Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019
10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید
آخرین ویرایش:
آقا بی زحمت منبع میدی؟!کاراکترهای تایید شده فعلی: Kabal
کابال رو که همون دیشب موقع استریم هینت دادن به جز خودش کس دیگه ای نمیتونه باشهآقا بی زحمت منبع میدی؟!![]()
کابال رو که همون دیشب موقع استریم هینت دادن به جز خودش کس دیگه ای نمیتونه باشه![]()

ظاهر تمامی شخصیتا براحتی کاستمایز میشه هرکسی برای خودش میتونه عوض کنه!بازی عالی بود،ولی واقعا خورد توی ذوقم وقتی ک طراحی ساب زیرو رو دیدم!
این چی بود آخه با اون ماسک مزخرفش،کلاهش شبیه این بستنی فروشا توی ترکیه بود ک با قیف بستنی شیرین کاری در میارن!
یعنی واقعا هیچکس برای دیدن Noob Saibot هیجان زده نیست؟
قبل از معرفی بازی، فانتزی داشتم تریلر رونمایی یا حتی تصویر روی باکس آرت این نسخه باشه Noob Saibot ، اما دارم به این نتیجه میرسم که تنها کسی که به Noob اهمیت میده منم!
چقدر دلم یه طراحی angel of death گونه میخواد از Noob با یه ردای سیاه یلند (و احتمالا یه داسی، چوب دستی ای چیزی..) که خب، البته با دیدن طراحی ساب زیرو یکم امیدهام رنگ باخت..!
طراحی Noob Saibot توی نسخه 2011 به غایت سَبُک و بی پرستیژ و اسپرت (!) انجام شده بود که عمیقا ابهت چنین کرکتر بزرگی رو زیر سوال برده بود.

مشکل اینجاست من هرچی ویدیو از شخصی سازی دیدم حتی یه مورد ساب زیروی خفنی ندیدمظاهر تمامی شخصیتا براحتی کاستمایز میشه هرکسی برای خودش میتونه عوض کنه!

راستش من کل استریم مراسم رو کامل ندیدم ولی کاستمایزی که برای اسکورپیون انجام شد یچیزی فراتر از کاستمایز بود!مشکل اینجاست من هرچی ویدیو از شخصی سازی دیدم حتی یه مورد ساب زیروی خفنی ندیدم
البته باید آپشن های بیشتری توی بازی اصلی باشه ولی خب چندتا اسکین و گیرست خفن برای ساب زیرو میذاشتن به جاییشون برمیخورد؟
البته شایدم اوکی باشه و فقط با سلیقه ی من جور نیست![]()
بحث ظاهر اصلی شخصیت بازیه ک بصورت پیش فرض طراحی شده،الان اسکورپیون کجا و ساب زیرو کجا!ابهت طراحی اسکورپیون خیلی زیاده تو این شماره اما ساب زیرو طراحیش ی حس فانی بودن و اینکه این ی مبارز عادیه!اما توی mkx طراحی اصلی ساب زیرو خیلی مخوف بود،اون کاستومایزش رو هم خودم دیدم میشد از نقاب ها و اسکینای شماره های قبلی استفاده کرد،کلا بحث من طراحی پیش فرض نسخه جدیده ک متاسفانه ساب زیرو تر زده.ظاهر تمامی شخصیتا براحتی کاستمایز میشه هرکسی برای خودش میتونه عوض کنه!