Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من نسخه هکی دارم بک پورت این ترمیناتور تو ورژن چند اومد کدوم DLC اومده میخوام ببینم برای ورژن ۶.۷۲ هم هست یا نه دیرتر دادن اگه هست از کجا دانلود کنم ؟؟

جا داره یه پست دیگه در راستای تعریف از بازی بدم:دی

خدایی بازی با این همه محتوا و جذاب و متنوع کی دیده؟ :دی
(البته منم زیاد فایتینگ نزدم:)) )

اما به هر حال، TOT هیچوقت تکراری نمیشه، هزارتا باف و دیباف متنوع ریختن تو بازی، و هر کدومش یه ترکیبی در میاد
همیشه هم یه انگیزه ای برای بازی هست... چیزی که به نظرم از همه ی GAASها جذاب ترش میکنه:دی

حالا اینا هیچ... بخش Co Op Towerش هم ایده باحال و جذابیه!
اینکه بشه Co Op بازی فایتینگ زد، نهایت ایده ش Tag Team هست!
ولی اینا سه تا مود مختلف در اوردن:دی

یکیش همون Tag Team ساده، اابته حریف با هزارتا باف ... و ما مظلومانه... (برادران گرامی، روی Gear کاراکترهاتون آیتم ببنید! به خدا خیلی جوابه:دی )
شاید سخت ترینش همین باشه:دی

بعدیش 3vsAi هست ، نوبتی(با تموم شدن جون حریف) نفر بعد میره تو بازی، ولی دو نفر دیگه نخودی نیستن! به عنوان بیننده میتونند یک سری باف روی کاراکترتون اعمال کنند، یا اگر دارید له میشید!نیرو کمکی بفرستن و کومبو زنی حریف رو خراب کنند
حال میده!(اون اوایل زیر آیتم ها نزده بود با چه دکمه ای کار میکنند، بعضیا بلد نبودن استفاده کنند، سخت بود اینم)

و آخریش اینه که تیم 2 یا 3 نفره همزمان با باس میجنگن و باس یه خط جون مشترک داره (و تیم 5تا جون:-" )
با انجام ماموریت های مختلف تیم باف های مختلف میگیره
من خودم اینو از همه بیشتر دوست دارم:دی
ماموریت هاشم راحته... xبار بپر ، جامپ اتک بزن ، تو فلان محوطه استیج بمونید، و ... ولی ماموریت ها رو باید همه ی تیم انجام بدن...
اگر انجام بدن، مرحله دو سوته رد میشه! ولی اگر عین خیالشون نباشه ماموریتی هم هست، دهن آدم سرویس میشه:| معمولا ملت عین خیالشون نیست:|

خلاصه...خواستم بگم که Co Op تاورها رو از دست ندید:دی چند دیقه ای باید برای پلیر صبر کنید، ولی پیدا میشن! و حال میده:دی

کلا، خیلی خوبه MK11 ، و کاش نریم MK12 :-" یعنی انقدر خوبه که میترسم تو بعدی ناامیدم کنند:-" تازه دیگه لباس دسپشن سابی هم نداریم:(
بیان اندازه محتوای یه بازی کامل، رو همین 11 سوار کنند همه چیو:))

خدایی بازی با این همه محتوا و جذاب و متنوع کی دیده؟ :D
Super Smash Bros Ultimate
---
من هرچی حساب میکنم، رقابت بهترین فایتینگ نسل بین ایشون و MK11 اهه.
بقیه حتی اگه خوب بودن واقعا اینقدر خوب نبودن. مخصوصا از لحاظ محتوا...

NRS برای نسل بعد MK و Injustice داره نیرو جذب میکنه، از اهدافشون برای پروژه ی بعدی Industry Leading Animation هست. همچنین بازی بعدیشون با UE4 قراره توسعه پیدا کنه.

=========
Richard Epcar صداگذار ریدن و جوکر، خبر از حضور Bruce Campbell (صدا و مدل Ash Williams) در پکیج جدید (؟) داده!

View attachment Richard Epcar does an oopsie! - Mortalkombatleaks.mp4

خیلی بیشتر از اصل خبر، یکی بودن صداگذار جوکر و ریدن توجهم رو جلب کرد :|
ریچارد اپکار از زمان MKvsDC صداگذاری ریدن و جوکر رو تو بازی های NRS انجام میده. :D

=========

خود بون هم توییت زد، دیگه واقعا به نظر میرسه خبراییه. :D

بعنوان یکی از قدیمیهای این سری همچنان با این کاراکترهای [به اصطلاح] میهمان -مثل روبوکاپ ، ترمیناتور و جوکر- مخالفم. البته این فقط مربوط به این شماره نمیشه بلکه چند وقتیه که اینکارو انجام میدن. اینکه تنوع باشه خوبه اما بهتره با خلاقیت باشه نه اینکه کاراکتر آماده رو وارد دنیای MK کنند که بعضا میتونه اصلا متناسب شخصیت میهمان نباشه.
الآن اگه بخوان دوباره 4-5تا شخصیت در قالب یک DLC تازه ارائه بدن مطمئنا بیشترشون کاراکترهای میهمان یا غیراورجینال هستن :| بعنوان یه ایرانی امیدوارم دستکم حسن کچل و شهرزاد قصه گو رو هم بیارن (اینطوری نشون دادن از حضور نژادها و فرهنگهای گوناگون در بازیشون حمایت میکنن :)))

ادبون هر وقت میخواد از محتوای معرفی نشده‌ی مهم سرنخ بده، میره سراغ مبهم ترین چیزا. برای ام کی X و اینجاستیس 2 هم همینکارو کرد. پس به نظر من اصلا نمیشه براحتی از این تصویر و موزیک، به نتیجه رسید. مگه میشه بیاد یه "klue" ساده بده همه چی قبل معرفیِ رسمی مشخص بشه؟

آقا اینو حتما ببینید. واکنش اد بون به شخصیت های MK :))
عالی بود :D
ولی انصافا mortal kombat برای من فقط Subzero و Scorpionش مهمه.اگه این دو نفر رو هم dlc میکرد دیگه هیچوقت سمت بازیش نمیرفتم.تو همین mk11 من 99.9999درصد با Subzero بازی میکنمB-)

• Like
Reactions: ArefTheGreat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or