Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019
10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید
آخرین ویرایش:
بله امکان سوییچ داره کلا fifaواین بازی فقط این قابلیت دارن سر xکه شددوستان 2 تا سوال داشتم یکی این که ظرفیت 3 بازی قابلیت سویچ روی اکانت خودمون رو داره یا فقط میشه روی اکانت خودش بازی کرد؟ یکی دیگه هم این که بازی رو با دوستان هم میشه انلاین انجام داد؟ من و دوستم میخوایم بازی رو بخریم ولی من میترسم توی این مود باگی چیزی باشه نتونیم انلاین با هم بازی کنیم در این صورت خریدش برامون بی فایدس
ممنون میشم جواب بدید
اشتباه نکن دوست عزیزیوتیوب رو ترکونده این بازی چپ و راست ازش کلیپ میزارن ولی مثل اینکه تو ایران خیلی هوادار نداره!
یوتیوب رو ترکونده این بازی چپ و راست ازش کلیپ میزارن ولی مثل اینکه تو ایران خیلی هوادار نداره!
اتفاقا تو ایران خیلیم طرفدار داره مشکل اینجاست که بازی خیلی خیلی گرونه و دیگه همه نمیتونن مثل قبل بخرنیوتیوب رو ترکونده این بازی چپ و راست ازش کلیپ میزارن ولی مثل اینکه تو ایران خیلی هوادار نداره!

دوستان سلام
اگه کسی نسخه استیم رو داره PM بده با هم بخش تگ Towers of Time رو بریم. میخوام تستش کنم. (مبارزه هم میکنیم)
در ضمن همونطور که خیلیا گفتن، نت کد بازی وحشتناک عالیه و با نت داغون ایرانسل هم براحتی میشه با همه بازی کرد.
والا دسته PS4 رو 90 درصد بازیهای جدید ساپورت میکنن. احتمالا اینم به همین شکل باشه. من یک دسته Generic دارم و یک دسته لاجیتک هر دو رو خوب شناخت. بعید میدونم مشکلی واسه DS4 باشه.با دسته میشه راحت بازی کرد؟ دسته PS4 البته
والا دسته PS4 رو 90 درصد بازیهای جدید ساپورت میکنن. احتمالا اینم به همین شکل باشه. من یک دسته Generic دارم و یک دسته لاجیتک هر دو رو خوب شناخت. بعید میدونم مشکلی واسه DS4 باشه.
من i3 4150 دارم خیلی راحت 60fps قفله. باگم نداره. (فقط از TAA استفاده نکن بذار رو FXAA)من دسته Nacon واسه DMC5 خیلی خوب کار کرد ولی واسه Sekiro درست کار نمیکرد، امیدوارم این مشکل نداشته باشه
بعد نسخه PC مشکل نداره مثل سریهای قبلی که پُرت مضخرف بود و 100 تا باگ داشت که نیست؟
داداش منو اد کن تو استیمدوستان سلام
اگه کسی نسخه استیم رو داره PM بده با هم بخش تگ Towers of Time رو بریم. میخوام تستش کنم. (مبارزه هم میکنیم)
در ضمن همونطور که خیلیا گفتن، نت کد بازی وحشتناک عالیه و با نت داغون ایرانسل هم براحتی میشه با همه بازی کرد.