Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
منم طرفدار دیزاین های خیلی پوشیده و خیلی برهنه نیستم. به نظرم باید یه تعادلی بین جذاب بودن کرکتر ها و در عین حال خجالت آور نبودنشون درست کرد، که از این نظر I2 فوق العاده بود و طراحی کاستوم هاش زیاده روی نداشت.

========

لول. این هم الان اومد:

آخرین ویرایش:
اگه دوستان حکم اعدامم رو صادر نکنن باید اعلام کنم خوشحال شدم از اون طراحی های بیش از حد برهنه ی MK9 دور شدن:D
البته یه سری طراحی های بیش از حد پوشیده و بعضا زشت هم شدیدا رو مخمه(اسکین اصلی اسکارلت) :|
درکل نه به اون شوری شور که مثلا طرف نینجا یا آساسینه بعد با سی سانت پارچه اومده مبارزه کنه=P~
نه به این بی نمکی که به قدری پوشوندن طرفو که ابهت و جذابیت خاصی دریافت نمیشه ازشون:-"
فقط اون لباس خاص (همون یه تیکه باند سفید در واقع) ملینا یعنی عالی بودا :))
...
ولی سخت نگیرین دوستان سعی کنید بهش عادت کنید، الان نسخه اخر فرانچایزی مثل dead or alive که نصف جذابیتش به خاطر پوشش خاص کارکتراش بوده:دی(شایدم بیشتر:دی) رفته به این سمت ، دیگه از mk نمیشه انتظار خاصی داشت

منم طرفدار دیزاین های خیلی پوشیده و خیلی برهنه نیستم. به نظرم باید یه تعادلی بین جذاب بودن کرکتر ها و در عین حال خجالت آور نبودنشون درست کرد، که از این نظر I2 فوق العاده بود و طراحی کاستوم هاش زیاده روی نداشت.

========

لول. این هم الان اومد:

اینجاستیس 2 که توی تنوع Gear ها و طراحی چهره ها خیلی خوب کار کرد... مخصوصا بعد نسخه ی اولش که اکثر شخصیت ها طراحی چهره شون تو دیوار بود.
ولی اگه درست یادم باشه خودت یه پست گذاشته بودی که یه سری طراحی و گیرست به خاطر سخسی بودن بیش از حد از بازی حذف شدن در صورتی که واقعا توی تصاویری که لیک شده بود چیز خاصی ندیدم... امیدوارم اینبار هم مجبور نشن یه سری طرحاشون رو بیخودی حذف کنن:-"
طرح پایینی هم شدیدا دلچسبه:x

فقط اون لباس خاص (همون یه تیکه باند سفید در واقع) ملینا یعنی عالی بودا :))
...
ولی سخت نگیرین دوستان سعی کنید بهش عادت کنید، الان نسخه اخر فرانچایزی مثل dead or alive که نصف جذابیتش به خاطر پوشش خاص کارکتراش بوده:D(شایدم بیشتر:D) رفته به این سمت ، دیگه از mk نمیشه انتظار خاصی داشت
همون لباسا بودن که نمیشد هرجایی MK9 رو بازی کرد:D

========
پ.ن: بحث شخصی سازی به کنار من یکم دارم نگران گیم پلی بازی میشم...
اینجاستیس 2 با اینکه تجربه ی فوق العاده ای بود برام ولی تو زمینه ی کاراکترهای سرطان زا و اسپمر مثل ددشات سنگ تموم گذاشت و واقعا تجربه ی آنلاین بازی رو برام زهرمار کرد... امیدوارم اینجا همچین مشکلی پیش نیاد:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AxeL90
لباس بانوان آن چنان مهم نیست... من قیافه ها برام مهم بود... 9 از این نظر مخصوصاً تو بخش بانوان خیلی تو دیوار بود(هر کی ماسک داشت بهتر بود ماسک شو نگه داره)
11 فعلاً تا این جاش که اسکارلت رو که از بیس ساختن
لیو کانگ هم حالا سلیقه ایه...من خوشم اومد
ریدن محشره قیافه اش
اسکورپین و ساب زیرو هم هیچ وقت قیافه شون مهم نبوده
باراکا هم محشر...دمشون گرم
(سونیا هم Meh...)

بقیه هم بهتره بیان نظر بدیم

ولی اگه درست یادم باشه خودت یه پست گذاشته بودی که یه سری طراحی و گیرست به خاطر سخسی بودن بیش از حد از بازی حذف شدن در صورتی که واقعا توی تصاویری که لیک شده بود چیز خاصی ندیدم... امیدوارم اینبار هم مجبور نشن یه سری طرحاشون رو بیخودی حذف کنن:-"
طرح پایینی هم شدیدا دلچسبه:x
اره، خیلی از Gear های Black Canary وCatwoman از بازی حذف شده متاسفانه.
اما باز تو خود بازی همچنان Gear های نسبتا خوب پیدا میشه. :D

حیف این بازی که سروراش آشغال باشن. اینجاستیس ۲ رو ۶۰ دلار بی زبون دادم بازیش عالی بود ولی در حالت انلاین راضیتون نمیکرد. و البته بعد از مدتی با تخفیف خفن روبرو میشن بازی های این کمپانی!!!!!!!!!!!!!!!

لباس بانوان آن چنان مهم نیست... من قیافه ها برام مهم بود... 9 از این نظر مخصوصاً تو بخش بانوان خیلی تو دیوار بود(هر کی ماسک داشت بهتر بود ماسک شو نگه داره)
11 فعلاً تا این جاش که اسکارلت رو که از بیس ساختن
لیو کانگ هم حالا سلیقه ایه...من خوشم اومد
ریدن محشره قیافه اش
اسکورپین و ساب زیرو هم هیچ وقت قیافه شون مهم نبوده
باراکا هم محشر...دمشون گرم
(سونیا هم Meh...)

بقیه هم بهتره بیان نظر بدیم
اتفاقا لباس بانوان و همینطور آقایان خیلی مهمه:D
الان تهش اینه کسی با قیافه ی اسکارلت حال نکنه یه ماسک میزنه به صورتش و تمام مشکلش حل میشه ولی کاستوم جذاب توی هر لحظه آدم چشمش میخوره و اینکه کاراکترش باب میلش نباشه تو ذوق میزنه(ساب زیرو):-"
برای سونیا هم یه ماسک بذارن یا تا اومدن بازی یکم بهترش کنن عالی میشه...

سورپرایز:
"Yeah, well tech contributes to our game. Every single game we have a new technology or method creating our graphics. This game it's called photogrammetry, which is you know -- we're painting with not just textures, but with substances. We're painting with leather, painting with steel...and it's almost in some respect a nod to how we did our first Mortal Kombat.

Our faces, our actors -- we find, you know, real people to scan their entire face. It's not a 3D model, you know sculpting a nose, sculpting a face, stuff like that, it's actually real people. And we have -- I'll tell you this -- we have a huge, huge surprise coming up for a face you're going to see in Mortal Kombat."

اقا سونیا واقعا از هر جهت عالی طراحی شده،بنظر من بهترین intro تا الان مال سونیا هستش :دی اصلا با ی ابهتی دست میذاره رو شونه سربازش و میفرستتش عقب :دی
خصوصا صدای روندا ک کلی دوست داشتنی ترش کرده.

• Like
Reactions: Tommy Vercettii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or