Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
این هم بهترین و High Level ترین گیم پلی موجود از Jake و Ryan Neal یا همون Ketchup و Mustard!

==========

جانی و شیناک تو بکگراند استیج ها هستن.

نوب هم تو منو های بازی دیده شد.

کینو هم تو آرت و بکگراند یکی از استیج ها هست.

آخرین ویرایش:
اقا میگم هرچی کاستوم من دیدم از شخصیتا یکی از یکی دیگه اسلامی تر :D ینی فاتحه این مورد رو بخونیم :D ؟

دوستان مراسم دیشب جایی نیس کاملشو دانلود کنیم؟
کل مراسم از اول تا به اخرش :

آخرین ویرایش:
محجبه شدن بانو اسکارلت رو به جامعه بزرگ MK تسلیت میگیم.
بالاخص بعد ازون پوشش P Star گونشون توی نسخه 2011.. :-"
(شبیه الهام چرخنده هم شده حقیقتا الان)

محجبه شدن بانو اسکارلت رو به جامعه بزرگ MK تسلیت میگیم.
بالاخص بعد ازون پوشش P Star گونشون توی نسخه 2011.. :-"
(شبیه الهام چرخنده هم شده حقیقتا الان)

از دیگر برکات جامعه فخیمه ی فمینیسم و سربازان عدالت برای صنعت گیم!

------
چرا نسخه به نسخه تعداد کاراکترهاش آب میره؟
زمان سگا 48 تا کاراکتر داشت الان رسیده به 24.
وارنر مچکریم!

اگه دوستان حکم اعدامم رو صادر نکنن باید اعلام کنم خوشحال شدم از اون طراحی های بیش از حد برهنه ی MK9 دور شدن:D
البته یه سری طراحی های بیش از حد پوشیده و بعضا زشت هم شدیدا رو مخمه(اسکین اصلی اسکارلت) :|
درکل نه به اون شوری شور که مثلا طرف نینجا یا آساسینه بعد با سی سانت پارچه اومده مبارزه کنه=P~
نه به این بی نمکی که به قدری پوشوندن طرفو که ابهت و جذابیت خاصی دریافت نمیشه ازشون:-"

اقا میگم هرچی کاستوم من دیدم از شخصیتا یکی از یکی دیگه اسلامی تر :D ینی فاتحه این مورد رو بخونیم :D ؟

کل مراسم از اول تا به اخرش :

کلا از MKKE به اینور بازیهای اد.بون توی کارکترهای زنش هی از هات بودنشون کم کرده.
اینجاستیس یک داغون بودن.
توی MKX هم همه ایکبیری و جندش بودن.D'Vorah , Kitana , Melina و سونیا هم که پیرزن شده بود.یه کسی کیج بود اونم خیلی دست به عصا رفته بودن جلو.
توی Injustice2 هم کارکترهای زنش خیلی معمولی و سانسور شده بودن. SuperGirl که عین دختر دبیرستانیای مریض احوال بود.
امیدوارم چارتا لباس درست حسابی! واسه باز کردن باشه حداقل.

از دیگر برکات جامعه فخیمه ی فمینیسم و سربازان عدالت برای صنعت گیم!

------
چرا نسخه به نسخه تعداد کاراکترهاش آب میره؟
زمان سگا 48 تا کاراکتر داشت الان رسیده به 24.
وارنر مچکریم!
اون زمان هزار و یک جفنگیات و انیمیشن و ریزه کاری نبود یـ عکس دو بعدی اسکن میکردن میچپوندن تو بازی :D ولی الان باید هزار تا غر بیان سر مدل 3D و یـ جورایی شده کیفیت فدا کمیت و اینا :D این شامل اکثر بازیا فایتینگ هم میشه

اگه دوستان حکم اعدامم رو صادر نکنن باید اعلام کنم خوشحال شدم از اون طراحی های بیش از حد برهنه ی MK9 دور شدن:D
البته یه سری طراحی های بیش از حد پوشیده و بعضا زشت هم شدیدا رو مخمه(اسکین اصلی اسکارلت) :|
درکل نه به اون شوری شور که مثلا طرف نینجا یا آساسینه بعد با سی سانت پارچه اومده مبارزه کنه=P~
نه به این بی نمکی که به قدری پوشوندن طرفو که ابهت و جذابیت خاصی دریافت نمیشه ازشون:-"

حالا جدای شوری و بی مزگیش پوشش اسلامی میزارن تو بازی پوشش غیر اسلامیش هم بزارن هرکسی مختارـه هرچی حال میکنه انتخاب کنه ! اینجوری بهتر نیست ؟ :D

کلا از MKKE به اینور بازیهای اد.بون توی کارکترهای زنش هی از هات بودنشون کم کرده.
اینجاستیس یک داغون بودن.
توی MKX هم همه ایکبیری و جندش بودن.D'Vorah , Kitana , Melina و سونیا هم که پیرزن شده بود.یه کسی کیج بود اونم خیلی دست به عصا رفته بودن جلو.
توی Injustice2 هم کارکترهای زنش خیلی معمولی و سانسور شده بودن. SuperGirl که عین دختر دبیرستانیای مریض احوال بود.
امیدوارم چارتا لباس درست حسابی! واسه باز کردن باشه حداقل.
اره خوب باید کاراکترا قیافه هاشون شبیه خود اون فعال های فمنیستی باشه :-" بالاخره باید یـ جایی به S*x Objective بودن پایان داد :-??در نتیجه هرچی زشت دل اون عزیزان شاد تر <:-P
====================================================
اد بون توی تریلر پشت صحنه بازی میگه خیلی هیجان زده ایم که اولین ضد قهرمان زن تو کل سری مورتال کامبت رو میخوایم معرفی کنیم واقعا موندم میمیرن اینا تو بوغ و کرنا نکنن این زن و مرد بودن رو دیگه حالم داره بد میشه از این دسته بندی کردن ها :-&

آخرین ویرایش:
حالا جدای شوری و بی مزگیش پوشش اسلامی میزارن تو بازی پوشش غیر اسلامیش هم بزارن هرکسی مختارـه هرچی حال میکنه انتخاب کنه ! اینجوری بهتر نیست ؟ :D
با وجود اینکه با اون مقدار شوری و کلا یه سری زیاده روی ها مخالفم ولی خب قطعا وجود اسکین های کلاسیک و دادن حق انتخاب به پلیر بهترین مورده... ولی خب هممون خوب میدونیم به لطف دوستان عزیز SJW و دخالت کردنشون توی همه چیز امکانش نیست... توی نسخه های بعدی باید برای اتفاقات بدتری هم خودمون رو آماده کنیم:|

میدونم انتخابیه ها... ولی فقط منم که با این تغییر رنگ های کاراکترها حال نمیکنم؟ :-"
ساب زیرو بنفش،سبز،سفید،قرمز و... :|
یه جوریه به نظرم!

یا اسکارلت...آبی...بازم بگم...اسکارلت...آبی...:|
---
Gearها و لباس هایی که از سابی نشون دادن که چندان جالب نبود، تا ببینیم با اومدن بازی به کجا میرسیم:دی (البته سلاح خفن داشت، ماسک منظورم بود جالب نبود:-" )
از اونطرف اسکارلت خیلی خوب بود طراحی لباس هاش! البته 100% با ماسک...و البته 100% بدون اون عینک:p
از اون لباس های دل شاد کنه MK9 هم بزارن بد نیست=)) ولی عمرا:-"
اما واقعا برای ساب زیرو، من لباس Deception رو میخوام:| دیگه الان که زدن تو خط هزارتا لباس و آیتم اینا، ظلم در حق بشریته نبودنش:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or