Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
اون کاراکتر اول که گفتی خوبه به نظر من فوق العادست :D قرن هاست (:D) تو بازی خاصی نبوده. به شدت هم کول و خفنه. هم ظاهرش. هم امکاناتی که داره جوریه که یه مووست عالی میتونن براش طراحی کنن. فنش باشه کسی، خودش میتونه دلیل خرید باشه :D
دقیقا سر هر بازی شایعه این بنده خدا هست و آخرش هیچی! امیدوارم ایندفعه دیگه لیکه، لیک باشه و ببینیمش:دی

فقط تو یک سری طراحی هاش گویا دندون داره، یک سریش فقط ماسکه(شاید خشن میشه دندون در میاره:)) ) ، که امیدوارم ورژن بی دندونش باشه:دی

• Like
Reactions: Oakenshield
یه سوال اسپویل دار مربوط به داستان این نسخه دارم. :D
مگه بعد MKX نگفته بودن که همه شخصیتای داستان تو راستر حضور دارن؟
چون مثل اینکه تو یکی از چپترهای بازی باید با Cyrax و Sektor مبارزه کنیم.

دقیقا سر هر بازی شایعه این بنده خدا هست و آخرش هیچی! امیدوارم ایندفعه دیگه لیکه، لیک باشه و ببینیمش:D

فقط تو یک سری طراحی هاش گویا دندون داره، یک سریش فقط ماسکه(شاید خشن میشه دندون در میاره:)) ) ، که امیدوارم ورژن بی دندونش باشه:D
این دفعه به نظرم واقعا هست. خیلی وقته حرفش هست و تو هر لیکی که میشه اسمش هست.

ب شخصه طرفدار سرسخت مورتال کمب هستم ولی نمیدونم چرا داستانش هیچ جذابیتی برام نداره،یا شایدم چون از اول ب عنوان ی بازی فایتینگ بهش نگاه کردم دیگه بهم تلقین شده ک مورتال کمب فقط بدرد
دو نفره بازی کردن میخوره :D
برای همین این نسخه رو هم دیگه وسواسی روی اسپویل شدن ندارم ک هیچ،تازه از دیروز نشستم دارم واکترو های بازی رو تو یوتوب میبینم :دی
من فقط مراحل داستانی mk9 و mkx رو رفتم ک بنظرم خیلی کلیشه ای و آب دوغ خیاری بود داستانشون،از دیروزم ک دارم داستان این شماره رو نگاه میکنم میبینم ک این نسخه هم همینجوریه و داستانش خیلی کشکی و کلیشه ای هست :دی تنها نکته مثبتش وجود تایم لاینای مختلف هست ک برام جالب بود.

با سلام.یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین.
میخواستم بپرسم کمبات ۱۱ ریجن ۱ یا ۲ بودنش آیا فرقی داره تو بازی آنلاین؟ منظورم تو سرعت و لگ و رومهای بازی هست.
الان ریجن ۱ بخرم یا ۲ ؟
ممنون

متسفانه هیچ وقت نتونستم بخاطر خشونت های بیش از حد این بازی، با این سری کنار بیام، هر نسخه رو شاید برای 1 یا دو ساعت بازی کرده باشم در حالی که شاید هزاران ساعت TEKKEN 7 و STREET FIGHTER V و INSUTICE 2 رو بازی کردم، من واقعا نمیدوم دوستان چطوری با این همه خشونت کنار میان:|:-w:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or