Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019
10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید
آخرین ویرایش:
کل مراسم از اول تا به اخرش :دوستان مراسم دیشب جایی نیس کاملشو دانلود کنیم؟
فک کنم اره فک کنم با ایران همکاری چیزی دارن خخخخ والااقا میگم هرچی کاستوم من دیدم از شخصیتا یکی از یکی دیگه اسلامی ترینی فاتحه این مورد رو بخونیم
؟

محجبه شدن بانو اسکارلت رو به جامعه بزرگ MK تسلیت میگیم.
بالاخص بعد ازون پوشش P Star گونشون توی نسخه 2011..
(شبیه الهام چرخنده هم شده حقیقتا الان)

اقا میگم هرچی کاستوم من دیدم از شخصیتا یکی از یکی دیگه اسلامی ترینی فاتحه این مورد رو بخونیم
؟
کل مراسم از اول تا به اخرش :
اون زمان هزار و یک جفنگیات و انیمیشن و ریزه کاری نبود یـ عکس دو بعدی اسکن میکردن میچپوندن تو بازیاز دیگر برکات جامعه فخیمه ی فمینیسم و سربازان عدالت برای صنعت گیم!
------
چرا نسخه به نسخه تعداد کاراکترهاش آب میره؟
زمان سگا 48 تا کاراکتر داشت الان رسیده به 24.
وارنر مچکریم!
اگه دوستان حکم اعدامم رو صادر نکنن باید اعلام کنم خوشحال شدم از اون طراحی های بیش از حد برهنه ی MK9 دور شدن
البته یه سری طراحی های بیش از حد پوشیده و بعضا زشت هم شدیدا رو مخمه(اسکین اصلی اسکارلت)
درکل نه به اون شوری شور که مثلا طرف نینجا یا آساسینه بعد با سی سانت پارچه اومده مبارزه کنه
نه به این بی نمکی که به قدری پوشوندن طرفو که ابهت و جذابیت خاصی دریافت نمیشه ازشون![]()
اره خوب باید کاراکترا قیافه هاشون شبیه خود اون فعال های فمنیستی باشهکلا از MKKE به اینور بازیهای اد.بون توی کارکترهای زنش هی از هات بودنشون کم کرده.
اینجاستیس یک داغون بودن.
توی MKX هم همه ایکبیری و جندش بودن.D'Vorah , Kitana , Melina و سونیا هم که پیرزن شده بود.یه کسی کیج بود اونم خیلی دست به عصا رفته بودن جلو.
توی Injustice2 هم کارکترهای زنش خیلی معمولی و سانسور شده بودن. SuperGirl که عین دختر دبیرستانیای مریض احوال بود.
امیدوارم چارتا لباس درست حسابی! واسه باز کردن باشه حداقل.
بالاخره باید یـ جایی به S*x Objective بودن پایان داد
در نتیجه هرچی زشت دل اون عزیزان شاد تر 

با وجود اینکه با اون مقدار شوری و کلا یه سری زیاده روی ها مخالفم ولی خب قطعا وجود اسکین های کلاسیک و دادن حق انتخاب به پلیر بهترین مورده... ولی خب هممون خوب میدونیم به لطف دوستان عزیز SJW و دخالت کردنشون توی همه چیز امکانش نیست... توی نسخه های بعدی باید برای اتفاقات بدتری هم خودمون رو آماده کنیمحالا جدای شوری و بی مزگیش پوشش اسلامی میزارن تو بازی پوشش غیر اسلامیش هم بزارن هرکسی مختارـه هرچی حال میکنه انتخاب کنه ! اینجوری بهتر نیست ؟![]()

)
ولی عمرا
دیگه الان که زدن تو خط هزارتا لباس و آیتم اینا، ظلم در حق بشریته نبودنش