Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
اطلاعات جدید بازی:
*25 کاراکتر + Shao Khan میشن 26
*17 استیج
* سفارشی سازی Gear، cosmetics , قابلیت های کاراکتر شخصی سازی حرکات AI برای مسابقه های تک نفره.
* fataliti های چندگانه برای هر شخصیت که از جمله fataliti خونین و Brutal متنوع برای هرکاراکتر.
* سلاح ها به شکل جدید در دسترس قرار میگیرند،
*سیستم Gear مثل Injustice 2 هست البته با کمی تغییر و متفاوت تر
*شخصیت جدید Geras با تم شنی ( شن های زمان)
* استفاده از سلاح ها و استفاده از Breaker ها در بازی به هستند.
* بازی سیستمی داره که وقتی خط سلامتی حریف شما به کمترین حد خودش یعنی 15% به پایین رسید فعال میشه و اون این هست که یک حمله جدید و کشنده به حریف زده میشه و کار حریف با همون تک حمله یک سره میشه.
* کاراکترهای تایید شده فعلی: Kabal و Scorpion, Sub Zero, Baraka, Sonya, Scarlett, Raiden, Geras,
*کاراکترهایی که در تریلر دیده شده اند: Kronika,Liu Kang, Kung Lao, Cassie, Kitana
* برخی اتفاقات محیطی در بازی نیز مثل استفاده از سلاح های داخل محیط مثل MK X در بازی وجود دارند.
*سیستم کلاس بندی در بازی هست.
*کلاس ها می توانند به وسلیه Gear ها شخصی سازی شوند، این قابلیت نسخه تکامل یافته و ترکیبی از MKX و Injustice 2 هست. که می شود اسم کلاس ساخته شده را نیز انتخاب کرد.

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

یعنی واقعا هیچکس برای دیدن Noob Saibot هیجان زده نیست؟ :|

قبل از معرفی بازی، فانتزی داشتم تریلر رونمایی یا حتی تصویر روی باکس آرت این نسخه باشه Noob Saibot ، اما دارم به این نتیجه میرسم که تنها کسی که به Noob اهمیت میده منم! :-"
چقدر دلم یه طراحی angel of death گونه میخواد از Noob با یه ردای سیاه یلند (و احتمالا یه داسی، چوب دستی ای چیزی..) که خب، البته با دیدن طراحی ساب زیرو یکم امیدهام رنگ باخت..!
طراحی Noob Saibot توی نسخه 2011 به غایت سَبُک و بی پرستیژ و اسپرت (!) انجام شده بود که عمیقا ابهت چنین کرکتر بزرگی رو زیر سوال برده بود.

آخرین ویرایش:
بازی عالی بود،ولی واقعا خورد توی ذوقم وقتی ک طراحی ساب زیرو رو دیدم!
این چی بود آخه با اون ماسک مزخرفش،کلاهش شبیه این بستنی فروشا توی ترکیه بود ک با قیف بستنی شیرین کاری در میارن!

بازی عالی بود،ولی واقعا خورد توی ذوقم وقتی ک طراحی ساب زیرو رو دیدم!
این چی بود آخه با اون ماسک مزخرفش،کلاهش شبیه این بستنی فروشا توی ترکیه بود ک با قیف بستنی شیرین کاری در میارن!
ظاهر تمامی شخصیتا براحتی کاستمایز میشه هرکسی برای خودش میتونه عوض کنه!

یعنی واقعا هیچکس برای دیدن Noob Saibot هیجان زده نیست؟ :|

قبل از معرفی بازی، فانتزی داشتم تریلر رونمایی یا حتی تصویر روی باکس آرت این نسخه باشه Noob Saibot ، اما دارم به این نتیجه میرسم که تنها کسی که به Noob اهمیت میده منم! :-"
چقدر دلم یه طراحی angel of death گونه میخواد از Noob با یه ردای سیاه یلند (و احتمالا یه داسی، چوب دستی ای چیزی..) که خب، البته با دیدن طراحی ساب زیرو یکم امیدهام رنگ باخت..!
طراحی Noob Saibot توی نسخه 2011 به غایت سَبُک و بی پرستیژ و اسپرت (!) انجام شده بود که عمیقا ابهت چنین کرکتر بزرگی رو زیر سوال برده بود.

منم شدیدا منتظر Noob و Smoke هستم که شخصیت های مورد علاقم کامل بشن:love:

مشکل اینجاست من هرچی ویدیو از شخصی سازی دیدم حتی یه مورد ساب زیروی خفنی ندیدم:D
البته باید آپشن های بیشتری توی بازی اصلی باشه ولی خب چندتا اسکین و گیرست خفن برای ساب زیرو میذاشتن به جاییشون برمیخورد؟
البته شایدم اوکی باشه و فقط با سلیقه ی من جور نیست:-"

مشکل اینجاست من هرچی ویدیو از شخصی سازی دیدم حتی یه مورد ساب زیروی خفنی ندیدم:D
البته باید آپشن های بیشتری توی بازی اصلی باشه ولی خب چندتا اسکین و گیرست خفن برای ساب زیرو میذاشتن به جاییشون برمیخورد؟
البته شایدم اوکی باشه و فقط با سلیقه ی من جور نیست:-"
راستش من کل استریم مراسم رو کامل ندیدم ولی کاستمایزی که برای اسکورپیون انجام شد یچیزی فراتر از کاستمایز بود! :دی
حالا امیدوارم سابزیرو هم همونطور باشه!

• Like
Reactions: FableBW
بحث ظاهر اصلی شخصیت بازیه ک بصورت پیش فرض طراحی شده،الان اسکورپیون کجا و ساب زیرو کجا!ابهت طراحی اسکورپیون خیلی زیاده تو این شماره اما ساب زیرو طراحیش ی حس فانی بودن و اینکه این ی مبارز عادیه!اما توی mkx طراحی اصلی ساب زیرو خیلی مخوف بود،اون کاستومایزش رو هم خودم دیدم میشد از نقاب ها و اسکینای شماره های قبلی استفاده کرد،کلا بحث من طراحی پیش فرض نسخه جدیده ک متاسفانه ساب زیرو تر زده.

با اینکه هر کاراکتر 20تا لباس داره ولی خیلی هر فرقی با هم نداشتن.مثلا ساب لباس قرمز و سفید داره ولی اون لباس پشمی نداشت.کلاه و ماسکش عوض میشد که خوب بوده ولی چهره بدون ماسکشو دوست نداشتم چهره شرقی داشت در حالی که ساب چهره غربی داره با فک استخانی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
  • ravi
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or