Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
صداگذار Johnny Cage ?

img_20210528_143626_zxxn.jpg
چند روز بعد از این پست، صداگذار Liu Kang / Fujin یه پست گذاشت که برگشته به WB

دیروز هم این ۲ نفر پست گذاشتن

ریچارد اپکار، صداگذار ریدن و جوکر
فیل لامار، صداگذار کوتال کان و آکوامن

۱۰۰ درصد هرچی هست مرتبط با NRSـه.

دوستان کسی میدونه که ایا قراره نسخه بعدی ساخته بشه یا نه ؟؟
نه دیگه پرونده سری مورتال کامبت بعد از 11 نسخه اصلی و کلی نسخه فرعی به طور کلی دیگه بسته شد و نسخه بعدی قرار نیست ساخته بشه! :D
ولی به دور از شوخی شک دارم تا وقتی سبک فایتنیگ هست هیچوقت سری بازی های مورتال کامبت با خشونت خاص خودشون کنار گذاشته باشه! همین الانش هم زمزمه هایی از نسخه بعدی به بیرون درز کرده!

• Like
Reactions: milad.ps4
دوستان من نسخه هک شده کنسول پلی 4 نصب کردم تمام شخصیت ها بازه ولی مشکلی که هست چون آفلاینه سکه نمیده
سیو این بازی رو نمیشه پیدا کرد ؟ واقعا حیفه ادم نمیتونه تو حالت آفلاین شخصیت هارو کاستومایز کنه

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
دوستان من نسخه هک شده کنسول پلی 4 نصب کردم تمام شخصیت ها بازه ولی مشکلی که هست چون آفلاینه سکه نمیده
سیو این بازی رو نمیشه پیدا کرد ؟ واقعا حیفه ادم نمیتونه تو حالت آفلاین شخصیت هارو کاستومایز کنه
آره کلا آفلاین بازی کردن این بازی ضد حاله. کاستومایز کنی بعد از خارج شدن از بازی دوباره برمیگرده به حالت اول، بخش Krypt و Towers of Time هم اصلا آفلاین باز نمیشن. من انتظار داشتم یه پچ نهایی بدن که همه چیز آفلاین قابل دسترس بشه ولی مثل اینکه از بازیهای گذشته درس نگرفتن. 10 سال دیگه فقط اسکلت MK11 باقی میمونه و خیلی از زحمات سازنده ها به باد میره.

پ.ن.: پیشنهاد میکنم بازیهای NRS رو سعی کنید حتما با تخفیف رو استیم هم بخرید داشته باشید، چون همونطور که MK9 دیگه رو هیچ پلتفرمی قابل خرید نیست، بقیه هم یکی یکی گزینه خریدشون برداشته میشه.

• Like
Reactions: yar_66
آره کلا آفلاین بازی کردن این بازی ضد حاله. کاستومایز کنی بعد از خارج شدن از بازی دوباره برمیگرده به حالت اول، بخش Krypt و Towers of Time هم اصلا آفلاین باز نمیشن. من انتظار داشتم یه پچ نهایی بدن که همه چیز آفلاین قابل دسترس بشه ولی مثل اینکه از بازیهای گذشته درس نگرفتن. 10 سال دیگه فقط اسکلت MK11 باقی میمونه و خیلی از زحمات سازنده ها به باد میره.

پ.ن.: پیشنهاد میکنم بازیهای NRS رو سعی کنید حتما با تخفیف رو استیم هم بخرید داشته باشید، چون همونطور که MK9 دیگه رو هیچ پلتفرمی قابل خرید نیست، بقیه هم یکی یکی گزینه خریدشون برداشته میشه.
درسته خیلی مسخره ست این حالتش
باز خوبه اینجاستیس 2 افلاین میشه کاستومایز کرد ولی خوب بازیش به این نسخه کمبت نمیرسه
خدارو شکر نسخه 9 بازی رو داخل کامپیوتر دارم و واقعا قسمت چلنجش عالیه

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
دوستان من mortal kombat 11 ultimate ps4 و تازه گرفتم تو بخش krypt که میرم هر 2 دقیقه یک بار ارور

There was an error contacting the mortal kombat servers میده و پرت میکنه بیرون کلافه کرده علتش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or