البته
والا دسته PS4 رو 90 درصد بازیهای جدید ساپورت میکنن. احتمالا اینم به همین شکل باشه. من یک دسته Generic دارم و یک دسته لاجیتک هر دو رو خوب شناخت. بعید میدونم مشکلی واسه DS4 باشه.

• Like
Reactions: aliahmadi2
والا دسته PS4 رو 90 درصد بازیهای جدید ساپورت میکنن. احتمالا اینم به همین شکل باشه. من یک دسته Generic دارم و یک دسته لاجیتک هر دو رو خوب شناخت. بعید میدونم مشکلی واسه DS4 باشه.

من دسته Nacon واسه DMC5 خیلی خوب کار کرد ولی واسه Sekiro درست کار نمیکرد، امیدوارم این مشکل نداشته باشه

بعد نسخه PC مشکل نداره مثل سریهای قبلی که پُرت مضخرف بود و 100 تا باگ داشت که نیست؟

من دسته Nacon واسه DMC5 خیلی خوب کار کرد ولی واسه Sekiro درست کار نمیکرد، امیدوارم این مشکل نداشته باشه

بعد نسخه PC مشکل نداره مثل سریهای قبلی که پُرت مضخرف بود و 100 تا باگ داشت که نیست؟
من i3 4150 دارم خیلی راحت 60fps قفله. باگم نداره. (فقط از TAA استفاده نکن بذار رو FXAA)

• Like
Reactions: aliahmadi2
دوستان سلام

داداش منو اد کن تو استیم
Qeiji

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or